παντως η αεκ ουτε χαρτινους, ουτε κανονικους , ουτε πρες παπιε παιρνει :p:p
Ε ναι, εδω και λιγα χρονακια τους βλεπουμε μονο σε φωτογραφιες!
και ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός ζήτησαν να πάρουν το ματς στα χαρτιά. εγώ λέω να μη το δώσουνε σε κανέναν το κύπελλο.
Είμαι όμως, ε…
5 μέρες τιμητική στον ChrisP:wink::D:!:
Ο Ζεβλάκοβ μεταγραφή στον Πάοκ θέλει να πάρει? Ο Γκαλίτσιος ξανά χώμα έκανε πολλά λάθη. Γενικά στο πρώτο δεν παίξαμε καλά σήμερα. Στο δεύτερο κάπως ανεβήκαμε. Ο Ντέρμπης από το Σάιρ δεν φάνηκε και καθόλου. Τέλος, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Όσκαρ?
και ο πατσατζογλου ηταν πεσμενος, αν και λογικο λογω κουρασης. χρειαζονται ανασες ντουντου και πατσατζογλου και πρεπει να τους τις δωσει αυτο το σαββατο. ας βαλει το παπαδοπουλο και μια φορα, ειναι ωρα ετσι δεν ειναι?
Λοιπόν “επαγγελματική” ήττα σήμερα και μάλλον ανώδυνη, αν είμαστε πλήρεις και σοβαροί στη ρεβανς.
Δυό λογάκια μόνο
- Γκαλίτσιος: το παλικάρι απέδειξε ότι πολύ καλώς είναι στον πάγκο.
-Ντουντού - Κάκιστος, ειδικα μετά το 55-60 παρέδωσε πνεύμα… Έχει παίξει και τοσα απανωτά παιχνίδια…
- Πάτσα: Όταν φθάνεις στο σημείο να λες ότι ο καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού ήταν ο Πάτσα, ή ότι ο Πάτσα κράτησε μόνος του το κέντρο, καταλαβαίνουμε όλοι τι διαστημικό ποδόσφαιρο απέδωσε η ομάδα σήμερα…
-Ντέρμπυσαιρ - Σαφώς καλύτερος από Μήτρογλου, αν και υποψιάζομαι ότι η σωματική του διάπλαση (πάρε κάνα κιλό…) τον καθιστά αδύναμο στο ψηλό παιχνίδι αν τον μαρκάρει δυνατός αμυντικός. Κάτι τέτοιο φαίνεται από τις 4-5 τούμπες που πρόλαβε να φάει σήμερα, άλλα οκ πρώτο παιχνίδι είναι. Πάντως φαίνεται ότι θα είναι χρησιμότερος με την μπάλα κάτω
Απλά φάνηκε για άλλη μια φορά πόσο μας κοροιδεύει ο Σώκρατες. Θέλαμε αμυντικό χαφ και επιθετικό πριν αποσυρθεί ο Κοβάσεβιτς. Αποσύρεται ο Ντάρκο και μας φέρνει τον Ντάρμπισαιρ για τρεις μήνες. Ε λογικό είναι να μην έχουμε πάγκο. Αν και νομίζω ότι και ο Μενδρινός και ο Παπαδόπουλος μπορούσαν να βοηθήσουν.
Mη μου στενοχωριεστε φιλοι μου.Θα ερθουν με φορα σε 1 μηνα και τοτε δε θα χει ουτε κλωτσιες ουτε τυχη.
Πότε λέτε να γίνουν οι εκλογές;
Ένα λάθος κάναμε και φάγαμε γκολ! Δεν ήμασταν κακοί για εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα με παίχτες που δεν είναι βασικοί. Πιστεύω ότι σε ένα μήνα τους έχουμε εύκολα, δεν έχουν και καμιά ομάδα της προκοπής…αλλά αυτός ο Λίνο ξέρει πολύ μπάλα.
θέλει παίχτες ο ολυμπιακός… όχι τόσο για παίχτες εντεκάδας αλλά σίγουρα για πάγκο… ο ντουντου έχει φτύσει το πνευμόνι, τον βλέπεις και τον λυπάσαι. και παίζει σε ζωτικής σημασίας θέση. τέσπα, δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στον κόκκαλη, μάλλον θα χύσει την καρδάρα πάλι.
ρε τον αβρααμ όταν τον βλέπω από μακριά μου θυμίζει ανατολάκη! στα χρώματα βέβαια, γιατί όταν ακουμπάει την μπάλα καταλαβαίνεις πως δεν είναι αυτός. ιδεά μου είναι?
Κάψιμο :lol:
Ασχετα αν ο ολυμπιακος εχει εδω και χρονια την καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα μια παρατηρηση που εκανα , ιδιως τα τελευταια χχρονια ειναι η εξης: Σε μεγαλο βαθμο τους τιτλους τους οφειλει στην αποδοση ενος κ μονο παιχτη, οσο κ αν ακουγεται ακραιο.
Φετος εχει ενα γκαλετι διατημικης αποδοσης. Για σκεφτειται σε ποσα παιχνιδια ουσιαστικα το θετικο αποτελεσμα προηλθε απο ενεργειες του Γκαλεττι ( ειτε γκολ ειτε ασιστ).
Περισυ είχε τον Κοβασεβιτς- ειδικα στον πρωτο γυρο ειχε καθαρισει μονος του ποσα ματς.
Προπερσι ειχε τον Ριβαλντο που ομοιως καθαριζε ματς στα οποια ο ολθμπιακος ηταν μετριος.
Παλιοτερα τον Τζορτζεβιτς.
Με λογια απλα, ο ολυμπιακος εχει την τυχη χρονια τωρα να εχει καθε χρονια εναν παιχτη ηγετη που παιρνει στους ωμους του την ομαδα στα ευκολα και τα δυσκολα. Ενα προσον δηλαδη που οι εταιροι διεκδικητες του τιτλου καθε χρονο δεν εχουν.
Για σκεφτειτε ποσα ματς ο ολυμπιακος εχει κερδισει εν απουσια του εκαστοτε παιχτη - ηγετη.
Καπως ετσι και σημερα. Ελειπε ο Γκαλεττι, ελειπε, δευτερευουσης σημασιας, και ο Ντιεγκο, οποτε μονο ως μη παραλογο μπορει να θεωρηθει το αποτελεσμα, ιδιαιτερα σε μια μετρια προς κακη βραδια.
Για τον Ντερμπισαϊρ που πριν ξεκινησει ο αγωνας πηγε μπροστα απο την 4 και εβγαζε φωτογραφιες με το κινητο του το ακουσατε;:lol::lol::lol::lol::lol: