Ολυμπιακός

Κοίτα, όταν μιλάμε για πούστικα χτυπήματα, ο Κυριάκος είναι πτυχιούχος με διδακτορικό. :slight_smile:

Εδώ η διπλωματική του: http://www.youtube.com/watch?v=-O7aJh8_0i0

Οι Ντιογοι ομως σε μια φαση απλωσαν το χερι τους στον Αντρακλα και ο Αντρακλας επεσε κατω σα μπεκατσα χτπημενη απο ηλεκρικο ρευμα.Δε ξερω,μηπως βαρυνε απο τη πολλη τεστοστερονη και ξαπλωσε στο χορταρι?

Όχι ρε απλά ποτίστηκε από το χανουμο-DNA.

Καθαρα μπας και το παρει πρεφα κανας διαιτητης η βοηθος αλλα που…

Το ερυθρολευκο DNA χαρακτηριζεται για την βουτα (μεχρι και τον Αγγλο κανατε ετσι μεσα σε λιγους μηνες!) και για περηφανεια για χαρτινα πρωταθληματα.

Μια χαρα στα ισια του την εδωσε.

Καλα εδω δε χρειαζεται σοβαρη απαντηση.Πες μου ρε παιδι μου οτι εισαι αντι-Ολυμπιακος να μη το κουραζουμε αλλο…Εχεις κανει ηρωα τη παραφωνια ενος τετοιου τελικου(κατα ολους εκτος των Αεκτζηδων),λες οτι εκεινη η φαση με τον Ντιογκο και το Μοντελο ηταν αντιαθλητικο χτυπημα(αυτο δεν εννοεις?) και κανεις κι αυτο το σχολιο για τη φαση της Λεωφορου…Ειπαμε να συμπαθουμε εναν παικτη αλλα το γαμησες…

ρε…ΠΟΣΟ ποναει?

Τέταρτη θέση, φασκελωκοκούλωστα#-o:!:

Και τι να λέει?

Αν δεν βγεις 1ος, όλα τα υπόλοιπα είναι το ίδιο.

Καλα και ο Ντιογκο σας καλο κουμασι του λογου του ειναι…Θα μπορουσε να κανει καρριερα ως δυτης ανετα…

ρε γαμωτο…στην αρχη ,οταν πρωτοηρθε,εμπαινε με πολυ τσαμπουκα στις φασεις…
μαλλον μετα του ηρθαν τα ασφαλιστρα για τα ποδια του και ο οδηγος “βουτιας στο γκαζον”

το σιχαινομαι το ολο θεμα!θα επρεπε να υπαρχει πολιτικη απο τις ομαδες και να τιμωρουνται,ειδικα οταν το κανουν ενω δεν εχουν κινδυνο τραυματισμου!

8O8O8O
Θα λιθοβοληθεις απο τους υπολοιπους γαυρους γι’αυτες σου τις αιρετικες αποψεις!

Ο ντιόγκο παίζει δυο πρωταθλήματα, + Ευρώπη-κύπελο, και τά’παιξε:!:

Καλημέρα από Γερμανία.
Έγιναν λάθη, αλλά ήμασταν και πάλι άτυχοι (Βασιλόπουλος έξω, Μπουρούσης άρρωστος) και η γκαντεμιά συνεχίζεται (Τσίλι και Βασιλό χάνουν όλη τη χρονιά).
Το να λέμε το ότι ο ΠΑΟ είναι ελάχιστα καλύτερος ή 2% καλύτερος κτλ δεν έχει νόημα και δεν ισχύει. Η διαφορά είναι πως ο ΠΑΟ έχει περισσότερους παίκτες με προσωπικότητα από εμάς και για αυτό κέρδισε και πάλι.

Τώρα για το ποδόσφαιρο: Το είδαμε σε καφετέρια του Βερολίνου, γεμάτη μόνο με γαύρους (θενκς Θεριέ :D) και η αλήθεια είναι ότι γέλασα πολύ: Οι κλαψιάριδες με διαιτησία (πρώτο γκολ οφφσάιντ, πέναλτυ Αλεξόπουλου) και με 2-0 μπροστά ΠΑΛΙ έχασαν :lol:

o αγωνας του σαββατου ηταν ο τριτος καλυτερος που εχω δει μετα τον τελικο μαντσεστερ-μπαγερν και τον επισης τελικο για το ουεφα λιβερπουλ-ντεπορτιβο αλαβες

καλα εισαι απιστευτος αν με 50-50 διαιτησια νομιζεις οτι αιδικηθηκες…[-X
το 1ο γκολ ακομα και στο γαβροκαναλο τον αλφα βαλανε την γραμμη του οφσαιντ και ειπανε οτι ο μπλανκο ηταν πισω απο τη γραμμη και εξειχε για ελαχιστα εκατοστα το σωμα.σε τετοιες περιπτωσεις αν ξερεις τους κανονισμους εχει πλεονεκτημα ο επιθετικος!!!
το χερι εγινε και προφανως ο κακος το θεωρησε ακουσιο επειδη ηταν απο κοντα ή δεν το ειδε

διατριβή λέγεται στο διδακτορικό. πτυχιακή στο πτυχίο, διπλωματική στο δίπλωμα.

όποιος ασχολήθηκε με τη διαιτησία μετά απ αυτό το παιχνίδι, είναι καραγκιόζης. απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά.

Εγώ δε νομίζω τίποτα. Το θέμα είναι πως ήταν από την ανάποδη τα σφυρίγματα, ποιος θα σας άκουγε πάλι για το Θείο κτλ :stuck_out_tongue:

Πάντως ρε πούστη μου στο μπάσκετ μας έχουν γκαντεμιάσει…Βασιλόπουλος και Τσίλντρες εκτός πλέι οφ …Χωρίς τριάρι θα παίξουμε.

Αυτό ακριβώς! Αλλά δεν πειράζει το αποτέλεσμα μετράει.
Για το μπάσκετ θέλουμε πού δουλειά ακόμα για να πάρουμε ευρωπαικό, ας κοιτάξουμε να μην χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας και βλέπουμε για το πρωτάθλημα. Και ας ελπίσουμε ότι και ο παο θα έχει αδειάσει ψυχολογικά και δεν θα μπορέσει να μας χτυπήσει. Πάντως είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας.