Εγώ είμαι κυρίως δυσαρεστημένος με την ανύπαρκτη προσφορά του Βούισιτς και την μικρή προσφορά του Παπαλουκά. Από αυτούς που είναι έμπειροι, έχουν κερδίσει Ευρωλίγκες κλπ. περιμένεις να “τραβήξουν” και τους άλλους στα μεγάλα παιχνίδια…
Για να γυρίσουμε στο ποδόσφαιρο:
Έχει κανείς καμία ωραία φίλη να τη γνωρίσουμε στον Βαλβέρδε για να λυθεί το “οικογενειακό θέμα” που τον εμποδίζει να ανανεώσει; :lol:
Αν και δε με συμφέρει και θα μας κοροϊδεύει ο μοντε για καιρό:
Άλλο ένα δείγμα, πως ο Ολυμπιακός είναι η Ρεάλ της Ελλάδος! (δηλαδή η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας)
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=973921&lngDtrID=246
Αν ξαναπείς τον Ολυμπιακό Ρεάλ, θα έχουμε πρόβλημα…
+1
ολυπιακοι, ολυμπιακοι αλλα θα χεστουμε
ειναι αληθεια οτι ο γερμανακος τελειωνει τη διαιτητικη του καριερα με τελευταιο ματς το ολυμπιακος ξανθη?
δηλαδη αν σφυριξει 3 πεναλντυ μουφα ξερω γω,θα βαθμολογηθει με μηδεν,αλλα στα τετοια του γιατι θα φυγει ετσι και αλλιως…:-s
μουφα-ξεμουφα αν δωσει πεναλτυ παλι θα μας τα πρηξετε…
Ρε ποια Ξάνθη τώρα και πράσινα άλογα… Ντιόγο, Λέτο , Μπελούσι και γεια σας
Τι λεει το συνθημα που φωναζουν με τη μελωδια του seven nation army ; Πρωτη φορα το ακουω.
Δεν έδωσε επανάληψη στο πέναλντι ο αλήτης!
έλα ντε… με τέτοια διαιτησία και εγώ αναρωτήθηκα πως και δε το χτυπήσαμε κι από πιο κοντά.
θα βγει κανάς γραφικός να πει ότι έκανε πέναλντι ο Πάντος τώρα!
αυτό είναι αυτό με το Σουάνη στο τέλος? Για λίγα δεύτερα γύρισα μιας και είχε τραυματιστεί ο Βραζιλιάνος και το έχασα
Τι λέτε, θα παραπεμφθεί ο Γερμανάκος; :lol:
χαχα μη γελατε…σκουρα παλι τα βρηκε ο ολυμπιακος,νταξει ηταν ανωτερος δε λεω…αλλα οταν ερχοταν δυσκολα το αποτελεσμα…εσπρωξε και το german kid.και δεν ειναι το πεναλντυ του παντου,ειναι κατι καρτες επισης(κοκινη στον παπαδοπουλο?η μηπως οχι)…θα τα δουμε στις αμφισβητουμενες.Νομιζε ο γαυρος οτι κερδισε απτο 20’ και πηγαν λαο λαο τα πουλακια μου.Αλλα εμεις θα κερδισουμε την αεκ για να μη κοιμηθειτε ησυχοι,μουχαχαχαα
όσο η διαφορά είναι στους 9 και δε μειώνεται, τόσο όμορφη μπάλα θα παίζουμε. Θα προηγούμαστε, θα ξυνόμαστε μετά στην άμυνα και στην επίθεση ο καθένας θα προσπαθεί να εντυπωσιάσει τη γκόμενα του στην εξέδρα. Κλασσικός Ολυμπιακός.
αφου ρε μαγκες ο ολυμπιακος εχει καλυτερη ομαδα, τι την θελει αυτην την διαιτησια. Δικαιως θα διαμαρτυρηθουν οι υπολοιποι :
68’ : απο θεση οφσαιντ ξεκινα ο ντιογκο και κερδιζει το πεναλτυ και την κοκκινη καρτα του ζουελα. (Αυτο το ειδα)
91’ : δεν δινεται πεναλτυ στην Ξανθη. (Αυτο δεν το ειδα, αλλα μου το ειπε φιλος γαυρος)
Καμια διαφωνια, καλυτερη ομαδα ο Ολυμπιακος και με διαφορα μαλιστα απο τους υπολοιπους, αλλα σε 2 αγωνιστικες ο Παναθηναικος θα μπορουσε να ειχε την διαφορα 4 βαθμους λιγοτερη ( αφενος με ΑΕΚ τα πεναλτυ που δεν του δοθηκαν του στοιχισαν 2 βαθμους, ασχετα αν δεν επαιξε μπαλα. Αφετερου σημερα ο γαυρος “κερδισε” 2 βαθμους).
Συμφωνώ με τον αποπάνω (εκτός από το πέναλτι του ΠΑΟ με την ΑΕΚ που ΔΕΝ είναι).
Η αδιαφορία των τελευταίων 4 αγωνιστικών είναι φοβερά εκνευριστική…
Κι επειδή γενικά το φετινό πρωτάθλημα είναι ΓΤΠ, απαιτώ πρόκριση επί της Σεντ Ετιέν και βλέπουμε.
Γερμανακο εισαι θεος!!!γτ αραγε τον βαλαν στο τελευταιο του ματς να παιξει τον ολυμπιακο οεο?
απευθυνομαι στους γαυρους: ρε γμτ εχετε γαμω τις ομαδες φετος και στο α’ ημιχρονο ελεγα θα βαλετε αλλα 5 μετα τα 2 αλλα δν εχετε βαρεθει να σας σπρωχνει η διατησια σε καθε ματς στο καραισκακη???μιλαμε για τεραστια καταντια…
δεν συνηθίζεται να τελειώνουν και οι διαίτητές την καριέρα τους με ένα φιλικό; :-k
Ναι μωρε καημενοι, τσαμπα σας τα ζαλιζουμε! #-o