Ολυμπιακός

εγω αρχιζω και εκνευριζομαι. περιμενα το 3μερο, αλλα που. ακομα να κανουμε μεταγραφες. πρεπει να περιμενουμε ελευθερους γιατι ο σωκρατες εχει καβουρια στις τσεπες του ξαφνικα. το κουβαρι αρχιζει και ξετυλιγεται, αν δεν δωσουν λεφτα οι αγγελοπουλοι για αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου οι μεταγραφες θα ειναι του κωλου οπως φανηκε και απο το προπονητη. ελευθερος και χωρις απαιτησεις… μονο ονειρα… αρα ευκαιρια…

Ρε παιδες, ο Μωραλης για ποια μεταφορα της ΚΑΕ μιλαει?
Τη δινουν οι Αγγελοπουλοι?

Εξολοκληρου μεταφορα στους Αγγελοπουλους.Ο Κοκκαλης αυτη τη στιγμη κατεχει ενα μικρο ποσοστο της ΚΑΕ Ολυμπιακος,το οποιο ομως ειναι σιγουρο οτι θα το δωσει στα αδερφια και θα απομακρυνθει τελειως απο τον μπασκετικο Ολυμπιακο:wink:

Καλό αυτό για το μπάσκετ:!:

Λέτε να φύγει ο Γκαλέτι;#-o:!:

παει και ο Χριστοφιδελης…

160.000 και στο βαζελο.

Mετα απο 14 χρονια κιολας :!:

Ντροπή[-X:!:

Μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η βδομαδα.
Δεν ξερω και εγω ποσο καιρο τωρα,τα βρισκουνε με τον Μπομπο,
ξεπερνανε την διαφορα με τον Ντραγκουτινοβιτς και τα συζητανε με Μπλακμπερν.
Στα διαλα ! Που ειναι ο Ιβιτς μωρε ?!?

πολυ καλη η ερωτηση!:-k

και θα απαντησω…ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ? ισως?:stuck_out_tongue:
εγω το ξανα ειπα …θα ασχοληθω μολις δω εντεκαδα πρωτου αγωνα για ευρωπη…
Γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ στην πρεοετοιμασια ΔΕΝ θα τους εχουμε παλι ολους!

Ελπίζω να ισχύει ότι θα κλείσουν εντός της ημέρας οι δυο περιπτώσεις(Ντράγκο και Μπομπο) γιατί ο καιρός περνάει και δεν βλέπω φώς…

δεν πιστευω οτι παιζει να γινει κατι τετοιο…
ξεκαθαρισε με Αγγελοπουλους?
γιατι ο γερος περιμενει και εξτρα φραγκα για τα ψωνια!

Αν ο Νίκος Φώσκολος ψάχνει για νέο καθημερινό σίριαλ, ας κοιτάξει προς Τουρκία μεριά. Βλέπετε, τα επεισόδια στη… σαπουνόπερα Μπομπό και Ολυμπιακού συνεχίζονται με τη νέα εξέλιξη να ακούει στο όνομα Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν.
Ο λόγος για τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΕΡΑ ΣΠΟΡ” για τη φερόμενη μετακίνηση του Μπομπό στους νταμπλούχους Ελλάδας και απάντησε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε: “I don’t f… care about Olympiacos!”.
Τι σημαίνει αυτό; “Ακούστε! Είμαι στο Παρίσι για επαγγελματικά ραντεβού. Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε τα όσα μου λέτε εσείς. Δεν υπάρχει καμία συνάντηση, καμία διαπραγμάτευση”, συμπλήρωσε ο ισχυρός άνδρας της Μπεσίκτας, ο οποίος έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό αν δεν ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου.
Ο λόγος της επικοινωνίας με τον Ντεμιρορέν ήταν για να επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί το ραντεβού που φέρεται πως έχει η διοίκηση της Μπεσίκτας με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου με τις παραπάνω δηλώσεις του δεν άφησε περιθώρια για νέα σενάρια…

Ρε τον άτιμο τον τούρκο…δεν μας τα λένε καλά οι δικοί μας τελικά.

Λένε ότι στις 22 Ιουνίου θα αποφασιστεί η αυξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αρα λογικά ως τότε θα έχουν απαντησει οι Αγγελόπουλοι. (που δεν είναι οι μόνοι ενδιαφερόμενοι για το 40% αλλά ο Κοκκαλης περιμένει πρώτα εκεινους ν’απαντησουν και μετά να προχωρήσει σε άλλες συζητησεις αν δε δεχτούν)

Χλωμό[-X:!:

Τσεκάρετε ένα πορτραίτο του Galletti που έφτιαξα http://panos4657.deviantart.com/art/Luciano-Galletti-126042376 είναι 70Χ100 και στη φωτό χάνει πολύ :stuck_out_tongue:

Πολυ καλο !

Ευχαριστώ!

Ρε συ μοιαζει απιστευτα στο Θωμα Μαυρο!!!:stuck_out_tongue:

Κι αν του βαλεις μουστακι μοιαζει στον Borat