Ολυμπιακός

Hey, η κληρωση εχει γινει ηδη!!! ΠΑΟ και ΑΕΚ παιζουν μεταξυ τους αν περασουν και εσεις με… ο,τι μεινει απο τους αλλους!!:stuck_out_tongue:

Αντε, τα λεμε τελικο αν δεν βαριεστε!:bye:

edit: Ακυρο, τωρα τα ειδα τα προηγουμενα ποστς!#-o:lol::lol:

Λογικό… Αφού μόνο αυτό πήρατε :lol:

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως στο διάολο παίκτες επιπέδου Παπαλουκά και γενικά όλη η ομάδα παίζει σαν κοιμισμένη και κάνει παιδικά λάθη και ξαφνικά παίζει 15 λεπτά μπάσκετ και υποτάσσει την Ταού. Πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να ανεβάζουμε ρυθμό και να αποκτήσουμε διάρκεια. Μπήκε ο Φλεβάρης και τα κρίσιμα ματς ήρθαν. Η ομάδα είναι λογικό να κρίνεται. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Με τέτοιο ρόστερ είναι λογικό επακόλουθο. Πάντως αυτό το πράγμα με τους τραυματισμούς είναι απίστευτο…

Παντως θα κακοπερασετε στο κυπελλο.Με Μουσλι-Χουτο-Λινο-Βιεϊρινια επιθεση,ενα μπαλακι το εχετε στο χαλαρο στο Καραϊσκακη,και ειδικα αν ανοιχτειτε για να κυνηγησετε το γκολ,και για να βαλετε τρια πολυ απλα ξεχαστε το…:slight_smile:

Ναι ενω εσεις θα πατε πολυ επιθετικα στο Καραϊσκακη ε? :Ρ

Και επιθετικα να μην παμε και να παιξουμε με μονο τον Μουσλι μπροστα,εχουμε Λινο και Βιεϊρινια που τρεχουν σαν τον Σπιντι Γκονζαλεζ και ειναι απροσπελαστοι στο ενας με εναν,οποτε αντεπιθεσεις και πλαγιοκοπησεις βγαζουμε ανετα,και εχουμε ακομα μεσα εναν απο τους ποιοτικοτερους και ικανοτερους φορ του πρωταθληματος

εκαμε η μυγα κωλο κι εχεσε το κοσμο ολο… :stuck_out_tongue:

Πραγματικά όμως… Έχουν φέρει περισσότερα 0-0 και από τον Θου-Βου και πιστεύουν πως θα σκοράρουν και στο Καραϊσκάκη…

Τα δημητριακά εννοείς;

Από πότε το πάοκ έγινε τόσο επιθετική ομάδα που θα κατέβει στο Καραϊσκακη και θα ρίξει “στο χαλαρό” κιολας γκολ? :stuck_out_tongue: Αμυντικά θα παίξετε, όπως και οι 9 1/2 στις 10 ομάδες που παίζουν στην έδρα μας. Κι αν σας κάτσει κάποια φάση σας έκατσε. Ο Ολυμπιακός, λογικό είναι να παίξει πιο επιθετικά και να ανοιχτεί, αφου θα βρίσκεται στην έδρα του και είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει το γκολ (και τη διαφορά) για να περάσει. Εσεις βολευεστε και με το (αγαπημένο σας τελευταία) 0-0 . Αυτό θα κοιτάξετε πρώτα.

Απο τοτε που εχει αυτους τους 4 στην επιθεση:pΑν και Σαντος ειναι αυτος,παλι στα μπετα θα ειμαστε λογικα και θα βγαινουμε με αντεπιθεσεις,που απο δω και περα που αποκτησαμε ταχυτητα μεσοεπιθετικα θα μπορουμε να τις παιζουμε.Αυτο ακριβως ειναι το θεμα,οτι αναγκαστικα να ανοιχτειτε,οποτε θα βρουμε χωρους.Σιγουρα θα κοιταξουμε πρωτα απ’ ολα το 0-0,αλλα αυτο που δεν μπορειτε να καταλαβετε οι γαυροι ειναι οτι για την μιση ομαδα που κλαψουριζετε τωρα,εμεις την τρωγαμε στην μαπα για ολους μα ολους τους αγωνες μεχρι τωρα,μονο που φετος εχουμε σοβαρη και αξιοπιστη ομαδα και ειμασταν αποτελεσματικοι,ενω με Χουτο-Βιεϊρινια ενισχυομαστε παρα πολυ μεσοεπιθετικα,που ειναι το τεραστιο προβλημα μας απο την αρχη του πρωταθληματος.Και γιατι να μην ειμαι αισιοδοξος,δεν καταλαβα;Εγω θα μικρυνω την ομαδα μου και θα κανω σας κανω εσας Μπαρτσελονα ξαφνικα;:stuck_out_tongue:

Έλα σας είδαμε και με τον Άρη με τη φοβερή επίθεση σας μέχρι που μας πήρε ο ύπνος.210 λεπτα αγωνα χωρις γκολ.

Oκ,οτι πειτε.Περιμενετε να φατε κι αλλη μια παπαρα και μεχρι τοτε σφυριζετε,μετα να δουμε τι θα σας φταιει:)

όταν θα τη φας εσύ όμως, τι θα λες;

Restless αφου και συ ασο θα το παιξεις και το ξερεις:p

Εγω τιποτα δε θα πω,ντερμπι ειναι και πολυ δυσκολο ματς και το οτιδηποτε μπορει να συμβει,εσεις μου βγαζετε την εντυπωση οτι κοιμαστε και ονειρευεστε:p

Τον ΠΑΟΚ ποτε δεν τον παιζω στοιχημα,και οταν παιζω προπο τον κοντραρω παντα και με τον Αχιλλεα Τριανδριας να παιζαμε:pΑλλωστε τι μου το λες αυτο,αν θελετε κερδιστε μας 2-1 η 3-2,η και 1-0 να σου πω,μετα χαρας:p

Αναμενομενο απο εμενα τουλαχιστον. Εψαχνα και δηλωσεις του μετα το ματς αλλα δεν βρηκα, ειχα πραγματικα απορια να δω πως του φανηκε. Ηταν κατι τελειως διαφορετικο απο οτιδηπωτε ειχε ζησει, ειμαι σιγουρος.

ο Άγγλος Ματ Ντάρμπισαϊρ, σε δηλώσεις του στο Νovasports τόνισε:

Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα. Θέλω να την ξαναζήσω. Έχω παίξει μπροστά σε κοινό 70.000 και 80.000 θεατών. Αλλά όχι σε τέτοια ατμόσφαιρα.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a … 00762&ct=5

:lol::lol::lol:

μεχρι να παιξει στο δικο μας γηπεδο… εκει θα ζησει ακομα πιο μαγικη ατμοσφαιρα…

Μη λες τετοια,θα αυτοκαταστραφει το φορουμ:p