Ολυμπιακός

Tι σου ειναι η ατιμη η (σπυριαρα) η μπαλα… πριν 3 εβδομαδες μας ειχε κερδισει η Μιλανο, μας ειχε κερδισει και ο ΠΑΟ στο κυπελλο… το ηθικο ηταν υπο του μηδενος…

Και τωρα 1οι στην κανονικη διαρκεια εκτος απροοπτου, home advantage για Final-4 με 2 μεγαλες νικες επι της Ταου

Παμε για το πιο δυνατο και αμφιρροπο Final-4 της δεκαετιας κατα την γνωμη μου. Εκει αρχες Μαιου παλι με συνταγη γιατρου θα ειμαστε…

Ωραίος ο γαύρος. Στην αρχή ψαχνόμουνα μ’ αυτό που έμαθα γιατί δεν το περίμενα με τίποτα, αλλά όταν διάβασα ότι οι Ισπανοί λέγανε στα προγράμματα (!!!) ότι το επόμενο ματς τους στη διοργάνωση θα είναι με πλεονέκτημα έδρας στους “8”, γούσταρα. E μα πια με τα μ****ά, καλά τους κάνατε ρε μάγκες. Όπου βρίσκουμε Ισπανούς να τους βαράμε σαν χταπόδια λέμε!

Πάντως όσοι θυμηθήκατε Τελ Αβίβ και Σαραγόσες μαζευτείτε λίγο ε. Έχουν αλλάξει κάμποσα πραγματάκια από τότε… :roll:

Γρακχε αυτα δεν ξεχνιουνται8). Εχουν γαλουχησει μια ολοκληρη γενια γαυρων…:stuck_out_tongue:

Οπως και εκεινος ο καταραμενος ο τελικος του Τελ Αβιβ…:frowning: που τον βλεπω ακομα στον υπνο μου…

Μπράβο στους παίκτες και στον κόουτσ. Αυτή η νίκη είναι απίστευτα σημαντική όχι γιατί έχουμε πλεονέκτημα έδρας αλλά γιατί δίνει χαρακτήρα στην ομάδα. Μπράβο τους. Αν μπουν στην ομάδα Τεόντοσιτς και Σόφο έχουμε πιθανότητες στο Βερολίνο. Βέβαια, κάτσε πρώτα να περάσουμε τη Ρεάλ…

Αυτό! Γιατί πολλά έχουν γραφεί/ειπωθεί για τον Γιαννάκη τους τελευταίους μήνες. Χθες ήταν άψογος!

Εγώ πάλι φοβάμαι μη γίνει 2ο Τελ α βίβ, όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟ τα δίνουν όλα στην αναμεταξύ τους αναμέτρηση και έχουν μείνει πλέον δίχως δυνάμεις στο τελικό. Πραγματικά έμεινα βλάκας όταν έμαθα πως πήραμε την πρωτιά στον όμιλο με νίκη στην έδρα της Ταού! Εδώ δεν κάθησα καν να το δω το ματς, γιατί περίμενα πως θα ξενερώσω στο τέλος!

Εγώ να δεις ζημιά, που είμαι έξω και περνόντας από μια καφετέρεια βλέπω ότι είμαστε μπροστά 17 πόντους! Τρέχω πάω σπίτι και ψάχνω να το δω στο ιντερνετ…χαμός! Τελικά πρόλαβα τα τελευταία 6 λεπτά που μας μείωσαν και στον πόντο, καταλαβαίνεις ότι τρελάθηκα και μέχρι να πάρουμε ξανά διαφορά έκανα ντουζ από τον ιδρώτα…τέλος καλό όλα καλά όμως!

E και; :-k

Θα πρέπει να δυσαρεστηθούμε αν κερδίσουμε τον βάζελο στον ημιτελικό και χάσουμε τον τελικό από καμία Barcelona;
Και μόνο το δούλεμα που θα έχουμε να τους ρίχνουμε πάλι, θα είναι αρκετό για να θεωρηθεί η χρονιά παετυχημένη.
Και ειδικά αν τους πάρουμε και το πρωτάθλημα; :roll:
Eπιστροφή στο 94-95 :D8)

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Πράσινης όπου μπορείτε…[-X

Εγώ προτιμώ κούπα :stuck_out_tongue: Δε γίνεται να πέσουμε στο τελικό με ΠΑΟ; (βέβαια αν γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να χτίσουν πάλι το τοίχος στο Βερολίνο για να μας χωρίσουν)

ο Πάργκο χάνει όλα τα ματς με τη Ρεάλ… :frowning:

…Και να επανιδρύσουν τη STAZI για να επιτηρεί τις θύρες… :p::lol:
Όχι πάντως, 2 ομάδες από την ίδια χώρα σε final 4 πρέπει πάντα να διασταυρώνονται στον ημιτελικό για να μην είναι -και καλά- ο τελικός εσωτερική υπόθεση μίας χώρας…
Να δώ στο ποδόσφαιρο πως θα κάνουν κάτι ανάλογο για να αποφεύγουν τους Αγγλικούς τελικούς Τσου-Λου :roll:

Mule αν και δεν είδα το ματς, διάβασα πως κουτσάρισε πολύ καλά χτες ο Γιαννάκης. Λογικό βέβαια για να κερδίσεις μια ομάδα σαν την Ταού στην έδρα της. Μπράβο του γιατί σε δεύτερο συνεχομένο μεγάλο ματς( μετά τον Πάο) ανταποκρίθηκε και βοήθησε την ομάδα την ώρα του αγώνα. Αν καταφέρει και ξαναβάλει στην ομάδα Σόφο και Μίλος απλά θα γίνει ήρωας γιατί θεωρώ ότι έτσι θα κατακτήσει τα πάντα μέσα στα επόμενα χρόνια.Την Ρεάλ δεν την έχω δει φέτος. Πως το βλέπετε??

τι εγινε??? που το διαβασες??

Κάρβου,δεν ισχύει αυτό που λες,ότι θα τα δώσουν όλα μεταξύ τους στον ημιτελικό και θα σέρνεται όποιος περάσει στον τελικό,σε ένα final four για να περάσεις στον τελικό,έτσι κι αλλιώς πρέπει να τα δώσεις όλα.
Είναι νωρίς να μιλάμε για Βερολίνο ακόμα όμως ε.

Στο Τελ α Βιβ, αν ένας από τους 2 αιώνιους είχε πέσει με Μπανταλόνα στον ημιτελικό, θα την είχε πάρει 15 πόντους. Αντί για αυτό έπρεπε να παίξουν μεταξύ τους, σε ένα ματς που δε του συμπεριφέρθηκαν ως ημιτελικό, αλλά ως τελικό. Δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια μετά, οι περισσότεροι Ολυμπιακοί θυμόμαστε εκείνες τις νίκες και όχι τις ήττες μετά. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό της ομάδας και να ξεχάσει πως το θέμα είναι η κούπα κι όχι το να νικήσει τον ΠΑΟ.

Τέλος πάντων, ακόμα είναι όντως νωρίς να μιλάμε για Βερολίνο. Ας φτάσουν και οι 2 εκεί και βλέπουμε.

@ Σάμις, νομίζω στο σπορ-φμ το διάβασα.

Ομάδα άναρχη που της αρέσει να τρέχει (όχι σαν τους διαόλους της Ταου και της Σιένα βέβαια…)
Τα στάνταρντ της δε φτάνουν της Ταου και της Μπάρτσα σε καμία περίπτωση.
Η λογική λέει οτι πάμε Βερολίνο τρένο με 3-0 ή 3-1… Εκτός και αν μας βαρύνει τόσο πολύ η πολύ πίεση των 2 πρώτων αγώνων που , κακά τα ψέματα, πρέπει να τους πάρουμε nomatterwhat.

Πάντως, ημιτελικό, θέλω Παο…για να γουστάρουμε όπως παλιά (:D), αλλα και γιατί η Σιένα είναι μάλλον καλύτερη ομάδα και μεταξύ μας, την κόβω να σπάει την έδρα του Παο

Σωστά τα λες,αλλά έχουν αλλάξει τα πράγματα πλέον,οι ομάδες του final four,κατά 90% είναι υπερομάδες.

Aκόμα να καταλάβεις τι εστί Ζοτς? Πόσο ακόμα?:stuck_out_tongue: