Σεντ ετιεν παιδια … αφου γλυτωσαμε τη Μαντσεστερ και δεν κληρωθηκαμε με την πολυ καλη φετος ΤΣΣΚΑ Μοσχας πιστευω ηταν μια καλη κληρωση
Μάλιστα και στο βάθος Μίλαν ή Βέρντερ…δηλαδή Μίλαν, τι να λέμε τώρα.
Λογικά περνάμε τους Γάλλους, υπομονή 2 μήνες.
Μακαρι να συνεχισει ετσι η σεντ ετιεν στο πρωταθλημα της και να την νοιαζει να παραμεινει κατηγορια και να μην πολυασχολειτε με το ουεφα… ε ρε γλεντια ετσι και περασει η βερντερ απο τη μιλαν :lol:
για τα ευρωπαϊκά δεδομένα του Ολυμπιακού θα είναι σημαντικό να αποκλείσει στους 32 του ΟΥΕΦΑ την Σεντ Ετιέν.
Επίσης, δεν θα αποτελέσει έκπληξη σε κανένα αν αποκλειστεί.
Καλό το τσίγκλισμα, αλλά δεν τσιμπάμε :twisted:
σουτ εσύ!
πήγαινε πάρε το dvd Return Of The Champions (στους Queen αναφέρεται, όχι στα κρουασάν) που έχει πέσει στα 7-8 ευρώ.
:lol:
Λες να μην το έχω;
Εσύ να το πάρεις
Που???
Παμε ρε Θρυλε γερα (να μην βγαινουμε οφ τοπικ)
μη το γελάς. Όταν παίζεις μόνος σου στην Ελλάδα από το Δεκέμβρη, διόλου απίθανο οι παίκτες μας το Φεβρουάριο να έχουν κάνει μπάκα από την αγωνιστική απραξία
εγώ λες να μην το είχα κατεβάσει;
ε ναι το πήρα και αυτό και το 2πλο live στο Wembley με 8ευρώ περίπου έκαστο εδώ Πάτρα, οπότε στην Αθήνα υποθέτω θα βρίσκονται πιο εύκολα και πιο φτηνά ενδεχομένως.
να το ξαναπάρεις.
Πέραν της πλάκας η προοπτική να παίξει κάποια ομάδα με τη Μίλαν σε ευρωπαικά νοκ άουτ είναι μεγάλο κίνητρο για χορηγούς, τηλεοπτικά και λοιπά πράγματα άσχετα με το δημοφική άθλημα.
Εγω παλι θελω να περασει η βερνετερ … να της θυμισουμε τα περσυνα … :p:p
Λες να σας επηρεάσει τόσο η αποχώρηση του Γκαγκάτση;
Λες να παίξει μπάλα ο Σόουζα τώρα που έφυγε ο Γκαγκάτσης? :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: :-k
ποτέ δεν θα μάθουμε από τη στιγμή που έχει ήδη φύγει!
πάντως αν πάρει τώρα το πόστο με την καλή σχέση που έχει με τον Μισέλ το κανονίζει το παιχνιδάκι…
μακάρι!!! Άντε γιατί βαρεθήκαμε τις κόντρα διαιτησίες. Μέχρι και ο χθεσινός για τα πανηγύρια ήταν (αν και νομίζω ήταν απλά βλάκας).
ο γαυρος παιζει με μιλαν η βερντερ αμα προκριθει…να ευχεστε να περασει η βερντερ
χμ να σας πω…
μόνο εγώ και οι πρωινές εφημερίδες συνεχίζουμε να βλέπουμε μεγάλη ευκαιρία για τελικό…; :-k
Τοσο πολυ σε νοιαζει τι θα κανει ο Ολυμπιακος?
ε εντάξει, όχι τόσο, είναι η αλήθεια.