Ολυμπιακός

Λέτε αύριο στο γήπεδο να μας πουν για μεταγραφές;…εντάξει μια πλάκα κάνω:p:wink::!:

Ερωτηξη και οποιος ξερει να μου απαντησει.
Ειναι νομιμο το οτι πανω στα εισητηρια (μη θεωρημενα) ο Ολυμπιακος γραφει “Το παρον δεν ειναι εισητηριο και ανταλασεται με εισητηριο στην εισοδο”?
Απο τα 33.000 εισητηρια ενος αγωνα ποσα θεωρημενα να κοβει στην εισοδο?:-k

Όσοι ορέγεστε Μαρκ Γκονζάλες, ξεχάστε τον ε.
Η όλη εξέλιξη της υπόθεσης είναι πανόμοια με δεκάδες “σίγουρες” μεταγραφές μας που “χάλασαν την τελευταία στιγμή”.

Kαλά έχω βαρεθεί να διαβάζω γι αυτήν την υπόθεση με τον Γκονζάλες…βρωμάει! Αλλά από την άλλη δεν βλέπω να παλεύει και για κανέναν άλλο ας πούμε.

Πιστευω πως αν αποκλειστει ο βαζελος και παρουμε τα λεφτα απο τα τηλεοπτικα δικαιωματα, θα τον παρουμε τον Γκονζαλεζ.

ωραιο σκεπτικο για να αγορασεις εναν παιχτη που σου χρειαζεται… και για να τα παρουμε τα λεφτα θα πρεπει να περασουμε στους ομιλους δηλαδη αλλον εναν προκριματικο. αρα με αυτο το σκεπτικο αυτο ο παιχτης θα ερθει τελη αυγουστου…

Παιζει και αυτο το ενδεχομενο φυσικα :stuck_out_tongue:

Εγώ απλά πιστεύω ότι θα έρθει παίκτης που το ονομά του είχε ακουστεί κάπου κάποτε χωρίς να το πολυπάρουμε πρέφα. Φυσικά παίζει και να διαψευστώ και μακάρι, ο Γκονζάλες είναι παιχτάρα.

Πες ονομα

έχεις καποιον στο νου σου και το λες? Ο γκοναζλεζ ταιριαζζει γαντι και σε 4-4-2 και σε 4-3-3 για αυτο θελω να ρθει… ειναι αριστερος γκαλετι.

Διάβαζα σήμερα στο sport24 ότι είναι λίγο περίεργος χαρακτήρας και ότι είχε κάποιους τραυματισμούς, γι αυτό και δεν έχει προτάσεις από αλλού…

Δεν έχω όνομα στο μυαλό μου, πού να θυμάμαι τόσα που έχουν γραφτεί.

Ακριβως. Αριστερος Γκαλετι. Να παρουμε εναν φορ μετα και να ειμαστε υπερπληρεις :smiley:

για αριστερα χαφ εχουνε γραφτει οι εξης :

Γκονζαλες - Μπετις => αναμενουμε
Νενε - Μονακο => ακριβος και απορριφθηκε
Γκερειρο - Λεγκια => δεν ξερω καν αν εχει γινει προταση, ειναι προσιτος παντως
Ιβανσιτς => πηγε Μαιντζ
Μαντσινι - Ιντερ => δεν γουσταρει ελλαδα
Μπουονανοτε - Ριβερ Πλειτ => παιχτουρα αλλα δεν τον θελει ο νινιαδης συμφωνα με τον κυρ κωστα

ρε μπας και γυρισει ο τζολε… :lol:

Άντε ντε! :stuck_out_tongue:

Βάλε και Αρμεντέρος της Σεβίλλης να σαι μέσα…

Σωστος και μιας και ειπες Σεβιλλη καπου ξανακουστηκε και ο Ντουντα απο περσι ο οποιος δεν το συζηταει καν παλι…

σοκαριστικα αστειοι…

:lol2::lol2::lol2:

Ο Γκονζαλες ειναι παιχταρας και καλο θα ειναι να κλεισει σε εμας…ομως το οτι ειμαστε οι μονοι που τον κυνηγαμε και τα οσα εχουν ακουστει για τραυματισμους βαζουν “ψυλλους στ’αυτια”…
μακαρι να εχουν δουλεψει καλα οι σκαουτερς γιατι θα ειναι μεγαλη μαλακια να ερθει και τελικα να βγει φολα.

Αυτη η Ντερμι δεν υπαρχει ρε γαμωτο… Σε κατι τετοιες περιπτωσεις πρωτα αυτη διαβαζω να γελασω λιγο…
Και ξερετε ποιος θα ειναι ο τιτλος αυριο αμα χασουνε ε??
“ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΜΕ ΝΤΑΜΠΛ!!!”

Να’ναι καλα τα παιδια… :stuck_out_tongue:

ρε…ποσο…μα ΠΟΣΟ κολλημενοι ειναι???

:stuck_out_tongue:

παραλιες!

ευτυχως που ειναι γρηγορος ο Σισσε και “αρχοντικος” ο Σιλβα και “πεταει” ο βαζελος!
Που απο την αμπαλλοσυνη χθες…πονεσανε τα ματια με τα γιδια που επαιζαν!
φαγανε ρε 3 γκολ απο αυτο το καφενειο και τωρα του εριξαν τοσα και μιλανε?

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!
ΔΕΙΞΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!