μεγαλύτερο ή μικρότερο απ΄αυτό του Μουρίνιο μέσα στο San Siro:D?
τετοιο σοκ???
Βασικά αν η διαφορά μας από τον 2ο είναι 8 βαθμοί και πάνω βλέπω ένα μεγαλοπρεπέστατο Χ2 να έρχεται όπως και πρόπερσι.
Δεν είναι κάτι που θα μου άρεσε βέβαια, αλλά σίγουρα παίζει σαν ενδεχόμενο. Ειδικά αν σκεφτείς πως 3 μέρες νωρίτερα μπορεί να έχουμε πάιξει την πρόκριση στο UEFA στη Saint Etienne.
Ποιος παναθηναικός ρε παιδιά τώρα. Δεν υπάρχει φέτος ανταγωνισμός. Έχει λήξει το πρωτάθλημα. Εκτός φυσικά αν αποφασίσουμε να τους το κάνουμε δώρο γιατί είμαστε large ομάδα
Οι Αγγελόπουλοι από το καλοκαίρι μπαίνουν και στο ποδόσφαιρο… :bye: (άντε γεια)
πες τι ξερεις:p
R.I.P. για το σύμβολο ενός ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν υπάρχει πια (το κάναμε σαν τα μούτρα τους).
Αναπαύσου εν ειρήνη, παππούλη. Σε αποχαιρετά ένας οπαδός του “αιωνίου”.
Aθανατος 101 ετων…
r.i.p
R.I.P.
101?? Α, ρε θηρίο…R.I.P
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
Ο μόνος που μένει πιά από αυτή τη φουρνιά παιχτών που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από τον ίδιο τον Ολυμπιακό είναι αν δεν κάνω λάθος ο Λεωνίδας “Στραβοσουγιάς” Ανδριανόπουλος.
ΥΓ: Καλά κανείς μας δεν πόσταρε κάτι σχετικό και μας πρόλαβε όλους ο Γκράκχος; #-o
Γκράκχε πάντως -σοβαρά- σε τιμά το ποστ σου.
Ε σιγά δεν τρέχει τίποτα.
Θέλω να πιστεύω ότι κι εσείς στενοχωρήθηκατε εξ’ ίσου όταν πέθανε π.χ. ο Αντώνης Μηγιάκης.
Τότε που το ποδόσφαιρο ήταν ακόμη αγνό:
Καλό ταξίδι κυρ Αχιλλέα, ήσουν ένας από αυτούς που ξεκίνησαν τον ΘΡΥΛΟ…
Ομολογώ πως δεν τον γνωρίζω άρα δεν ξέρω και πότε πέθανε…:-s
Πάντως ένιωσα πολύ περήφανος για τον κόσμο μας που στη Ριζούπολη όπου πάιζαμε τότε κρατήσαμε υποδειγματική “ενός λεπτού σιγή” για τον Κυράστα και δεν βρέθηκε ούτε ένας να φωνάξει καμία μαλακία…
Μεγάλος παίκτης του Παναθηναϊκού στις δεκαετίες του '20 και του '30. Πέθανε πριν από 7-8 χρονια, σε ηλικία 90 χρονων η κάπου εκεί.
Της ίδιας γενιάς με τον Άγγελο Μεσάρη. Ξέρεις ποιον λέω, έτσι; Τον “βάλαμε οχτώ στον Ολυμπιακό και τέσσερα στον Άρη, γεια σου Άγγελε Μεσάρη”!
ΥΓ. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα ήταν τόσο υπάνθρωπος ώστε να βρίζει τον Κυράστα. Οι μονοι που το κάνανε ήταν κάτι καμένοι γαύροι το 2000-2001, επειδή ο αείμνηστος διαμαρτυρόταν δικαια για το άνισο της μάχης που έδινε τότε ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα…
Tο 2000-2001 όλοι τον βρίζαμε/κοροϊδεύαμε γιατί ήταν υγιής, ζωντανός, είχε αλλάξει στρατόπεδο και κλαψούριζε άδικα! :lol:
Αυτό που λέω είναι πως ευτυχώς δείξαμε επίπεδο στον θάνατο του.
Αν -χτύπα ξύλο- ο Νικοπολίδης πέθαινε σε 20 χρόνια, θα κάνατε το ίδιο;
Mε βάση τα συνθήματα που ακούστηκαν για την οικογένεια του στο τελευταίο παιχνίδι δεν είμαι και τόσο βέβαιος… :roll:
Το 2000/2001 ο Κυράστας ήταν προπονητής του Ηρακλή βέβαια…
Ούτε εγώ είμαι βέβαιος - δυστυχώς.
Αλλα εγώ μιλάω για τον εαυτό μου. Νομίζω ξέρεις τη γνώμη μου για μια μεγάλη μερίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού (και όχι μονο)…
Ο Κυράστας τώρα, δεν άλλαξε στρατόπεδο το '99 (ναι έχει δίκιο ο Chris γι’ αυτό, τα μπέρδεψα sign-:oops:). Ήδη από το 1981 είχε έρθει στα ίσια του, και αυτός και ο Γαλάκος. Και τον βρίζατε γιατί οι αλήθειες πονάνε πάντα, όπως και να το κάνουμε… :roll: :har: