A ναι και ο karvou
Μα και ο Karvou διαβάζει Πρωταθλητή…
:lol:
θέλω ανάλυση από γίγατρο. θέλω
Ειναι στον αγιο παντελεημονα και προσευχεται για το σημερινο ματς απο χτες το βραδυ
Αναλυση για ποιο πραγμα?
αύριο να δω που θα είναι…
για τον Λεμονή, τον Νε κ τα άλλα παιδιά…
:lol: :lol: :lol: :lol: Μπα διπλο στο τσου λου μονο αν δεν κατεβει η αλλη ομαδα θα παρουμε.
Μην ασχοληστε με τον Μπαμπη, δυτυχως ξαναπηγε 3 με 5 ο Μπαμπης και αλλαξε ωρα ο Θεος Λεανης.
Πως μιλάτε έτσι για τον αδερφό της γυναίκας του θείου μου ρε καθάρματα! [-X
Λοιπόν ο Ολυμπιακός σε καμμία περίπτωση δε θα παίξει ανοιχτά κι ας έγινε δήλωση περί αντιθέτου (τακτικές δηλώσεων…) πολύ απλά γιατί δε θα μας το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι επιθετικοί προσανατολισμοί της γηπεδούχου.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα αποδώσει ο Τζόλε στον άξονα καθώς όσες φορές στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε σε αυτή τη θέση δεν πρόσφερε ούτε τα μισά από τα αναμενόμενα.
Είναι όμως γερασμένος πια και δε μπορεί να κάνει τις κούρσες για τις οποίες τον αγαπήσαμε οι Ολυμπιακοί.
Το καλό είναι βέβαια ότι παίζει περισσότερο με το μυαλό και ίσως μπορέσει να βγάλει την ομάδα μπροστά… :-k
Λογικά ο αντίπαλος προπονητής θα θελήσει να εξουδετρώσει το κύριο όπλο μας, τον Γκαλέτι, οπότε αν δε βρεθεί σε καλή μέρα ο Λούα Λούα δύσκολα θα βγει η ομάδα μπροστά.
Φυσικά να μην ξεχάσω την αμυντική μας γραμμή η οποία θα έχει δύσκολο έργο τη στιγμή που έχει τρελά κέφια ο Ντιέγκο.
Συν τοις άλλοις θα παίξει και ο Φρινγκς, το οποίο είναι αρνητικότατο για μας.
Θετικό φυσικά ο τίτλος του outsider για μας αν και στο σημερινό ποδόσφαιρο έχει αποδειχτεί ότι δεν παίζει μεγάλο ρόλο.
Σε κάθε περίπτωση μία λέξη θα βγαίνει από τα χείλη μας με πάθος:
[SIZE=“7”]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ[/SIZE]
Με εναν επιθετικο ξεκιναει παλι ο παπαριδης
$#%$%^^%
Εχεις κοκκινο γαμω την $#$%$@ μου.Εχεις κοκκινο
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ωστε γινονται και θαυματα:lol: :lol: :lol:
οκ,περα απτη πλακα πιστευω πως τα παιδια το πιστεψαν,και το αποτελεσμα αντικατροπτιζει την εικονα του ολυμπιακου.Μπραβο στον ολυμπιακο,ευχομαι σε ολα τα ματς να παιζουν ετσι και να παιρνουν τα αποτελεσματα πανω απολα
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Κλαιω.Πραγματικα αυτο τον αγωνα τον πιστεψαν μονο ο Λεμονης και ο Γιγατρος.Με το που εβγαλε τον Γκαλετι ακουσε παναγιες καργα.Δλδ οτι και να πει κανεις θα ειναι λιγο.Ευγε
πολλά μπράβο ! πανηγύρισα !
αύριο ανάλυση ! απόψε κάφτε το !
Kαλά αύριο παιδιά θα τη βγάλουμε με φρυγανίτσα.#-o :lol:
Μπράβο ρε Ολυμπιακάρα…!!!
Θέλω να ακούσω τους φωστήρες τώρα που μιλούσαν για 7άρα! 8)
Α, ξέχασα τώρα θα μας λένε ότι για να κάνουμε διπλό πέρασαν τόσα χρόνια…
Προς το παρόν όμως:
[SIZE=“7”]ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ[/SIZE]
Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την μεγάλη νίκη του μέσα σε μια δύσκολη έδρα…(Και τελικά δεν το έπαιξα στοίχημα όπως έλεγα…Ετσι εξηγούνται όλα λοιπόν…:lol: )
Δεχεστε μια βαζελου στο τοπικ σας???
Μπραβο στην ομαδα σας…επαιξε πολυ καλα..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ
Αντε να ανεβει και η βαθμολογια της Ελλαδας…
Καλη επιτυχια στα υπολοιπα παιχνιδια…