προσκυνω…
:-k…για κανε το λιανα…γιατι ειλικρινα σε αυτο που ποσταρες,δεν βλεπω τιποτε σχετικο με το θρεντ.
Προφανως θελει να πει οτι ο Γκωνιας δεν ξερει μπαλα.Συμφωνουμε.
Ας δουμε παρακατω και ποιοι αλλοι δε ξερουν μπαλα…
Για να θυμωμαστε εμεις και να μαθαινει ο Paoktsis
απλα με εκενυριζει ο καθε κολλημενος που εχει βαφτισει το Γκωνια “Αποκλειστικο παιχτη του Ολυμπιακου”!!
τι διαολο? δεν θυμαται κανεις που αλλου εχει παιξει?εμεις τον αναδειξαμε?σε εμας τελειωσε την καριερα του?
ΣΤΑΔΙΑΛΑ!
edit:με εφτιαξες!
παρτε να φτιαχτητε ψοφιμια
Καλύτερα να μην αρχίσουμε να ποστάρουμε links ε!
ζουσες τοτε??? :lol:
μα και στην προηγουμενη μου ζωη,παοκτσης ημουν ρε
ok, το παρακατω βιντεο ειναι απο αυτη τη ζωη σου λοιπον (πριν 4 χρονια)
το βιντεο αυτο ειναι το μοναδικο που θα ποσταρω κιολας. δωσε εμφαση στο τελευταιο γκολ. καληνυχτα.
Του χρονου που θα ζουμε ολοι,και θα αρχισουν να μιλανε και καλυτερα και τα παιζακια που τωρα ειναι τεσσαρων χρονων,θα επανελθουμε με νεα λινκ πανωλεθριας,τρομου και ερεβους:p
Πήραμε τον Ζαϊρί! Πολύ καλή μεταγραφή. Επιτέλους ένα σοβαρό back up στον Γκαλέτι. Μπορεί να παίξει μάλιστα και αριστερά 8)
απο τα γκολ που δεν ξεχνιουνται με τιποτα
Καλά ξεκινήσαμε…
Για Βαλβέρδε το μάδημα της μαργαρίτας σήμερα λέει ότι μένει…
Κλείσαμε τον Zαιρί λένε όλες οι εφημερίδες σήμερα. Καλή φάση αλλά για τον πάγκο όταν θα θέλουμε να ξεκουράσουμε τον Γκαλλέτι. Το καλό είναι ότι μπορεί να παίξει και αριστερά. Νέος είναι ακόμα, άντε να δούμε…
Καλη μεταγραφη ο Ζαιρι,δεν μου πολυαρεσει σαν παιχτης αλλα και τσαμπα τον παιρνουμε και
θα εχουμε και ενα κανονικο back-up για τον Γκαλετι.
δεν ειναι καθολου κακος και μπορει να μπει να δωσει καμια λυση στις “Αλχημειες” του Βαλβερδε για το στησιμο της εντεκαδας (ή οποιου ακολουθησει!:p)
Και οι δυο έτοιμοι φάνηκαν για final4, θα γίνει σφαγή:!:
μονο που ο βαλβερδε δεν τον ηθελε. αυτη η κινηση εμενα απλα μου δειχνει πιο πιθανο το adios ernesto…
Σίγουρα κάτι έχει στραβώσει με την παραμονή του Βαλβέρδε με όλες αυτές τις αναβολές.
Τείνω να συμφωνήσω με τον Πανούτσο που έγραψε πως ο μόνος λόγος που δεν ανακοινώνουν και επίσημα τη λύση της συνεργασίας είναι ο τελικός του κυπέλλου.
ναι, να χασουμε για να εχει ενα εξτρα κινητρο να τον διωξει…