Δεν χρειάζεται να είσαι κάνα τρελό μαθηματικό μυαλό για να καταλάβεις πως ο Ολυμπιακός έφτασε σε σημείο να λέει: “δανεικοί ή ελεύθεροι”. Απλά υπολογίστε πόσα λεφτά έχει δαπανήσει σε μεταγραφές τα τελευταία δέκα χρόνια (από Τζιοβάνι, Ζάχοβιτς και μετά δηλαδή) και πόσες ευρωπαϊκές πορείες έχει κάνει (γιατί από αυτές έρχεται η απόσβεση). Είναι λογικό το ταμείο να είναι μείον και ουσιαστικά η ομάδα να “βγαίνει” μόνο από το Καραϊσκάκη.
“Εμείς δεν παίρνουμε δανεικούς” είχε πει ο “θείος”
Ας το χωνέψουμε, αυτό είναι το ρόστερ, και αν γίνουν μια-δυο προσθήκες, θα είναι από το κάτω ράφι(μεγάλε Σόλιντ)#-o:!:
εγω παντως απο το ποστ του καρβου παρατηρησα οτι οι μισοι απο τους παιχτες που γραφει εξελιχθηκαν σε παλτα
απο αυτους επαιξαν μπαλα ποσοι ομως:-k
:-s
γιατί, όσοι δεν έπιασαν δεν πληρώθηκαν; :-s
8 στσους 12 υπήρξαν πολύ χρήσιμοι στον Ολυμπιακό. Και στους 4 που δεν έπιασαν βάζω Λεονάρντο (2 εκ. ευρώ) και Μπράβο (3 εκ. ευρώ στη Ρεάλ και 2 μύρια το χρόνο στον παίκτη, σύνολο 7 μύρια ως τώρα), που είναι ιδιάζουσες περιπτώσεις (Μπράβο π.χ. έπαιξε και βοήθησε στους ομίλους πολύ στους ομίλους πέρσι). Μόνο Όσκαρ (2 εκ. ευρώ) και Νούνιεζ (3+ εκ. ευρώ) δε βοήθησαν καθόλου την ομάδα
συγνωμη, να κανω διορθωση στο ποστ μου.
ποσοι απο αυτους επαξαν τη μπαλα που περιμεναμε να παιξουν?
Δε μπορώ να ξέρω τι περιμένει ο καθένας από μια μεταγραφή των 4 εκ. ευρώ, αλλά τη μία χρονιά πέρασες στους 16 με δύο διπλά στους ομίλους και την επόμενη πήρες το πρωτάθλημα από το Δεκέμβρη. Υποθέτω οι περισσότεροι εξ αυτών έπιασαν…
ο ολυμπιακος περνει πρωταθληματα οχι επειδη ειναι καλος, αλλα γιατι ειναι καλυτερος απο αλλους και επειδη οι αλλοι χανουν απο κατι πανσεραικους.εδω στο τελος πηγε να μας παρει το κυπελο η πεθαμενη αεκ…
και φετος ακομη με λιγη τυχη το περνουμε ευκολα απο τον παναθηναικο, αν δεν αλλαξει φιλοσοφια
Παμε για πανερι παλι,ξενερα.
Εγινε πολύς λόγος γιατί τελικά επέλεξα τη Μάλαγα και το μόνο που έχω να πω είναι πως μετά από 9 χρόνια κόπου, ομαδικής και ατομικής δουλειάς, έχοντας ζήσει περιόδους παλαιότερα που δεν συμμετείχα ούτε καν στην προπόνηση και όπου η αντιμετώπιση προς το πρόσωπό μου ήταν μειωτική (εντός και εκτός γηπέδου) από προηγούμενες διοικήσεις, περιμένεις ότι επιτέλους ήρθε η στιγμή που έμπρακτα θα σου δείξουνε ότι πιστεύουνε σε εσένα και στην προοπτική σου. Η Μάλαγα με πλησίασε απευθυνόμενη στον Γιώργο Πρίντεζη που βλέπει εντός γηπέδου και όχι σαν τον μικρό παιδί που προέρχεται από τα εφηβικά της ομάδας και επειδή την υποστηρίζει από μικρός, θεωρούνε δεδομένο πως θα μείνει για μια ζωή.
Τις αποφάσεις για την καριέρα μου τις παίρνω εγώ και κανένας άλλος. Ο εκπρόσωπός μου από τη στιγμή που δεν μας κάλυψε η πρόταση του Ολυμπιακού, βγήκε στην αγορά και έφερε όλες τις προτάσεις για εμένα, όπως ακριβώς έπρεπε και όπως ακριβώς ήθελα. Η διαφορά στη φιλοσοφία και στον τρόπο προσέγγισης μεταξύ των προτάσεων, αλλά και η μεγάλη οικονομική τους απόσταση ήταν σημαντικές παράμετροι και έδειξαν πόσο πραγματικά με ήθελαν, μην αφήνοντάς μου κανένα περιθώριο άλλης επιλογής.
Θελω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακο για τα 9 χρονια που περασαμε μαζι. Ήταν και είναι η ομαδα της καρδιάς μου, αλλά δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν και πιστευω πως με βάσει τις επιλογές που είχα στα χέρια μου και το σκεπτικό της κάθε πρότασης, ο καθενας στη θεση μου θα έπραττε το ιδιο. Πηγαίνω στην Ισπανία για να βελτιωθώ και ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούνε, όταν και εάν με θέλουνε πραγματικά.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιαννάκη και όλο το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, όπως επίσης και όσους με βοήθησαν αυτά τα χρόνια και έχουν μερίδιο στην εξέλιξή μου. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της ομάδας με τον οποίο δέθηκα και σίγουρα δεν περίμενα πως θα ερχόταν ποτέ η στιγμή να τους αποχαιρετήσω. Επίσης, να ευχηθώ καλή τύχη στους προέδρους της ομάδας κυρίους Αγγελόπουλους στην προσπάθειά τους να φέρουνε τον Ολυμπιακό και πάλι στην κορυφή και θα είναι πραγματικά πολύ μεγάλη μου χαρά όταν αυτό συμβεί.
Με εκτίμηση,
Γ. Πρίντεζης"
πικραμενος ο Γιωργης.
Δίκιο έχει:!:
Για ποδόσφαιρο καλή περίπτωση Ο Ιταλός:!:
αν ηθελε πραγματικα να κρατησει τον πριντεζη ο ολυμπιακος θα τον κραταγε, ολα τα αλλα ειναι βλακειες.καλα εκανε το παιδι και την κοπανησε
Υπέγραψε ο Γλυνιαδάκης τελικά. Έγινε η πρώτη μεταγραφή για το μπάσκετ.+
Edit: Ξέρει κανείς αν δείχνει αύριο το φιλικό με την Χερενβεεν?
Η ΝΕΤ, αλλά δεν ξέρω ώρα:!:
Πυκνά-συχνά δείχνει τρέηλερ άρα θα μάθουμε σύντομα:wink::!:
7 ειναι το φιλικο αυριο.
Ο Ολυμπιακος και ο chuck norris πανε μαζι: και οι δυο γαμανε και δερνουν
Μάλλον σήμερα-αύριο θα πάρουμε δανεικό από Βαλαβέρδα τον Άλτινορ:!:
Όλοι σήμερα γράφουν ότι έκλεισε τον Μαρέσκα από την Σεβίλλη…καλό αυτό! Τώρα για τον Αμερικάνο είναι όντως ρίσκο, θα δείξει
Μάλλον κλείσανε και οι δύο:!: Από το κάτω ράφι που έλεγε και ο Σόλιντ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις:-k:!:
Όλα θα φανούν στο γήπεδο:wink::!: