Ολυμπιακός

Eγώ το λέω ότι τα ζευγαρώματα της Ουέφα δεν είναι τυχαία, κανείς δεν ακούει όμως.:stuck_out_tongue:

Και της έκατσε και όμορφη κλήρωση!!! Έτσι και πέσει Ολυμπιακός-Ζυρίχη στους ομίλους, εννοείται πως στο σπίτι μου θα υπάρχουν άτομα που θα κοιμούνται μέχρι και στο μπάνιο :smiley:

Εναλλακτικά δε θα με χάλαγε μία κλήρωση της Ζυρίχης με ΠΑΟ - Ρεάλ - Λίβερπουλ. Θα είναι τα ματς μέρες που δεν παίζει ο Ολυμπιακός, θα δω 2 αγαπημένες ομάδες και θα κάνω και χαβαλέ στο ματς με ΠΑΟ μιας και θα μαθαίνω βρισιές στους Ελβετούς “χούλιγκαν” :stuck_out_tongue:

Δηλαδη με ποσα περιμενουν να παρουν τον Γκονζαλεζ ας πουμε?Με 2 μυρια?Νταξει τα 6 πολλα συμφωνω αλλα πεσαν στα 4,5.Εδω το αεκ εδωσε 800 χιλιαρικα για το Λεοναρντο και μεις που καιγομαστε για αριστερο χαφ και τον κυνηγαμε απ την αρχη θελουμε να πεσουν κι αλλο αντι να τον κλεισουμε χθες?Με κατω απο 4 σιγα μη τον αφησουν…

Η κληρωση αναμενοταν ευκολη οποτε με στοιχειωδη σοβαροτητα περναμε με 2 νικες.

και σίγουρα δε χρειαζόμαστε άλλα 8 εκ. ? σε μεταγραφές για να προκριθούμε στους ομίλους. Να φροντίσουν οι υπάρχοντες να το καταφέρουν. Όπως κι αν έχει, πριν τις 19 Αυγούστου, μην περιμένετε μεταγραφή. Εγώ θα εκπλαγώ αν κλείσουμε παίκτη

+1

Μεταγραφές μάλλον μετά την πρόκριση και ξέρετε που θα βρούμε και πρόσθετα λεφτά… :roll:

Αγκουέρο γερά, φέρε μας τα λεφτά! :p:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=3RLq5Wl3tgY :lol::lol::lol::lol:

Στην ΤΣΣΚΑ ο Γκονζάλες.
Όχι ότι παραξενεύομαι δηλαδή.

Αντίθετα με Κάρβου, προβλέπω 1 μεταγραφή μέχρι τα ματς με Σέριφ (μέσα έπεσα πάλι :D).

Ουτε εγω.Ηταν σιγουρο οτι δεν θα τον παιρναμε τον παιχτη.2 μηνες γεμισανε τα εξωφυλλα
οι εφημεριδες ομως. :wink:

Φιλοι Ολυμπιακοι ο Κοκκαλης παντα μας αποδυκνυει οτι ειναι τις τελευταιας στιγμης και οτι οι παιχτες που φερνει ειναι απο μεγαλα Ευρωπαικα Πρωταθληματα…μπορει να μην ερθει ο Γκονζαλες αλλα μηπως ο παιχτης εκπληξη ειναι ο Μαντσινι???μπορει στην αρχη να ηταν αρνητικος αλλα ποτε δν ξερεις…

Μπα μάλλον ούτε αυτόν#-o[-X:!:

Aς αρχίσουμε ο καθένας να λέει και έναν παίχτη. Δε γίνεται, του ψινάκη, κάποιος θα τον πετύχει… Αυτός θα είναι ο εκλεκτός…

Αν αυτός ο Γκουτιέρες δεν κλείσει σήμερα (ΣΗΜΕΡΑ όμως), ούτε αυτός θα έρθει.
Έχετε στο μυαλό σας και τα ονοματάκια που αναφέρει κάτω δεξιά το πρωτοσέλιδο του “Π”.

καλο το ματσακι με την τοττεναμ.
αυτο που παρατηρησα ηταν η ανικανοτητα να τελειωσουν οι δικοι μας τις φασεις με γκολ.
νταξει, δεν περιμενα να νικησουμε, εχουμε και την παραδοση να ειμαστε πελατες με τους εγγλεζους

χωρις να θελω να προκαλεσω αλλα οντως με ενδιαφερει να μαθω εσυ δηλαδη σαν Ολυμπιακος εισαι ικανοποιημενος απο την σημερινη εμφανιση κοντρα σε ενα δυνατο αντιπαλο?

Από άμυνα κρατήσαμε πολύ καλά για 60 λεπτά και απο αυτό είμαι ικανοποιημένος ΑΛΛΑ ανάπτυξη μηδέν! 'Οτι ευκαιρία καναμε έγινε επειδή πιέσαμε ψηλά, που σαφώς είναι κάτι πολύ θετικό αλλά δεν μπορείς να πας μπροστά στην Ευρώπη αν δεν έχεις ένα σχέδιο στην επίθεση. Ενταξει λείπουν παίχτες και ο Γκαλλέτι είναι φανερά εκτός ρυθμού αλλά θέλει πολύ προσοχή για να μην έχουμε μπελάδες σε μια βδομάδα.

Απλα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι οντως εχετε μια καλη εντεκαδα αλλα αλλαγες ουσιας δεν εχετε και απο αμυνα και εσεις το πνιγετε… Δεν εισαστε σαν και εμας βεβαια αλλα δεν σας ειδα πολυ ικανοποιητικους.
Θελετε πολυ δουλεια και ισως αυτο το ματσακι σας κανει καλο…

Πάντα χρειάζεται μια σφαλιάρα στα φιλικά για να μην πάρουν και τα μυαλά αέρα :wink:

καλυτερα στα φιλικα παρα σε επισιμο παιχνιδι.
Και εχετε δυσκολο εργο γιατι αναμεσα στα 2 ευρωπαικα παιχνιδια εχετε και το ντερμπυ με την ΑΕΚ.

γενικα δεν παιξαμε τοσο χαλια,αλλα μου φαινεται οτι δειξαμε ψυχολογια μικρης ομαδας.μολις φαγαμε το γκολ κολλησαμε τελειως και καναμε τη μια μαλακια μετα τν αλλη αντι να παρουμε τα πανω μας.επισης σωστος ο σαντοουκινγκ για την αναπτυξη.ελπιζω αυτα να διορθωθουν