Εσυ δεν την παλευεις:pΧαβαλε κανουμε βρε Σαββατιατικα πρωι μεσα στην ραστωνη,μην τρελενεσαι:p
Μαλακα εισαι θεος :lol:
Νταξει τις κερκιδες του Ολυμπιακου στο Τσαμπιονς Λιγκ στο ΟΑΚΑ,παλια (εποχες Αλεξανδρη και Γκογκιτς :Ρ ) δεν τις λες και αμελητεες ομως.
Καλη κερκιδουλα κανουνε ρε,αλλα ασε να τους την σπασουμε λιγο:p:p
Ε τα χωνω απο εδω ρε,τους περικυκλωνω μεσα στο θρεντι τους για να μην μου ξεφυγουν:p
δεν θελουμε και δεν ειναι… ciaooooooo
Στρουνθοκαμηλοι[-X:p:p
Παρτε και καμμια φωτογραφια απο τον Νταμπισαϊρ και τον Πατσατζογλου να γουσταρετε ομως,οκ;
απο τον Νατρμπισαιρ δεν εχω τιποτα. απο πατσα σου βρηκα ενα βιντεο
Κατευθειαν απο το κινητο του επιμονου κηπουρου:D
Εισητηριο εκοψε αυτος η στο τζαμπα ειδε το ματς;x
καλά ε? αυτό είναι πραγματική κατάντια. Να τρως γκολ από τον Πατσατζόγλου. Είναι σαν να παίξω εγώ σκάκι με τη 5χρονη ανηψούλα μου και να χάσω στη 5η κίνηση
Σου χω και βιντεακι που τρωει ο κηπουρος γκολ απο τον γιο του:p:p
οντως!!! εκτος κι αν τους το βαζε ο παντος!!!
Restless. Καταννοώ πως χάρηκες που επιτέλους νικήσατε και μια μεγάλη ομάδα, αλλά στα τελευταία 100 ποστ του τόπικ Ολυμπιακός ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια…
Προβλέπω μετά το βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=jT3_UCm1A5I θα φτιαχτεί και ένα παρόμοιο με οπαδούς ελληνικών ομάδων να ρωτάνε ένα ΠΑΟΚτζή “πως είναι να νικάς τον Ολυμπιακό”?
Δεν εχω κερδισει καμια μεγαλη ομαδα φετος,απο του χρονου η του παραχρονου,ποτε θα παιξουμε στο Τσαμπιονς μπορει να κερδισω!
Παντως οντως,σας τα χω κανει νταουλια,σας το κατασπαμαρα το τοπικ,βαρεθηκα κι εγω,το κοβω:p
Οσοι θελετε να δειτε τον αγωνα στο παρακατω link
Μα δεν σε καταλαβαινω… Αφου κερδισατε τον Αρη…:roll:
To 2o γκολαρα ε
φοβερη εναλλαγη της μπαλας ρε συ.
Ωραια γκολακια πεταξαμε χτες…
ναι, παραλιγο να χασει το ενα ομως ο μπελουσκι
Ο Μπαοκτζής που πήγε ρε παιδιά;
Koιταμε αμυντικο χαφ! Απορω πως τους ηρθε …