Ολυμπιακός

κόφ’τις πίτσες γιατί απ’ ότι βλέπω είσαι λίγο στρουμπουλούλης.

+1 Ντομί και Πάτσα… (και Όσκαρ και Γκαλίτσιος όταν παίζουν. Σπάνια ευτυχώς. Βόδια.)

Κάρβου ο Ντομί είναι ο παίκτης που πήρε στην καρδιά μου την θέση του Γεωργιάδη. Από τότε έχω να βρίσω έτσι παίκτη του Ολυμπιακού…Για τον Πάτσα έχω την άποψη πως αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα , μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις αλλά με τίποτα δεν μπορεί να είναι βασικός και αναντικατάστατος. Επίσης σε πάρα πολλά παιχνίδια ειδικά στην Ελλάδα ο Πάτσα τρέχει και για τον Ντούντου που “αράζει” λίγο. Άδικο δεν μπορώ να ρίξω στον Βραζιλιάνο γιατί ο Βαλβέρδε θέλει να τον λιώσει :stuck_out_tongue:

Ο Μπράβο δεν είναι παίκτης πλέον. Είναι πρώην ποδοσφαιριστής που παίζει κάποια παιχνίδια τη χρονιά για να βγάλει φράγκα. Μισθοφόρος και αδιάφορος.

Ο Βαλβέρδε οφείλει να ξεκολλήσει το μυαλό του και να βάλει και κανάν άλλον παίκτη να δούμε στην 11άδα. Μήτρογλου, Λεονάρντο, Μενδρινός, και Παπαδόπουλοι μπορούσαν ΑΝΕΤΑ να δώσουν ανάσες σε βασικούς παίκτες που χτες ήταν χώμα. Κάκιστη διαχείριση του ρόστερ και μηδαμινή ανάλυση της Σεντ Ετιέν. Και αν δεν γουστάρει να κάτσει Ελλάδα, ας το πει μην μας ζαλίζει τα @@. Δεν θα τον κατηγορήσει κανείς, απλά να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Παιρνω ασανσερ,κατεβαινω πολυ χαμηλα για να μπορεσω να κανω διαλογο μαζι σου και σου λεω το εξης:

Προφανως δεν καταλαβες τι λεω.Αφησα υπονοουμενο για το οτι ο Νταρκο ισως να εχει καποιο αφροδισιο νοσημα και αναγκαστηκε να σταματησει.
Δεν το ειπα τυχαια…
Αλλα εισαι τοσο τελεμες και τσουκαλικος που αν ο πρωταθλητης γραψει οτι ο ολυμπιακος ειναι πρωταθλητης ευρωπης θα το πιστεψεις,

εφυγε ο μπραβο…:roll:

ελα τα παραλες τωρα για τον πρωτο παιχτη σου στις ασσιστ φετος

Ναι, εγώ είμαι ο τελεμες.

Κατάλαβα ακριβώς τι λες, μην ανησυχείς. Και γι’αυτό σου είπα ότι αν στο μυαλό σου υπάρχει έστω και 1% πιθανότητα να έχει πρόβλημα καρδιάς, οφείλεις να το σεβαστείς. Αλλά αρχίδια, σε φόρουμ είσαι, ο σεβασμός δεν υφίσταται πλέον, τα καλύπτει όλα η “φορουμική μας περσόνα”.
Και πως κατάλαβες ότι είμαι τσουκαλικός και διαβάζω τόσο φανατικά Πρωταθλητή, από ΔΥΟ ποστ που έχω κάνει σε τούτο το θρεντ? Δεν ξέρεις καν αν είμαι Ολυμπιακός.

Και οκ, αν ο σεβασμός για έναν άνθρωπο σημαίνει αυτόματα ότι πιστεύω ότι γράφουν οι εφημερίδες, μάλλον κάτι πάει λάθος.

Που εδειξα μη σεβασμο?Επειδη ειπα οτι ειναι γκεη.Αν εσυ εχεις προβλημα με τους γκεη …προβλημα σου.Φορουμικη περσονα δεν ειμαι.Με ξερουν απο κοντα οι περισσοτεροι :wink:
Επισης τσουκαλικος φαινεσαι απο το γεγονος του οτι “Θες να λεγεσαι και ολυμπιακος αν δε συμφωνεις μαζι μου…”

Καλά οκ, μηδέν. Κάτι ήξερα που ήμουν logged out τόσο καιρό.

