Ολυμπιακός

εγω παντως σημερα παρελαβα κασκολ κατευθειαν απο μαδριτη:D

Μαλιστα. Για να δουμε χωρις Βουλη τωρα…

Α, και να σημειωσω εδω οτι αναγνωριζω μια μαλακια που ειπα το καλοκαιρι, οτι θεωρουσα λαθος την μεταγραφη Αντζα…

συνεχίζω λεπόν…

Πράγματι,ο κερατούκλης έχει ανεβάσει επίπεδα την άμυνα του ΟΣΦΠ και είναι χαλαρά μέσα στους καλύτερους σε κάθε ματς…

Πω πω, μας βλέπω με Πάντο στην 11αδα με Ρεάλ αν δεν γίνει καλά ο Μπράβο… [-X

Ζεβλακοφ…

Δυσκολη συνεχεια εχουμε.Τωρα στα δυσκολα θα δειξουμε τι αξιζουμε.
Πληγμα ο τραυματισμος του Αντζα μιας και ειναι απο τους πιο φορμαρισμενους παιχτες
αυτη τη στιγμη.

Edit : Ωραια η αλλαγη στο sport-fm.gr

Ο Ζεβλάκωφ στόπερ μαζί με Σέζαρ, ο Πατσα δεξιά, ο Ντομί δεν προλαβαίνει, αν ο Μπράβο δεν γίνει καλα γρήορα ο Πάντος πάει αριστερά…

Την εχουμε τη Ρεαλ μεσα, οποιος και να παιξει… Ο Ολυμπιακος απο φετος δεν ειναι ο ιδιος… Η δευτερη φαση ειναι πολυ κοντα! Επιτελους!!

Α, ναι. Ξεχασα οτι ο Τορο ειναι τιμωρημενος…

Δυστυχώς! :frowning: και οχι τιποτε αλλο δεν ηθελε πολυ να ξεκινησει η γκρινια. Τελος παντων με Ρεαλ οπως κ να χει θα τα δωσουν ολα. Εισιτηριο δεν βρισκω με τιποτα, αλλα που θα παει…

Θα μαι μεσα! :har:

Ελπίζω κ γω…:frowning:

Το συγκεκριμένο παιχνίδι με φοφηζει ιδιαιτερα λογω κυριως του Κακου Rotation του Λεμονή…
Το παιχνιδι με τον Εργοτέλη ηταν δυστηχως η αποδειξη οτι κατι δεν παει καλα…
ο Τακης εμπιστευεται συγκεκριμένους ποδοσφαιριστες με αποτελεσμα οι απωλειες εκτος απο τις Βαθμολογικες να ειναι και σε εμψυχο δυναμικο…ας ελπισουμε πως ολα θα πανε καλα…αν και για μένα και το Χ οπως εξελιχθηκε η κατασταση μου αρκει…

Προβλέπω το παιχνιδι κατι σαν κλεφτοπόλεμο…και δεν θα εχει καμια σχεση με το παιχνιδι στην Μαδριτη…

Με τον ΠΑΟΚ πρεπει καποιοι παιχτες να ξεκουραστουν…σε περιπτωση ομως νεων Βαθμολογικών απωλειων ,Θα ειναι σε θεση η ομαδα να συνελθει ψυχολογικα για το match της χρονίας??

Σε μια εβδομάδα μεσα λοιπον θα φανει η ποιοτητα και του Προπονητή αλλα και των Αναπληρωματικων…για να δουμε…

Κοίτα, για μένα πρέπει να παίξει ακριβώς όπως στη Μαδρίτη (4-5-1), δεν πρέπει να ανοιχτούμε κ πολύ, γιατι μπορεί να γράψει η ταρίφα πολλά μετα. Μην ακούς αυτά που λένε οτι επειδη παίξαμε καλα εξω την εχουμε μέσα, δεν παιζουν κατι τετοια… μιλαμε για τη Ρεάλ. Ομαδα που θα μπει να νικησει, κ θα παιξει επιθετικά κ όχι αμυντικα (πχ Λατσιο). Για αυτό πρέπει να παιξει όπως Μαδρίτη. Αν θυμάσαι ο Λεμονής, μετά το ματς σε σχετική ερώτηση (αν θα παιξει με 2 επιθετικους σε 4-4-2), μίλησε για το τρόπο επιθετικότητας κ αυτο με καθησυχασε, γιατι δεν γίναμε ξαφνικα η ομάδα που θα της ρίξουμε και 4 ε? :wink: Τωρα επειδη πρέπει να κοιταξει το κέντρο κ δεν εχει κ παιχτες θα κάνει αλχημείες. Σημασία έχει να κλεισουμε καλά το κέντρο κ να φυγει σφαίρα ο Γκαλέτι. Ετσι, εχουμε πιθανότητες…

Ξερει κανεις αν υπαρχουν εισητηρια για τον σημερινο αγωνα?

Γαμω την Π!#$%^^ και τον @#$%$ και ολο το #$#^#^%$^$
Εβγαλαν εισητηρια των 20 ευρω στο σαιτ του ολυμπιακου για τον αγωνα με την ρεαλ αλλα μπορεις να παρεις μονο με πιστωτικη

Αι στο διαολο πρωινιατικο

Μπα δεν έχει…μολις κοίταξα.

εκτός κι αν τα βγάλουν αργότερα. Για σημερα ειναι να τα βγαλουν παντως.

Σιτς 09:50 βγηκαν και λογικα θα τελειωσαν επι τοπου.
Ειχα συμπληρωσει ολη τη φορμα για 2 εισητηρια μου εβγαλε διαθεσιμοτητα και μου ζητησε πιστωτικη γαμω την καταδικη μου

Βρήκααααααααααα :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

μου έβγαλε το λάδι, αλλά μου έδωσε!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :