Ολυμπιακός

Οι βάζελοι δεν δήλωναν απλά ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα.
Θα το έπαιρναν, λέει, με 20 βαθμούς διαφορά. :lol: :lol:

εισαι 2ος??? :stuck_out_tongue:

ναι… Ακόμα θέλουμε δουλειά για να παίζουμε πολύ ώρα σε υψηλό επίπεδο και σε συνεχόμενους αγώνες και βελτίωση στα εκτός έδρας, αλλά όταν Τζόλε/Λέτο, Ντιόγο, Μπελούτσι, Γκαλέτι και Ντούντου βρουν ρυθμό στο ματς η ομάδα πετάει.

Και έχω γράψει ξανά για το πρέσινγκ του Ολυμπιακού, πως το θεωρώ (όταν το κάνουν, γιατί στα τελευταία ματς ψιλοβαρέθηκαν μερικοί παίκτες) ως ένα από τα αρτιότερα πρέσινγκ που έχω δει από Ελληνική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Και το ευχάριστο είναι πως το κάνουμε και στην Ευρώπη. Παλιά πήγαιναν και οι 11 πίσως από τη σέντρα και γέμιζαν το χώρο για να μη περάσει η μπάλα. Τώρα οι αντίπαλοι παλεύουν να φτάσουν τη μπάλα στη σέντρα.

Επίσης θέλουμε δουλειά στα στημένα. Τραγικοί και χθες σε αυτό το τομέα.

Έλα μωρέ, αφού όλα τα κείμενα των reporter είναι “βαμμένα”. Ζήτημα αν ένα στα δέκα είναι αντικειμενικά.

ρε χθες τι πρεσινγκ? βαριοντουσαν που ζουσαν…

Γιατί το λες αυτό?
Δεν έχεις διαβάσει τα άκρως αντικειμενικά κείμενα του Νικολογιάννη για το γήπεδο του ΠΑΟ?

σορρυ μαν κάνεις λάθος.
ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τις 2 τελευταίες χρονιές τουλάχιστον, αλλά εστιάζεις στα καλά ματς εντός και όχι στα (πολλά) κακά εκτός.

στην πραγματικότητα τόσο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δεν έχουν καμια διαφορά δυναμικότητας. Η διαφορά πληρώνεται λόγω του γεγονότος ότι ο Τεν Κατε είχε να διαχειριστεί περισσότερο υλικό και όσο ψαχνόταν έχασε βαθμούς, ενώ ο Βαλβέρδε μετά τον αποκλεισμό από το CL έπαιζε κάθε ματς σχεδόν με τη πλάτη στον τοίχο.

Μην μπαίνεις στη μαλακισμένη λογική του ούγκαλου, “είμαστε οι πρώτοι, μιλάνε οι δεύτεροι” ή να πανυγηρίζεις νίκες σαν τη χτεσινή ή την περσινή με τη Λάρισα.

Μα γενικά λέω για τους ρεπόρτερ. Όχι μόνο του Ολυμπιακού.

Πάντως το γήπεδο που ανέφερες είναι μεγάλη ιστορία, αλλά προσωπικά είμαι υπέρ του να γίνει εδώ και τώρα γήπεδο στον ΠΑΟ και βρίσκω ανούσιες τις αντιδράσεις.

Εγώ πάλι είμαι κατά του να γίνει το Mall και υπέρ του να γίνει νέα έρευνα για το πως “δόθηκε” το Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό.

Κόζυ μαζί σου είμαι εγώ, αλλά αυτό διαφοροποιεί τους οπαδούς.

Κατά τα άλλα το να λεμε να γίνει έρευνα πως δόθηκε το Καραϊσκάκη είναι κάπως αστείο δεν πιστεύετε;

Απλά ήθελα να τονίσω ότι είμαι κατά στην εκχώρηση δημόσιων χώρων σε ιδιωτικές εταιρείες ασχέτως αν μια από αυτές είναι η ομάδα που τυγχάνει να υποστηρίζω.

Τώρα άμα δεν μπορείς να διακρίνεις σε ποια ποστ γράφω σοβαρά και σε ποια κάνω χαβαλέ, your problem.

Το πεναλτυ για μενα ηταν καθαρο.Μεχρι και την στιγμη που πεφτει κατω ο Ντουντου το χερι του Ροκα
(ο οποιος δεν επρεπε να ειχε τελειωσει το ματς) ηταν στην μεση του Ντουντου.
Τον χαιδευε ?Επισης μας ακυρωσανε και καθαρο γκολακι.Τα οργια που γινανε στο
ΟΑΚΑ με τον Κυργιακο να διεκδικει 3-4 κιτρινες και τελικα να παιρνει μια δεν τα λεμε ετσι ?
Η την υποδοχη α-λα βολλευ απο τον Πλιατσικα ?

Κατα τα αλλα η ομαδα βαριοταν χτες.Το δικαιο αποτελεσμα θα ηταν το Χ μονο και μονο για την
προσπαθεια που εκανε ο Θρασυβουλας.Πολυ ωραιο γκολ απο Λετο.Η αμυνα για τα πανηγυρια
στην φαση της ισοφαρισης.

2ο Edit : Ο Νικολακοπουλος ειναι οσο γραφικος οσο τα καντουνια στην πολη της Κερκυρας και
οσο το καφενειο του Κυρ-Μπαμπη στο Μετσοβο.Πολυ δηλαδη.

Χρησιμοποιείς την ίδια ομάδα με πέρσι, με μείον Ιβανσιτς, Μάτος, Εντόι και Μορίς με μόνη μόνιμη προσθήκη στην 11άδα τον Σίλβα. Ειλικρινά το πιστεύεις αυτό?

Και μην ξεχνάς πως μιλάω για ποιότητα παικτών. Ούτε Ντιόγο έχεις, ούτε Μπελούτσι, Γκαλέτι, Τζόλε, Νικοπολίδη, Αβραάμ και Άντζα… Ποιοτικώς η διαφορά ανάμεσα μας είναι το χάος.

Όσο για τα εκτός έδρας ματς, δεν αγχώνομαι. Σύντομα και σε αυτά θα σκίζουμε.

Τα βλέπεις μονόπλευρα και κάαααπως προκατειλημένα.

Γιατί δεν κοιτάς ότι αριστερό μπακ δεν έχεις αντίστοιχα καλό;
Στα αμυντικά χαφ δεν έχεις ούτε Ζιλμπερτο, ούτε Σιμάο.
Πληρότητα σε όλες τις θέσεις έχουμε καλύτερη (πλην του αριστερού μπακ).
Έχουμε παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και βοηθάνε και θα μπορούσαν να είναι βασικοί (Κλειτον, Ρουκάβινα, Ιβανσιτς).

σε μια ομάδα ανεξάρτητα με τα ονοματα η διαφορά της μπάλας φαίνεται στο παιχνίδι.
παιχνίδια όπως αυτά που κάναμε σε Μιλάνο και Βρέμη δεν έχετε κάνει.

ο Τεν Κατε δεν διαχειρίστηκε μόνο τους νέους παίκτες διαφορετικά. Όλοι κρίθηκαν εξαρχής. Δες μόνο από τους περσινούς πόσοι έχουν αλλάξει θέσεις, ρόλους και αγωνιστική συμπεριφορά.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη στηρίζεται πολύ περισσότερο σε ατομικά στοιχεία παικτών ακόμα.

:expressionless:

Ενω εσυ δεν τα βλεπεις προκατειλημενα ε ?
Αξονα σαν το δικο μας δεν εχετε.Ντουντου,Μπελουτσι και Στολτιδης ειναι ανωτεροι απο οποιαδηποτε 3αδα σας.
Πληροτητα τι εννοεις ? Αν βολευεσαι με Τζιωλη,Νιλσσον και λοιπους οκ.
Στο μιλανο παιξατε μπαλαρα ας πουμε ? Γιαυτο κερδισατε 1-4 ? Στο Μιλανο παιξατε εξυπνα και πειθαρχημενα.
Αν και ξεχασα.Οταν κερδιζατε παλιοτερα με τσουκου τσουκου παλι μπαλαρα παιζατε.
Στη Βρεμη ναι.Τους πατησατε.
Ουτε εσυ,ουτε εμεις ειμαστε αντικειμενικοι.
Εχουμε παιξει καλυτερη μπαλα απο εσας σε περισσοτερα παιχνιδια.

εδώ βλέπεις τη διαφορά. Για μένα η μεγάλη μπάλα παίζεται σε παιχνίδια που δεν λίγουν με μεγάλη διαφορά.
το έχει πει πολλές φορές, οι 4αρες και οι 5αρες είναι δανεικές.

μα εγώ δεν μίλησα για ανωτερότητα της ομάδας μου που είναι χαόδης κλπ κλπ. νομίζω πως είναι πιο “αντικειμενική” η προσέγγιση.

Κοίτα, στο ρόστερ προτιμώ αυτούς που έχω από Πάντο, Κόβατς, Ντομί, Μπράβο, Μενδρινό, Μήτρογλου κλπ.

Αν εσύ βλέπεις καλύτερο τον Λέτο από τον Ίβανσιτς, πιο χρήσιμο τον Μπελούτσι από τον Καραγκούνη, πιο καλό τον Ντουντού από τον Σιμάο, τον Αβρααμ από τον Σαριέγκι ή τον Άντζα από τον Γκούμα, τον Τοροσίδη από τον Νίλσον πχ εγώ δεν το βλέπω.

μοναχα οι συγκρισεις που κανεις ειναι εξωφρενικες! το ξερεις ε?

φυσικα και ειναι καλυτεροι. ολοι οσοι γραφεις. εχεις ζιλμπερτο, αλλα εχω ντουντου, ο ζιλμπερτο ειναι 31-32 και ο ντουντου 25. απο την ομαδα σας μονο το νινη θα ηθελα και κανεναν αλλον. ολοι οι αλλοι ειναι για το ποδοσφαιρο που παιζετε εσεις και οχι το το φουλ επιθτεικο που παιζουμε εμεις.

βασικα εδω πρεπει να ληξει η κουβεντα…δεν το λεω ειρωνικα απλα εχεις εντελως διαφορετικη νοοτροπια απο καθε ολυμπιακο

ευχαριστώ!

(κοπλιμέντο δεν είναι αυτό?):smiley:

:-s

οχι, απλα σαρεσει το τσουκου τσουκου :stuck_out_tongue: