Ολυμπιακός

Εσυ δεν την παλευεις:pΧαβαλε κανουμε βρε Σαββατιατικα πρωι μεσα στην ραστωνη,μην τρελενεσαι:p

Μαλακα εισαι θεος :lol:
Νταξει τις κερκιδες του Ολυμπιακου στο Τσαμπιονς Λιγκ στο ΟΑΚΑ,παλια (εποχες Αλεξανδρη και Γκογκιτς :Ρ ) δεν τις λες και αμελητεες ομως.

Καλη κερκιδουλα κανουνε ρε,αλλα ασε να τους την σπασουμε λιγο:p:p

Ε τα χωνω απο εδω ρε,τους περικυκλωνω μεσα στο θρεντι τους για να μην μου ξεφυγουν:p

δεν θελουμε και δεν ειναι… ciaooooooo

Στρουνθοκαμηλοι[-X:p:p
Παρτε και καμμια φωτογραφια απο τον Νταμπισαϊρ και τον Πατσατζογλου να γουσταρετε ομως,οκ;:stuck_out_tongue:

απο τον Νατρμπισαιρ δεν εχω τιποτα. απο πατσα σου βρηκα ενα βιντεο

:smiley:

Κατευθειαν απο το κινητο του επιμονου κηπουρου:D

Εισητηριο εκοψε αυτος η στο τζαμπα ειδε το ματς;:x:x

καλά ε? αυτό είναι πραγματική κατάντια. Να τρως γκολ από τον Πατσατζόγλου. Είναι σαν να παίξω εγώ σκάκι με τη 5χρονη ανηψούλα μου και να χάσω στη 5η κίνηση :stuck_out_tongue:

Σου χω και βιντεακι που τρωει ο κηπουρος γκολ απο τον γιο του:p:p

οντως!!! εκτος κι αν τους το βαζε ο παντος!!!

Restless. Καταννοώ πως χάρηκες που επιτέλους νικήσατε και μια μεγάλη ομάδα, αλλά στα τελευταία 100 ποστ του τόπικ Ολυμπιακός ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια…

Προβλέπω μετά το βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=jT3_UCm1A5I θα φτιαχτεί και ένα παρόμοιο με οπαδούς ελληνικών ομάδων να ρωτάνε ένα ΠΑΟΚτζή “πως είναι να νικάς τον Ολυμπιακό”?

Δεν εχω κερδισει καμια μεγαλη ομαδα φετος,απο του χρονου η του παραχρονου,ποτε θα παιξουμε στο Τσαμπιονς μπορει να κερδισω!:slight_smile:

Παντως οντως,σας τα χω κανει νταουλια,σας το κατασπαμαρα το τοπικ,βαρεθηκα κι εγω,το κοβω:p

Οσοι θελετε να δειτε τον αγωνα στο παρακατω link

Μα δεν σε καταλαβαινω… Αφου κερδισατε τον Αρη…:roll:

To 2o γκολαρα ε

φοβερη εναλλαγη της μπαλας ρε συ.

Ωραια γκολακια πεταξαμε χτες…

ναι, παραλιγο να χασει το ενα ομως ο μπελουσκι

Ο Μπαοκτζής που πήγε ρε παιδιά;

Koιταμε αμυντικο χαφ! Απορω πως τους ηρθε …