Ολυμπιακός

Τι ειπε ρε παιδια ο Σισιτς? Δεν το βρισκω καπου

Για αυτο που ρωτας

Ο Σίσιτς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν κάποιες ομάδες που ενδιαφέρονται, ωστόσο καμία δεν φαίνεται διατεθειμένη να μου προσφέρει όσα εισπράττω στον Ολυμπιακό. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μειώσω τα εισοδήματά μου. Το ελληνικό πρωτάθλημα τελειώνει στις 26 Απριλίου. Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι ο Βαλβέρδε θα αποχωρήσει και θα αναλάβει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ελπίζω λοιπόν ότι η κατάσταση για μένα με την άφιξη ενός νέου τεχνικού θα αλλάξει ριζικά. Ο Βαλβέρδε είναι ο πρώτος προπονητής στην καριέρα μου, που με έχει τελείως ξεγράψει. Ευτυχώς, όμως, τόσο η διοίκηση όσο κι οι οπαδοί με στηρίζουν».

on topic :μηπως επειδη πηραμε κοινοτικο γινει κι αλλη μια μεταγραφη?? :-k

Θα τον δουμε εν δρασει.Μηπως να κινηθουν και για κανεναν αλλο ?
3 επιθετικους εχουμε…

Πολύ καλή μετεγγραφή σίγουρα, απλά στο χρονικό διάστημα που θα παίξει στην ομάδα είναι δύσκολο να προσαρμοστεί πλήρως. Κίνητρο υπάρχει φυσικά μιας και τίτλους με την Μπλάκμπερν δύσκολα στο νησί.

:lol:Αυτο σκεφτομουν προ ολιγου!:stuck_out_tongue:

Παλι φοβερο καλοπαιδο πηρατε… http://www.youtube.com/watch?v=0QwKL5LueHo&eurl=http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/228957.html

δηλαδη τι επρεπε να κανει?

το σερβο μια χαρα τον ειδα παντως :!::!:

γουσταρω να κανει παρομοιο σε τουμπα και οακα… :D:D:D

Kαι εγώ! :smiley:

Πέρα από την πλάκα, δεν έχει αλλάξει ο κανονισμός για το fair play έτσι και αλλιώς;

Εμενα με πειραξε πιο πολυ η προκλητικη του συμπεριφορα μετα το γκολ.
Και 'γω θελω να το κανει αυτο στην Τουμπα και μετα να βγει σε φετες. :slight_smile:

Εμεις να δεις πως γουσταρουμε!:lol::lol::lol:

Eχετε πολλα καλσον ακομα για σκισιμο…?

Ναι!Γιαυτο το λεω!

Μπράβο!
Επιτέλους ένας παίκτης που δεν πετάει την μπάλα έξω για κάποιον ψευτοτραυματισμό.

Εμαθα οτι ο Νταρκο θα παρει μεταγραφη στον παναθηναικο γιατι οι γιατροι του ειπαν να κοψει τον πρωταθλητισμο…:lol::p:lol:

έχει δικαίωμα συμμετοχής στο CL?

Στο ‘‘καλό’’ Ραούλ Μπράβο…έκανες την τύχη σου στον Ολυμπιακό#-o:!:
Στο καλό ΝΤΑΡΚΟ,σήμερα σε αποχαιρετάμε ποδοσφαιρικά:(, και σε θέλουμε πάντα κοντά μας:!:

Τι λεει επιστημονες,παλι σφαγες στο βολει ειχαμε;:lol:Αντε και στο σκακι επι παγου:lol:

Είχαν να βρεθούν καιρό τα παιδιά, και είπαν να κάτσουν να τα ‘‘πούνε’’:p:!:

για να δουμε τι 8α γινει και σημερα…