Καλύτερα που ήταν θαμμένο το ποστ σου και δεν ασχολιόταν κανείς τελικά.

Μαλον δε ξερεις να κανεις διαλογο.Αλλα τι να πεις.Ιντερνετικη περσονα εισαι που μονο χαρακτηρισμους ξερεις να κανεις.Σαφως γιατι η δικη μου γνωμη ειναι τοοοοοοσο απιθανο να ειναι πραγματικοτητα :wink:

Λες?Θα το λάβω σοβαρά υπόψην μου

Ρε αδελφέ γιατί συνεχίζεις και το κάνεις θέμα? Δηλαδή τι θέλεις να μας πεις, ότι στήθηκε ολόκληρη ιστορία με γιατρούς σε Ελλάδα και Ισπανία για να αποδείξουν ότι ο Ντάρκο έχει πρόβλημα στην καρδιά? Ρε πατε καλά εδω μέσα? Ο καθένας λέει την παπαριά του…ήμαρτον!

Δεν προσπαθησα να πεισω καποιον.
Ενας αθλητης υψηλου επιπεδου οπως ο Νταρκο που παρακολουθειται καθημερινα απο γιατρους στα 35 ανακαλυπτει οτι πασχει απο στεφανιαια νοσο.Στα 35 του.Χωρις καποιο ιστορικο?Αν υπηρχε ιστορικο κανεις γιατρος δεν θα επαιρνε το ρισκο να τον αφησει να παιξει μπαλα.Και επαναλαμβανω παικτης που παρακολουθειται καθημερινα απο γιατρους…
Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.Ο καθενας σαφως μπορει να πιστευει οτι τον ταιζουν
Ελευθερια αποψης δεν εχουμε?

o αδερφός του πέθανε στα 31 από καρδιά, από το ίδιο ακριβώς πράγμα που πέθανε και η μάνα τους (ή ο πατέρας τους, δε θυμάμαι τώρα) και που είπαν πως κι ο Ντάρκο έχει. Ας ηρεμήσουν τώρα τα πνεύματα.

Ντάνκε σεν. Ζι ζιντ ζεαρ γκουτ

O αδερφος και η μανα του ειχε καθημερινη παρακολουθηση απο γιατρους απο τα 17 του που ξεκινησε να παιζει επαγγελματικα?

Όχι γι αυτό δεν ζουν…έλα σταμάτο το!

Όχι γι αυτό δεν ζουν…έλα σταμάτα το!

sorry για το doublepost

δεν έχω ιδιαίτερες ιατρικές γνώσεις, ειδικά περί στεφανιαίας νόσου, έχω την αίσθηση όμως (αν και δεν παρακολουθώ αθλητικό τύπο) ότι είχε χρόνιο πρόβλημα, απλά τώρα επιδεινώθηκε η κατάστασή του.

με ένα γρήγορο ψάξιμο

Η στεφανιαία νόσος της καρδίας συμβαίνει όταν σκληραίνονται και στενεύουν οι στεφανιαίες αρτηρίες οι οποίες τροφοδοτούν με αίμα το μυοκάρδιο (ο μυς της καρδιας).

Η σκλήρυνση και στένωση των στεφανιαίων αρτηριών οφείλεται στο σχηματισμό και εναπόθεση στο εσωτερικό τους τοίχωμα, ενός υλικού που ονομάζεται πλάκα αθηρωμάτωσης.

δε μου ακούγεται για κάτι που έχεις ανέκαθεν.

τώρα, για το σχόλιο περι ομοφυλοφιλίας, ο καθένας κρίνεται απ τα λεγόμενά του. εγώ απλά να τονίσω πως

ως παίκτης του θρύλου κι εφόσον βλέπει εδώ και αρκετά καιρό επί καθημερινής βάσεως τόσα πεσίματα, βουτιές και λοιπά καραγκιοζιλίκια, είναι πιθανό να επηρεάστηκε από το υπόλοιπο αδελφάτο

Ρε πας καλα?Τι να σταματησω?Να λεω τη γνωμη μου?Οσο και αν δε σου αρεσει αυτη ειναι και δεν αλλαζει.:wink:

Να σταματήσεις να μην σέβεσαι έναν άνθρωπο που πέρασε ένα πρόβλημα υγείας και μάλιστα σοβαρότατο. Είπες την γνώμη σου την καταλάβαμε…αρκετά!

Κι εσεις την δικη σας.Ουτε εγω ειμαι υποχρεωμενος να την ακουω :wink: