Δηλαδή όπως και να έχει γουστάρετε μανούρες ρε παοκτσή να πούμε.
Παοκτζη χρονια πολλα ρε.
Ο Γκαρσια θα κατεβει Καραισκακη?
thnx man…ο γκαρσια μη σου πω θα κατεβει και με πατεριτσες ρε…και με ενα ποδι λεει θελει να παιξει στο ματσακι
@Bacillus: ναι ρε φιλε γουσταρουμε μανουρες…και διαιτητες κοντρα γουσταρουμε,εν αντιθεση με καποιους αλλους που γουσταρουν να πανε με το ρευμα της διαιτησιας
Nαι θυμάμαι και εγώ διάφορα. Στην Τούμπα στο κύπελλο του Αβραάμ που δεν πήρε κόκκινη στην Τούμπα πέρσυ στο πρωτάθλημα του Σίσιτς που δεν πήρε κόκκινη… κτλ κτλ. Είναι αστεία η δικαιολογία του δεν βάζουμε τους παίκτες γιατί ο πιστεύουμε ότι ο αντίπαλος μας παίζει σκληρά. Αυτό δεν γίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ στο ποδόσφαιρο. Σαν να λέμε η Ίντερ θα πάει να παίξει με τη Μίλαν και επειδή παίζει ο Γκατούζο δεν θα πάρει μαζί της Ιμπραιμοβιτς και Αντριάνο :D:D Απλά κρατάτε πισινή γιατί ξέρετε ότι το πιθανότερο είναι να χάσετε στην Τούμπα τουλάχιστον να σας μείνει κάνά παίκτης για μετά και να μην έχετε προβλήματα.
ok, why not?
Στο ντερμπάκι παίξαμε για να μη χάσουμε και το καταφέραμε. Όπως και στο παιχνίδι του ά γύρου δηλαδή. Επειδή όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε το πρόσφατο παρελθόν μας , υπενθυμίζω πως πέρσι τέτοια εποχή η ομάδα είχε προπονητή τον Λεμονή. Ο οποίος έφυγε γιατί
- χρησιμοποιούσε τους ίδιους παίκτες με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι κουρασμένη
- αποκλείστηκε από την Τσέλσι
- δεν έπαιζε ωραία μπάλα στο πρωτάθλημα
Βέβαια μόλις έφυγε αρπάξαμε τέσσερα από την ΑΕΚ, αλλά αυτά φαίνεται τα ξεχνάμε. Αν δεν τον είχαμε διώξει και είχαμε κρατήσει Λούα Λούα και Λεντέσμα με τις προσθήκες Ντούντου και Ντιόγο( ποιος όσκαρ…) τι εικόνα θα είχαμε σήμερα??
Σήμερα λοιπόν έχουμε έναν προπονητή που παίρνει χαλαρά το πρωτάθλημα, που χρησιμοποιεί 13-14 παίκτες μάξιμουμ, με πολύ γκρίνια στα αποδυτήρια , με αποτυχημένη χρονιά στην Ευρώπη και που δεν φαίνεται να θέλει να μείνει στην ομάδα.
Το αποτέλεσμα της σύγκρισης εσάς τι σας βγάζει???
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ο Λεμονής κάθησε και μελέτησε τη τακτική των ομάδων του Μπάγεβιτς, Κυράστα, Ρεχάγκελ και Μακαριάν και με βάση αυτή προσπάθησε να φτιάξει τον Ολυμπιακό. Ο Βαλβέρδε έφτιαξε τον Ολυμπιακό με βάση τη δικιά του τακτική και φιλοσοφία και η ομάδα έδειξε πως μπορεί να συνδυάσει και ουσία και θέαμα σε Ελλάδα και Ευρώπη (άσχετο που δε το κατάφερε για αρκετό καιρό). Το τοπ του Βαλβέρδε είναι χιλιόμετρα παραπάνω από το τοπ του Λεμονή. Αν κάποιος αξίζει να δοκιμάσει και 2η χρονιά σερί, τότε αυτός είναι ο Βαλβέρδε.
Επίσης, το πρόβλημα του Λεμονή δεν ήταν οι κουρασμένοι παίκτες, αλλά οι παίκτες με τις θλάσεις… Και δε φταίει ο Βαλβέρδε για Λούα Λούα και Λεντέσμα
Πολύ βαρετό παιχνίδι προχθές, ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να μην χάσει, μιας και το πρωτάθλημα έχει κριθεί εδώ και καιρό. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί σε κάθε ματς που ο αντίπαλος παίζει με παίχτη λιγότερο δεν τον πατάμε? Είναι η κούραση, είναι η έπαρση του μόνιμου πρωταθλητή? Ειλικρινά η ομάδα δεν μου αρέσει καθόλου αυτές τις μέρες.
Όσο για τον Λεμονή, όσο και αν συμπαθώ τον Βαλβέρδε, εκτιμώ ότι τα αποτελέσματα, τουλάχιστον στην Ευρώπη, είναι πολύ ανώτερα από του Ισπανού. Το ξέρω ότι για ένα διάστημα βλέπαμε μπάλα από την ομάδα μας φέτος αλλά άλλο να αποκλείεσαι στους 16 του Τσου Λου από την Τσέλσι και άλλο από το να αποκλείεσαι στο ΟΥΕΦΑ από ομάδα σχεδόν β’ κατηγορίας της Γαλλίας και μάλιστα με κάτω τα χέρια(και πάνω τα πόδια).
Πάντως αντικειμενικά ο Ισπανός είναι πολύ πίσω σε σχέση με την χρονιά του Λεμονή μόνο και μόνο λόγω Ευρώπης. Ο Τάκης έφερε τα πρώτα διπλά εκτός έδρας, έφερε πρόκριση και έπαιξε με την Τσέλσι ενώ ο Βαλβέρδε αποκλείστηκε δύο φορές από κατώτερες ομάδες και στο Τσ.Λ και στο Ουέφα. Επίσης ο Ισπανός φαίνεται να χάνει τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Θα δείξει…Τώρα για το τοπ του ενός και το τοπ του άλλου δεν τίθεται σύγκριση γιατί δεν έχουμε δει ούτε το ούτε το άλλο.
Πολύ σωστά όλα εκτός από αυτή την πρόταση. Δεν ήταν κατώτερες και το ξέρεις ρε συ. Η Ανόρθωση το λιγότερο ισάξια, αλλά η Σεντ-Ετιεν μία κλάση άνω.
Για μένα είναι κατώτερες ομάδες που αντιμετωπίστηκαν πάρα πολύ χαλαρά. Εμφανιστήκαμε εντελώς ανέτοιμοι και αδιάβαστοι και τον φάγαμε . Δεν μπορώ να πω όμως ότι αποκλειστήκαμε από ομάδες δυνατότερες από εμάς. Αποκλειστήκαμε από ομάδες που τις είχαμε. Με την Ανόρθωση ο Βαλβέρδε ακόμα έψαγνε να βρει πως πάει στο σπίτι του από το Καραισκάκη και με την Σεντ Ετιέν η ομάδα ήταν πλήρως σκασμένη αλλά και τρομερά αδιάβαστη.
Γιατί όμως ευθύνεται ο Βαλβέρδε για τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση; Ο ΠΑΟ επίσης έφαγε 3 γκολ εκεί μέσα και τα έφαγε 2 μήνες μετά, που υποτίθεται ο Τεν Κάτε ήξερε καλύτερα πλέον την ομάδα του, από ότι ο Βαλβέρδε. Στο ματς στην Κύπρο δεν είχαμε ακόμα Ντιόγο, ο Λέτο και ο Ντούντου δεν ήταν ούτε εβδομάδα στην ομάδα και οι μισοί παίκτες έπαιζαν σε άλλη θέση από αυτή που κατέληξαν τελικά να παίζουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς (π.χ. Γκαλέτι 2ος επιθετικός, Λεονάρντο αριστερό μπακ, Κόβατς στον αγωνιστικό χώρο)
Το να ρίχνεις το φταίξιμο για αυτά τα ματς στο Βαλβέρδε μπορείς να το κάνεις μόνο γιατί θα σε βόλευε για να βρεις κάτι εναντίον της φετινής του απόδοσης. Όχι όμως για τίποτα άλλο…
Φέτος ο Ολυμπιακός έριξε 5 και 4 γκολ αντίστοιχα στις πρωτοπόρες του Πορτογαλικού και Γερμανικού πρωταθλήματος. Αυτό είναι το τοπ που πέτυχε φέτος ο Βαλβέρδε και αυτό το τοπ θες να ελπίζεις πως θα πετύχει με μεγαλύτερη διάρκεια του χρόνου. Ο Λεμονής τέτοια μπάλα δεν έπαιξε και το τοπ του ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση των ομίλων (όπου είχε περάσει δίχως προκριματικά) με μια ομάδα που έπαιζε με 3 αμυντικά χαφ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα θα είχε χάσει το τίτλο, αν δεν ήταν ηλίθιοι οι της Καλαμαριάς…
-
Δηλαδή ο Βαλβέρδε είναι αυτόφωτος! Δεν μελέτησε τους αντίστοιχους Κυράστες της Ισπανίας? Και εν τέλει ποια είναι ακριβώς η φιλοσοφία του πέρα από το πρέσσινγκ? Να βάλουμε κουτσά στραβά ένα γκολ και μετά τσούκου-τσούκου να βγει το παιχνιδάκι? Να τη βράσω. Πότε γύρισε μάτς που η ομάδα βρέθηκε πίσω? Γιατί με Λεμονή ο Θρύλος γύρισε 3 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ευρωπαϊκά ματς (άσχετα αν με Ρεάλ δεν τα κατάφερε στο τέλος).
-
Θα ρωτούσα ποιο ακριβώς είναι το τοπ του Βαλβέρδε αλλά απαντάς πιο κάτω. Αν λοιπόν θεωρείς ότι 5 και 4 γκολ σε εντός έδρας ματς στο ΟΥΕΦΑ είναι παραπάνω από μια άνετη (και με καλό θέαμα στα 4 από τα 6 ματς) πρόκριση στους 16 του Ch.L. με μπόνους τεσσάρα στο βάζελο, οι αντιλήψεις μας απέχουν έτη φωτός.
-
Για ποιον λόγο ακριβώς έγινε αλλαγή προχτές ο Άντζας? :-k
-
Φταίει για Όσκαρ όμως και παίζει ακόμα πιο πολύ με τα νεύρα μας που συνεχίζει να τον χρησιμοποιεί. Δεν γίνεται να έχεις Λεονάρντο στον πάγκο και να κάνεις αλλαγή Τζόλε με Όσκαρ. Απλά δεν γίνεται…
-
Γιατί έτσι είναι ρε Κάρβου. Θεοποιήσαμε τώρα την Ανόρθωση. Όφειλε να προκριθεί και απέτυχε. Τέλος. Το ότι ο Τεν Κάτε έφαγε επίσης 3 δεν λέει τίποτα.
-
Και λοιπόν? Αβραάμ είχε πολύ καιρό πάντως και η συνεργασία του με τον Ζεβλάκοφ ήταν για γέλια. Επίσης, στο 2ο ματς, ποιο ακριβώς ήταν το πλλάνο αντεπίθεσης στο 1ο ημίχρονο?
-
Μπα δεν χρειάζεται να πάμε τόσο πίσω για να βρούμε κάτι εναντίον της φετινής του απόδοσης. Τα ματς με Σεντ Ετιέν αρκούν.
-
Ούτε του χρόνου δηλαδή να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Αρκεί να βάλουμε 4 γκολ και στην πρωτοπόρο του Γαλλικού πρωταθλήματος. Επίσης, του έχει εξηγήσει κανείς ότι οι γαύροι ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει με τον βάζελο για το 0-0?
-
Σιγά που θα κόλλαγε στα προκριματικά ο Λεμονής. Τη μπάλα που είδα στο Μπερναμπέου με 10 παίκτες, και στη Βρέμη (στο τελευταίο ημίωρο κυρίως) δεν την είδα φέτος σε εκτός έδρας ματς όπου ήμασταν θλιβεροί. Αλήθεια, τι ακριβώς έκανε ο Βαλβέρδε για να αλλάξει την τραγική εικόνα που είχαμε σε Τουρκία και Ουκρανία? Και στην Ελλάδα θα κινδυνεύαμε για τον τίτλο αν ο ΠΑΟ ήταν στοιχειωδώς σοβαρός και δεν πετούσε 11 βαθμούς με Ηρακλή και Εργοτέλη.
εκει που καταληγουμε ειναι οτι ο καθενας ειχε τα καλα του και τα κακα του και στο οτι δεν μπορουμε ουτε οι ολυμπιακοι να συμφωνησουμε
Γαμώτο, έγραψες μεγάλο ποστ και δυσκολεύομαι με το scroll bar για να απαντήσω στα σημεία!
Πάμε ένα ένα:
-
Ο Λεμονής στο Τσαμπιονς Λιγκ έπαιξε αυτό που σου είπα και σε όλη την υπόλοιπη χρονιά η ομάδα δεν έμαθε ΤΙΠΟΤΑ καινούργιο. Δεν έδωσε τίποτα στην ομάδα και δεν έδωσε με ένα τρόπο που εμένα με έπειθε πως δεν ήξερε τι έπρεπε να τους διδάξει και πάλευε να το μάθει πρώτα ο ίδιος. Από την άλλη ο Βαλβέρδε, έπαψε να δίνει νέα στοιχεία στο τρόπο παιχνιδιού μας, όταν πλέον είχε κατακτηθεί ο τίτλος και οι παίκτες έπαψαν να προσπαθούν για κάτι καλύτερο. Και εμένα με πείθει πως μπορεί να δώσει πολλά ακόμα. (γυρίσαμε ματς με Αστέρα Τρίπολης. 3 φορες βρεθήκαμε πίσω στην Ελλάδα και τη μία το γυρίσαμε)
-
Το ματς με τη Ρεάλ ήταν όντως καλό. Και το είχα ξεχάσει όταν έγραφα το ποστ μου. Ήταν το ματς που όπως λένε και οι Ισπανοί “μαθ πήγε το θκατό θτη κάλτθα”. Την πρόκριση πέρσι τη χάρηκα μια χαρά. Και σου επαναλαμβάνω. Αν ο Λεμονής μου έδειχνε πως είχε να δώσει κάτι ακόμα στον Ολυμπιακό, τότε δε θα ήμουν και τόσο αρνητικός μαζί του. Ας πούμε πως πέρσι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τρομερή επιτάχυνση τη χρονιά. Δίδαξε τις αντεπιθέσεις μέσα σε ένα καλοκαίρι και με βάση αυτές καταφέραμε να πάρουμε 2 διπλά και την πρόκριση. Μετά όμως, η πορεία της ομάδας ήταν μόνο πτωτική πορεία, με την ομάδα να αδυνατεί να προηγηθεί και παρά τρίχα να χαθεί και το Πρωτάθλημα. Η 4άρα του ΠΑΟ (που έγινε στο Κύπελο, γιατί στο Πρωτάθλημα δε τον νικήσαμε) προήλθε λίγο πολύ για τους λόγους που έχω ήδη γράψει. Βάλαμε το γκολ και τον σκοτώσαμε στις αντεπιθέσεις. Κοινώς, ήταν αποτέλεσμα του μόνου πράγματος που δούλεψε στην επίθεση ο Λεμονής.
-
Δε το είδα το ματς, γιατί ήξερα πως θα είναι σούπα, αφού δεν έχουμε κανένα λόγο να παίξουμε
-
Ο Λεμονής πέρσι μόνο μία μεταγραφή έκανε μόνος του. Τις άλλες τις έκανε ο Ίβιτς. Αυτή η μεταγραφή ήταν ο Σίσιτς. Στο προηγούμενο πέρασμα του ήταν ο Μπερμούδες.
-
Ο Ολυμπιακός όφειλε να προκριθεί. Αλλά ο Ολυμπιακός σαν σύνολο. Όχι ο Βαλβέρδε ως μονάδα. Ο άνθρωπος μόνο που δεν είχε πάει γονατιστός μέχρι την Παναγιά της Τήνου για να του φέρουν εγκαίρως επιθετικό και αμυντικό χαφ. Το ζήταγε σε κάθε συνέντευξη και στο τέλος καθόμαστε και του χρεώνουμε γιατί κατέληξε η ομάδα να παίζει με το Μήτρογλου ως σέντερ φορ, το σημαντικότερο ματς της χρονιάς της.
-
Υποστηρίζω πως τότε ήμασταν αδούλευτη ομάδα και όχι υπ ευθύνη Βαλβέρδε. Κοινώς, δεν έχω κάτι να διαφωνήσω.
-
Το ματς με Σεντ Ετιέν είναι ευθύνη του προπονητή και είναι κάτι που βλέπουμε στον Ολυμπιακό σχεδόν όλα τα χρόνια, άρα τα αίτια είναι βαθύτερα και περιμένουμε πότε θα βρεθεί ο προπονητής που θα το λύσει μια για πάντα. Φέτος ήταν η Στ. Ετιέν, πέρσι η ΑΕΚ και η Καλαμαριά, πρόπερσι ο ΠΑΣ, κλπ
-
Εγώ του χρόνου θέλω να δω καλοδουλεμένη ομάδα που θα παίζει συνολικά όμορφο ποδόσφαιρο και θα με κάνει να θέλω να βλέπω όλα της τα ματς. Φέτος το πετύχαμε αυτό σε 5 ματς και για κανά 3μηνο, για 30 λεπτά σε κάθε ματς. Φέτος θέλω πολύ περισσότερη διάρκεια προσωπικά. Και εννοείται αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη (και γιατί όχι πρόκριση σαν του ΠΑΟ). Εγώ τουλάχιστον αυτό θέλω…
-
Και πέρσι πέταγαν βαθμούς. Απλά εμείς τους πετούσαμε πολύ πιο εύκολα. Και όχι, ο Λεμονής φέτος δε θα κόλαγε στα προκριματικά. Συμφωνώ και επαυξάνω. Γιατί θα ήξερε πως δε μπορείς να έχεις τον Άντζα έξω στη Κύπρο και πως ο Γκαλέτι πρέπει να είναι στα δεξιά και πως κάποιος πρέπει να βοηθάει το Λεονάρντο στο μαρκάρισμα και δε θα είχε φύγει κι ο Λεντέσμα από την ομάδα, γιατί θα επέμενε ο Λεμονής. Ο Βαλβέρδε δεν ήξερε καλά καλά τα ονόματα των παικτών. Δε μπορώ εγώ να του ρίξω 100% φταίξιμο για αυτό όμως…
Όπως και να χει, μιας και η χρονιά τελείωσε για το ποδόσφαιρο, πρέπει να δούμε κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα :
- Θα μείνει επιτέλους προπονητής να συνεχίσει το έργο του για δεύτερη χρονιά?
- θα υπάρχει επιτέλους συνέχεια όσον αφορά τις μεταγραφές? Ναι αναφέρομαι στον μεταγραφικό σχεδιασμό
- Υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση για να υπάρξει θετική απάντηση στα 1 και 2???
Κρίνοντας από την πρόσφατη ιστορία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού , φαντάζομαι πως θα δούμε μία από τα ίδια. Πάντως αν αποκλειστούμε από τον Πάοκ παίζει να τον διώξουν τον Βαλβέρδε. Μην ξεχνάμε πως όποιος προπονητής εκφράζει παράπονα για το ρόστερ φεύγει…
Πολυ κουβεντα επεσε !
Εγω παντως δεν μπορω να αποφασισω ποιον απο τους 2 προπονητες προτιμω.
Για το θεμα Λετο-Βαλβερδε ο Χελακης εγραψε κατι σωστο σημερα.
ακόμη και αν ο πρόεδρος αποφασίσει να χάσει οριστικά τον Λέτο, πώς σιγουρεύεται ότι θα του μείνει τουλάχιστον ο Βαλβέρδε, που τον κυνηγά μήνες τώρα για να του ανανεώσει το συμβόλαιο;
-
Ο Βαλβέρδε δίδαξε στην ομάδα στις αρχές της χρονιάς το συνεχές πρέσσινγκ (μόνο στα εντός έδρας όμως) και από κει και πέρα τίποτα. Η πορεία της ομάδας μετά το 4-0 με την Χέρτα είναι γνήσια φθίνουσα. Κι εν πάσει περιπτώσει σου λέω τώρα ότι γυρίσαμε ματς με Βέρντερ, Λάτσιο και Ρεάλ (ματς στα οποία άλλες χρονιές το 1ο γκολ ήταν το έναυσμα για την τριαροτεσσάρα) κι εσύ μου λες για τον Αστέρα Τρίπολης.
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς έχει να δώσει ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Πιθανόν και να κάνω λάθος βέβαια. Αυτό που σίγουρα δεν καταλαβαίνω πάντως, είναι για ποιον λόγο δεν μας έχει πει ακόμα ένα απλό ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην πρόταση ανανέωσης.
-
Μα η αλλαγή του Άντζα έγινε επειδή έπαθε θλάση! Όπως και ο Ντουντού με ΑΕΚ. Οπως και ο Λεονάρντο αφού είχε επανέλθει. Και φέτος υπάρχουν οι θλάσεις, αλλά ΟΚ, σε κάπως πιο περιορισμένο επίπεδο.
-
Μα το Δία, ο περσινός Σίσιτς φαντάζει Κριστιάνο Ρονάλντο μπροστά στον Όσκαρ. Και ξαναλέω, θες να βγάλεις τον Τζόλε και έχεις Λεονάρντο και παρολαυτά βάζεις τον Όσκαρ…
-
Ζητούσε αμυντικό χαφ ποιος? Αυτός που δοκίμαζε επί 1,5 μήνα τον αδερφό του Αλόνσο?
-
Γιατί όχι υπ’ ευθύνη Βαλβέρδε? Αυτός δεν είναι ο προπονητής? Εσύ δεν είχες γράψει ότι δεν χρειαζόμασταν Ντιόγο και Λέτο για να περάσουμε την Ανόρθωση?
-
Πέρσι στην Ευρώπη δεν είδα τέτοιο ματς, εκτός από το 1ο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με την Τσέλσι.
-
Κι εγώ το ίδιο θέλω να βλέπω. Αλλά πέρσι είδα μπάλα και σχέδιο για διάκριση σε μια διοργάνωση όπως το Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρόκρισή μας ήταν πανηγυρική και φτάσαμε να συζητάμε για τι θα γινόταν αν ο Ντάρκο είχε βάλει το γκολ στο Μπερναμπέου. Φέτος είδα μπάλα μόνο σε 2 εντός έδρας ματς του ΟΥΕΦΑ και μια καλή εμφάνιση στο εντός με ΑΕΚ. Αυτό όμως που εγώ προσωπικά δεν αντέχω είναι να παίζω για το 0-0 με τον βάζελο μέσα-έξω.
-
Εγώ πάλι πιστεύω ότι μετά από 1,5 μήνα προετοιμασίας όφειλε να είναι έτοιμος για 2 ματς με την Ανόρθωση. Δεν ήταν, τον στηρίξαμε, πήγε να κάνει κάτι καλό αλλά τελικά στράβωσε το πράγμα κάπου στα μισά της σεζόν (κάπου εκεί άλλωστε στραβώνει πάντα το πράγμα με τις ομάδες του Βαλβέρδε).
Όλη αυτή η κριτική δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγει ο Βαλβέρδε. Έξυπνος άνθρωπος δείχνει και αν έχει και οικονομική στήριξη από τη διοίκηση με καλές μεταγραφές μπορεί να φτιάξει την καλή ομάδα που ονειρευόμαστε. Αν υπάρχει ένας λόγος που να θέλω να φύγει, είναι ότι ο ίδιος δεν δείχνει ότι πολυθέλει να μείνει.
Το θέμα όμως είναι ότι ο περσινός Ολυμπιακός αποδείχτηκε καλύτερος του φετινού και είχαμε δίκιο όσοι μιλούσαμε για καταστροφή ενός επιτυχημένου team με την απόλυση Λεμονή, Ίβιτς και την απομάκρυνση του Πέτρου.
Σήμερα το παιχνίδι είναι φωτιά. Αν δεν περάσουμε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και θα είναι ο δεύτερος στόχος που χάνουμε. Το κύπελλο πρέπει όπως και δήποτε να το πάρουμε μετά την ξεφτύλα του ουεφα και μετά το χ με τον βάζελο.
Η χρονιά είναι δυστυχώς περίεργη. Και να αποκλειστούμε από το κύπελλο δεν έγινε και τίποτα. Ο Πάοκ έχει περισσότερα κίνητρα σαν ομάδα για να περάσει. ¶σε δε που αν πάρουμε και φέτος το κύπελλο θα βγει ο Μώραλης το καλοκαίρι και θα λέει ότι η ομάδα πέτυχε τους 2 από τους 3 στόχους της,δεν χρειάζεται νέους παίκτες κλπ. Το τροπάριο του Σωκράτη…