Ολυμπιακός

Κάποια στιγμή λίγο πριν τελειώσει, άρχισα να αναρωτιέμαι πόσες ασίστ είχε ο Τεό. Και σήμερα το πρωί είδα το νούμερο 13 και έπαθα πλάκα. Πάντως το παιχνίδι ήταν χωρισμένο σε τρία μικρότερα εύκολα ματσάκια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους… Η αλήθεια έιναι ότι το 27-1 των Ισπανών, δε μπορεί κάπου θα τελείωνε, που στο διάολο θα πήγαινε;

Εκπληκτική η ομάδα στα πρώτα 15 λεπτά, ανεξήγητα κακή στο σερί της Ρεάλ, αλλά πάλι καλά που σοβαρευτήκαμε. Το πρώτο παιχνίδι που είναι πάντα και το πιο δύσκολο πέρασε. Πότε τελειώνει η καραντίνα στον Σόφο? Υπάρχει κανά νέο? Ο Τεόντοσιτς θα παίξει καθόλου γαμώτ??

Καλές κινήσεις και μετρημένες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά. Κι ασφαλώς εκείνος που οπωσδήποτε θα πρέπει να επιστρέψει, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να έχει πληρότητα στη μεσαία γραμμή και έναν ποδοσφαιριστή που θα του λύσει πολλά προβλήματα, είναι ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα.

γράφει ο Χριστόγλου στην sport-day…Ναι είναι ο ίδιος που το καλοκαίρι κραύγαζε για να φύγει ο Λεντέσμα…
Αυτούς διαβάζει ο Κόκκαλης και παίρνουν τα μυαλά του αέρα. Γλύφτες και κωλοτούμπες. ¶ντε μετά να φτιάξεις ομάδα

Τώρα μια νίκη στην Μαδρίτη γιατί αν γυρίσει η σειρά στο Σ.Ε.Φ. θα είναι δύσκολα:!:

σημερα δεν παιξαμε το καλυτερο μας μπασκετ, αλλα ημασταν σοβαροι οταν επρεπε. πηραμε κρισιμα επιθετικα ριμπαουντ, εκανε και ο βασιλοπουλος με το παπαλουκα καλη αμυνα στο τελος και ολα μια χαρα. αντε μια νικη στη μαδριτη καλα θα ειναι.
το μονο αρνητικο σημερα που κανει μπαμ ειναι η μη χρησιμοποιηση του Τεοντοσιτς, ποσο μαλλον οταν ο παργκο με τον χαλπεριν δεν ειναι και στα καλα τους. Γιαννακη ξυπνα, φτανει η τιμωρια.

ααα και κατι να γινει με τις βολες επιτελους…

Παλι μας βγηκε η πιστη, αλλα το 2-0 εγινε ευτυχως…

Τωρα Μαδριτη ζορικα τα πραγματα

Εξακολουθω να πιστευω οτι η ομαδα μενει ζωντανη και παει απο νικη σε νικη χαρις την προσωπικοτητα μερικων παιχτων και οχι λογω προπονητη

ΥΓ Αυτος ο Βασιλοπουλος επιτελους παιζει μπασκετ και στα δυσκολα ματς, εδω και ενα μηνα

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσος ντόρος για το Βασιλόπουλο τον τελευταίο καιρό. Είναι μεγάλος παίκτουρας, παίζει απίστευτη άμυνα, βάζει πάντα την ψυχή του και όποτε είναι στην πεντάδα μας ανεβάζει επίπεδο.

Παιζει να τον συμπαθεις πολυ:p

Παιχτουρα οταν θελει ειναι αλλα ειναι και πολυ επιρρεπης στο λαθος και καμια φορα φοβαται να παρει αυτονοητα σουτ η κολλαει το μυαλο του σε αλλες στιγμες.Δε ξερω για σας,εγω δε νιωθω και τη μεγαλυτερη ασφαλεια οταν εχει τη μπαλα στο χερια του:wink: (για τα τελευταια ματς το βουλωνω βεβαια,μακαρι να συνεχισει ετσι…)

o Bασιλόπουλος ένα κακό έχει σαν παίκτης. Δεν έχει καταλάβει πόσο παικτούρα είναι. Κλασσικό παράδειγμα για μένα είναι η πορεία του στην Εθνική. Έχει κάθε φορά τα καλύτερα ποσοστά στα τρίποντα κι όμως φοβάται να πάρει επιθέσεις και να ρισκάρει. Ακόμα μικρός είναι πάντως (για μένα). Σε λίγα χρόνια που θα έχει και περισσότερα χρόνια πρωταθλητισμού στις πλάτες (και καμιά κούπα) θα είναι πιστεύω πολύ ζούπερ παίκτης.

Ήδη σε δύο υπερΣΟΣ αγώνες, τους έκρινε με την παρουσία του (ΠΑΟ στο πρωτάθλημα και 1ο ματς με Ρεάλ)

Ιέρο και του χρόνου που μάλλον θα είναι η τελευταία του χρονιά:!:

Σοβαρα?
αντε να δουμε, τι θα κανει…

Θα παιξει ομως ? Σαν να μην μας τα λεει καλα το ιατρικο τημ της
ομαδας με τους τραυματισμους των τελευταιο καιρο…

αυτοαναρωτιεμαι…εχει που εχει πλεον τοσο καιρο εκτος…δεν ιεναι και κανενας πιτσιρικας !!
τι διαολο?ενα μεσο δεν μπορουν να βρουν στη θεση του?γιατι και με τη μονιμη “λυση” μας…το Πατσατζογλου,δεν πολυ-ψηνομαι…

Πολύ βαρύ πεπόνι δεν μας το παίζει ο Βαλβέρδε?? Αν δεν γουστάρει να κάτσει Ελλάδα ας το πει να τελειώνουμε. Σίριαλ λες και είναι ο Μουρίνιο να ούμε…

τελος ο τζολε

Τέλος στην πολυνίκη καριέρα του αποφάσισε να βάλει ο Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς, μετά το τέλος της φετινής περιόδου, μετά από 20 χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας στα γήπεδα! Ο Σέρβος ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή του, κλείνοντας ουσιαστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στην σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού.

Η τοποθέτηση του αρχηγού, στην ιστοσελίδα της ομάδας, αναφορικά με το μέλλον του:

«Μετά από 20 και πλέον χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας στα γήπεδα, αποφάσισα, με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε, να τερματίσω την καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής.

Η απόφασή μου αυτή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη γιατί το ποδόσφαιρο, σε επίπεδο πρωταθλητισμού και όχι μόνο, μου έχει προσφέρει πολύ δυνατά και ιδιαίτερα συναισθήματα.

Από τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα στις προηγούμενες ομάδες μου έχω όμορφες αναμνήσεις, όμως τα 13 χρόνια που ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι πάντα ξεχωριστά, καθώς έζησα μοναδικές στιγμές , με τη συμμετοχή μου σε σημαντικούς αγώνες και τις κατακτήσεις πολλών τίτλων. Η χαρά που ένιωθα κάθε φορά που πανηγύριζα με τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι συναίσθημα που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην καρδιά και στη μνήμη μου, όπως και η τιμή που μου έγινε με το να είμαι ο αρχηγός της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με βοήθησαν σε όλη την ποδοσφαιρική μου διαδρομή, όλους όσοι συνεργαστήκαμε, όσους συνάντησα σαν αντιπάλους και βέβαια τους φιλάθλους μας.

Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού να συνεχίζουμε να πανηγυρίζουμε τίτλους»

Hταν καταπονημενος ο φουκαρας, καθε χρονο λουμπαγκο απο την αρση κουπων:p. Και εχει να σηκωσει και αλλη μια σιγουρα και ισως και 2η… θα το αντεξει, η θα λυγισει η μεση του?

Τελος εποχης, να σαι καλα ρε Τζολε:)

εχω την εντυπωση οτι αυτος ψηνεται…αλλα δεν εχει την οικογενεια μαζι και μαλλον “κλωτσανε”…

ΤΖΟΛΕ…ΤΕΛΟC!!!

pedia, epd pezei na ime berolino tis meres tou final four, me ta isitiria ti pezei?

Ευχαριστούμε Τζόλε:bow:
σωστή απόφαση:!:

Ενα απλο ευχαριστω στον τρελο καραφλο ειναι πολυ λιγο ! :bow:

Ελπιζω η ομαδα να τον τιμησει οπως του αξιζει !