Ολυμπιακός

Παντως εχει περασει σχεδον μιαμιση ωρα και ακομα να μπει καποιος να πει για το “οφσαιντ” γκολ του θρυλου

Γιατί μόνο εσύ το είδες offside μάλλον.

Ήμουνα στην 22, από την άλλη πλευρά δηλαδή, κα την ώρα του γκολ και μένα σαν οφ σάιντ μου φάνηκε:-s:!:

Ε βέβαια, με τέτοιες βυζ@ρες, αυτό έλειπε!!!

Μπα ουτε σε εμενα.Γι’αυτο και το εβαλα σε εισαγωγικα…

Οφσαιντ ηταν ο Κοβασεβιτς που δεν επηρεαζε αμμεσα τη φαση γι’αυτο και δεν σηκωθηκε η σημαια.
Περιμενω τους αντικειμενικους Homo Erectus να βγουν να πουν οτι ο Κοβασεβιτς στερουσε απο τον κηπερ της Λειβαδιας σημαντικες ποσοτητες οξυγονου κι ετσι επηρεαζε αμμεσα τη φαση και οτι το κατεστημενο της Αθηνας εθαψε το καμαρι της Βοιωτιας :roll:

Σιγα μην χωλοσκασουμε και για το παιχνιδι σας με το μαγαζακι!:lol:

Ψέμματα! Στην 21 δεν είδαμε τίποτα!:stuck_out_tongue:
Δεν νομίζω να υπάρχει οφφ σάιντ. Εκτός κι αν συμμεριστούμε την αποψη του Βαρούχα (που είχε πει μια φορά στην Αθλητική Κυριακή) “'Ο,τι εξέχει είναι off side”:p#-o

να χωλοσκάτε που είστε στο -12 (και στο -9):stuck_out_tongue:
(τωρα έγινε και ο Λεβαδειακός μαγαζάκι μας?:-s Ρε παιδιά, με τόσα παραρτήματα θα το παίρναμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο με 25 βαθμούς διαφορά:p Δε σημαίνει πως όποιοι χάνουν από μας, ότι είναι και θυγατρικές μας:p)

Γι’αυτο πραγματι σκαμε!:stuck_out_tongue:
Ε, νομιζω οτι αν υπαρχει μια ομαδα της σουπερ λιγδας που δικαιουται αυτον τον τιτλο, αυτην ειναι ο Λεβαδειακος.

Ουτως ή αλλως εδω και χρονια για αλλα πραγματα κραζεται ο οσφπ και οχι για ομαδες παραρτηματα (οχι πως δεν ειχαμε και τετοια).

Το διαβάσαμε και αυτό!!! ο Λεβαδειακός παράρτημα…#-o
Μέτριος χθες ο Ολυμπιακός, πάλι καλά που δεν πλήρωσα εισιτήριο. Κέρδος ότι ο (μ)ΠΑΟΚ έχασε βαθμούς και η διαφορά μεγαλώνει. Αλλά ο δεύτερος γύρος έχει δύσκολα παιχνίδια και θέλει σοβαρότητα.

Άνοιξα λίγο την τηλεόραση και κατα λάθος πέτυχα το παιχνίδι της Λάρισας. Ο Νικοπολίδης κάνει φράγμα στον Σολάνο και αντί να δωθεί φάουλ παίρνει και κίτρινη ο Σολάνο για διαμαρτυρία. ΜΠΡΟΣΤΑ στον διαιτητή. Eίναι πραγματικά εμετικό να βλέπεις παιχνίδι του ΓΑΒ. Πως να μην πάρει το πρωτάθλημα τρένο :D:D:D:D

Κραμπσοντι εισαι για γελια

Πάνε δες την “ομαδάρα” σου ρε. Μην σερφάρεις έχει “θέαμα” στην TV :D:D:D

Y.Γ: Εγώ μπορεί να είμαι για γέλια αλλά ο κόσμος στον οποίο βρίσκεστε ορισμένοι είναι για κλάμματα

Μπροστα στον μικρομεσαιο παοκ σαφως και φανταζει ομαδαρα

Εδω θα συμφωνησω.Εχει αθηναϊκες πινακιδες γι’αυτο :slight_smile:

Πήρε κάρτα για διαμαρτυρία…
edit: Α, παοκτζής είσαι???

Καλά καλά, δείτε το ματς να ανοίξει το μάτι σας με τη μπάλα που παίζεται και από τις δύο ομάδες, και αφήστε ΠΑΛΙ τις κλάψες!

Tο είπα ότι την πήρε για διαμαρτυρία. Το θέμα είναι ότι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φάουλ με τον διαιτητή στα 3 μέτρα έκανε ο Νικοπολίδης και ο Κακός ενώ ήξερε πολύ καλά τι έγινε το έδωσε ανάποδα. Λογικό ήταν να διαμαρτυρηθεί ο Σολάνο.

Φαντάζομαι ότι η φάση αυτή θα κρίνει το ματς. Μην βλέπεις και ακούς πολύ Μίνου, βλάπτει σοβαρά! :stuck_out_tongue:

ΓΚΟΟΟΟΛ

ΠΟΥΣΤΙΑΑΑ

ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑ :stuck_out_tongue: