απόλαυση.
συνεχίστε!χαχααχαχα
απόλαυση.
συνεχίστε!χαχααχαχα
Έχω μια απορία: οι διαιτητές σήμερα ήταν πάλι έλληνες?:lol:
δεν ξερω τι λετε παιδες…εμενα με ενοχλησα αρκετα η ηττα του ολυμπιακου δεν λεω…αλλα δεν εχω ξανανιωσει τοσο περηφανος για την ομαδα μου…δεν πειραζει που χασαμε,ουτως η αλλιως μια ομαδα θα περναγε…δωσαμε το 150% των δηνατοτητων μας , ειδαμε εναν ολυμπιακο που ειχαμε να δουμε απο το 96 , και δεν χρειαζομαστε τπτ αλλο αυτη τη στιγμη , οτι εγινε εγινε.
Για να λέμε του στραβού το δίκιο ναι, το παλέψατε ωραία σήμερα.
Αφου το παραδεχεστε παλι καλα.Η διαφορα ηταν μικρη τα παμε.
σημερα ο ημιτελικος ηταν ανταξιος του ονοματος των 2 ομαδων!!οποιος και να κερδιζε θα το αξιζε μιας και το ματς πηγε στο καλαθι!ετσι ειναι ο αθλητισμος
Ε ναι κοίτα εγώ το χω ξαναγράψει εδώ μέσα. Πιστεύω ότι η διαφορά μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (που μέχρι πρόπερσι, πες, ήταν χαώδης) πλέον έχει σχεδόν εξαλειφθεί. Απλά δε με χαλάει. Τόσα χρόνια είχαν γίνει τόσο εύκολα τα πράγματα για μας που το πληρώναμε στην Ευρώπη. Δεν το λέω για να το παίξω “φίλαθλος” (ποιός το χασε το “φίλαθλο πνεύμα” για να το βρω εγώ;), αλλά είμαι πια πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ έχει ανάγκη από έναν ζόρικο Ολυμπιακό.
Ειδικά απ’ τη στιγμή που πλέον έχει γυρίσει το φύλλο και ψυχολογικά σας έχουμε εμείς από κάτω σε τέτοια ματς, όπως φάνηκε και σήμερα
Ωραίο παιχνίδι σήμερα.
προσπαθώ να περάσω το προφιλ της αντικειμενικης φιλάθλου.Οχι νταξει, καλό ήταν, παίξανε καλά και οι δυο ομάδες, -δε κυμανθηκε και σε χαμηλά επίπεδα το σκορ- αλλά θα ήταν πολύ καλυτερο αν κερδίζαμε εμεις. στα διαλα.Και την ειχα δει ότι θα περνουσαμε και θα σηκωναμε το τροπαιο στον βερολινεζικο ουρανό…
Nαι αλλά μόνο ο Παναθηναϊκός μπορούσε να ξαναχτίσει το τείχος του Βερολίνου. Checkpont Šarūnas Jasikevičius:p
Tώρα για να μη μένω μόνο στην πλάκα, ο Γιαννάκης είναι ο καλύτερος προπονητής για να έχει απέναντι ο Ζέλικο. Τον χτύπησε στα ίσια, στο ψηλό παιχνίδι και σας βάλαμε μέσα στα καλάθια. Άσε που στο τέλος, όταν έκανε το τελικό κάμπακ η ομάδα σας, δε πήρε ούτε τάιμάουτ ούτε τίποτα. Μόνο ψυχολογία κι έτσι. Δεν κερδίζονται έτσι τα ματς όμως.
εγω πιστευω οτι ο παναθηναικος στο μπασκετ εχει αυτο που εχει και ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο.τοσα χρονια κυριαρχιας ο γαβρος στο ποδοσφαιρο πλεον οποιος παικτης βρεθει τετ α τετ με τον νικοπολιδη του κοβονται τα ποδια και δε μπορει να βαλει γκολ(μιλαω για ελληνικο πρωταθλημα)…υπαρχει ψυχολογικη ανωτεροτητα!!!
ε και στο μπασκετ ο παο το ιδιο εχει.βγαινει ο μπουρουσης 3 δευτερολεπτα πριν τη ληξη τετ α τετ με το καλαθι κια δε μπορει να βαλει λει απ!!ειναι ευκαιρια σε κενο τερμα στο 90!!!υπαρχει ψυχολογικη ανωτεροτητα του παο εις βαρος του ολυμπιακου.
δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες.ειδικα το μπουρουση δεν τον κοβω να φοβαται να βαλει τετοιο καλαθι απλα τον κλεισανε καλα.
εγω δεν καταλαβαινω γιατι ο γκριρ δεν τον ειδε καλυτερα.γαμωτο
εξώφυλλο πρωταθλητή ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
παίζει volley ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
και σε ένα κυκλάκι : “έχασε στην τρίχα” ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧ
ξέρετε ποιά τρίχα ε…
δε με νοιαζει τι γραφει ο πρωταθλητης αλλα πρεπει να εισαι πολυ κομπλεξικος για να λες οτι μας πατσατε,για πελατειες,οτι κλαιμε και αυτα,για μια τετοια ματσαρα οπυ παραλιγο να χανατε.
ΒΑΖΕΛΟΙ…
παλι καλα που ηρθε (αναμενομενα και οποιος πει το αντιθετο ειναι χατζηαβατης!) ΑΥΤΗ τη στιγμη,ΑΥΤΗ η νικη!Αλλιως, ποιος σας μαζευε?Και καλο ειναι να μιλατε οταν καταλαβαινετε οτι ΟΝΤΩΣ κερδισατε “δικαια” (αν μπορει να υπαρξει μονομερως ,τετοιος ισχυρισμος) με ενα καλαθι…ως μια ομαδα που εχει “στρωσει” σαν μηχανη και τρεχει αδιακοπα ποσα χρονια τωρα?9?10?
και απεναντι σε ποιον?στον αιωνιο αντιπαλο που αρχισε να ΞΑΝΑφτιαχνει ομαδα,ποτε?
περσυ?
Για εμενα το παιχνιδι χαθηκε στην απειρια και τη βιασυνη καποιων παιχτων του Ολυμπιακου!ΜΟΝΟ!
Γιατι,ΒΑΖΕΛΟΙ, παιχνιδια που τα γυριζουν στο σκορ, ομαδες που στρωνουν ακομη ΔΕΝ τα κερδιζετε μονοι σας!στην προκειμενη, ειμασταν πολυ βιαστικοι στα 2 πρωτα δεκαλεπτα,εκει που θα μπορουσε να εδινε εναν αλλο “αερα” στην ομαδα η ψυχολογια!
ΔΕΝ εγινε,το κυνηγησαμε, κερδισατε!
ΤΕΛΟC
αν η ΤΣΣΚΑ παιξει οπως χθες πατε για 5ο.
Μεγαλη η ευκαιρια που χασαμε αλλα ελπιζω πως μαθαινουμε!Εχουμε μελλον!
Φοβερό παιχνίδι χθες από αυτά που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια! Κρίμα που δεν κέρδισε η ομάδα μου αλλά το να χάνεις ένα παιχνίδι που μπορείς να κερδίσεις στο καλάθι και μάλιστα παίζοντας με σχετικά άπειρους παίχτες, για μένα είναι μια μικρή επιτυχία! Το μόνο που ζητάω από τους φιλάθλους μας είναι να μην αρχίζουν να κράζουν τον Γιαννάκη γιατί θα μιλάμε για μεγάλη αχαριστία!
Δεν ξενερώνουμε ποτέ και πάμε για την κούπα σήμερα.
Όχι.
Γι αυτό και το ματς κρίθηκε σε ένα σουτ.
Σωστός.
Γι αυτό και ο ΠΑΟ μετά το 2002, ξαναπήρε κούπα το 2007 (έχοντας παρουσία σε ένα μόνο ακόμα final-4) όταν και είχε δυναμώσει πάλι ο Ολυμπιακός.
Και τότε ρε φίλε, αφού τον συνέτριψε όπως λες τον Γιαννάκη, πώς διάολο κέρδισε με ένα καλάθι 58’’ πριν το τέλος?
οταν λεμε το ιδιο για την ΠΑΟΚαρα λετε χιλια-δυο…οταν σας συμφερει ομως…
ΑΙΝΤΕ ΒΑΖΕΛΕ ΣΗΚΩΣΤΟ!!!
για ποια μπαογκαρα μιλας,ποια ομαδα φτιαχνεις,σε ποιο αθλημα,ποιο επιπεδο και ποια εποχη του χρονου ,βρε Αμπαλλο ποζερι?
Ι-ΣΑ!..λεεεμεεεε…
αμπαλλη ειναι η φατσα σου ρε …δεν σε εβρισα…
ποια ομαδα???ποιο αθλημα??? ρωτα τα βαζελια που βγαζουν φωτογραφιες τα @@ μου απο κει που ειναι…
φερε κοσμο τουμπα του χρονου ρε να σου δειξω το επιπεδο μου…φερε γιατι στα λογια κανετε πολλα…Φλωροι…κρατηθειτε καλα απτα @@@ του κοκκαλη μη πεσετε…
Έτσι ν’ανεβαίνει το επίπεδοοοοο