Ώπα ρε φίλε, τρώω σουβλάκια :D:!:
Από ότι μου έλεγαν οι φίλοι μου οι μη Ολυμπιακοί, δεν είναι τίποτα παιδιά. Μετά από 9 μέρες θα μας περάσει και θα μπορούμε να κάτσουμε σε καρέκλα δίχως να πονάμε. Αυτοί ξέρουν και τους εμπιστεύομαι…
Τραγική η ομάδα και παντελώς ανέτοιμη για ευρωπαϊκό ματς. Καλά να πάθει ο Ντιόγο με την κάρτα και καιρός θα είναι να το κόψει, προτού του βγει το όνομα και στην Ευρώπη, για τις βουτιές. Σήμερα πληρώσαμε το πως το Ελληνικό Πρωτάθλημα είναι γτπ και έχουμε πάψει να παίζουμε. Μπήκαν οι Γάλλοι και μάσαγαν σίδερα από το πρώτο λεπτό και εμείς χρειαστήκαμε 40 λεπτά για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε πάσες. Όλη η ομάδα σκατά.
Άντε. Και του χρόνου. Τέλειωσε η χρονιά για μένα φέτος, αφού το κύπελο μου είναι αδιάφορο. Πλέον μπορούν οι οπαδών των μικρών ομάδων να ποστάρουν ό,τι θέλουν στο τόπικ…
Δε μου αρέσει να παινεύω το γένια μου, αλλά μερικοί δεν έχουν καταλάβει τίποτα αυτά τα χρόνια. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να 'ναι σύμπτωση.
είσαι σίγουρος για αυτό;
Απορω με αυτο το Βαλβερδε ρε μαγκες.
Ενω με μας σε ενα απλο ματς πρωταθληματος και μαλιστα αδιαφορο παρατασσει 14 παιχτες,
σε ενα ματς που κρινεται η Ευρωπη βαζει μολις 11.
Τι να πεις;;;
Κι ο θειος θελει να τον ανανεωσει …τς τς τς
Το αστειο πεναλτυ που πηραμε ηταν αποτελεσμα παραγκας η διαιτητικου λαθους?:-k
Επειδη δοθηκε σε αγωνα UEFA ειναι διαιτητικο λαθος ε?.. αμα ειχε δωθει στην Superleague θα ξελαρυγγιαζονταν οι αντιολυμπιακοι για την παραγκα…
Αντε μετα τον ΠΑΟΚ αρχιζει να μαζευει μελη και φιλους και η Σεντ Ετιεν:wink:
Στα του αγωνα: Εξυπνο και γρηγορο παιχνιδι απο τους Γαλλους… πηγαμε να κανουμε κατι στο β’ αλλα ηταν αργα… η προκριση χαθηκε. Δεν πειραζει, του χρονου παλι
Δεν κερδισες 1-0 με αυτο το πεναλτι ομως.
Kαλά είσαι σοβαρός; Επειδή πήρατε φόλα πέναλτυ στην Ευρώπη σημαίνει ότι δεν ευνοήστε εσκεμμένα στο Ελληνικό πρωτάθλημα; ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ λογική!!! #-o#-o#-o
Πλάκα στην πλάκα, αυτό ήταν νομίζω το 4ο μας πέναλτυ σε 9 ευρωπαϊκά ματς φέτος…
οχι ρε…πως ειναι δυνατον να μην το ειδε πως εκανε βουτια ο πατσατζογλου…και μαλιστα εκτος περιοχης
ε ναι λοιπον ,παραγκα και στην ευρωπη…:yahoo:
αντε του χρονου,οπως εχουν τα πραματα με 14 παικτες στο γηπεδο εναντιον 11, τι στο διαολο δε θα το παρουμε το τσουλου? 8)
Ευνοουμαστε φυσικα στο Ελληνικο πρωταθλημα, αλλα οπως βλεπεις γινονται και λαθακια…
Και επιμενω πως το συγκεκριμενο πεναλτυ στην superleague θα ειχε βαφτει ευνοια αμεσως και οχι λαθος…
Λογικο. Μαζι με τα ξερα και τα χλωρα…
Πάντως και το σημερινό ήταν αναμενόμενο. Το Σάββατο ήταν ο Βαλεντίνος και είχαμε από πέρσι, με το ματς με την ΑΕΚ, να μας κάνουν σεξ
Συμφωνούμε. Γιατί εδώ στην Ελλάδα θα ήταν ένα ακόμα πέναλτυ μαζί με όλα τα άλλα ενώ στην Ευρώπη είναι ένα.
Βαριεμαι να κατσω να γραψω σοβαρη κριτικη πανω στο ματς.
Οι Γαλλοι δειξανε απο το πρωτο διλεπτο οτι δεν μασανε απο την ατμοσφαιρα και οι δικοι
μας κοιμοντουσαν…
Το οτι χασαμε δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο,το οτι χασαμε με τα χερια κατω ( και τα παντελονια αν θελετε )
ειναι το χειροτερο.
Ποσοι πιασαμε το 4,50?:-k:lol:
Απαράδεκτοι είμασταν χθες…δικαιολογίες υπάρχουν πολλές αλλά τι να λέμε. Κάποια στιγμή θα γύρναγε ο τροχός. Και δυστυχώς με τα παιχνίδια που κάνουμε τελευταία προβλέπω και άλλα στραβά αποτελέσματα. το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο άλλωστε.
50-50 η διαιτησια και να τα αποτελεσματα…1-3
Φίλε αεκτζή και εσάς εχθές σας ευνόησε η διαιτησία αλλά δεν καταφέρατε να κερδίσετε…ούτε καν το “χ” να πάρετε.