Παπαδοπουλος,Λεντεσμα και Ντουντου(στο 2ο) οι κορυφαιοι και βεβαια ο Μητρογλου που εχει βαλθει να παρει φανελα βασικου και τα καταφερνει…μπαινει μεσα και μασαει σιδερα.Ναι ισως αδικουμε τον Ντιογκο επειδη δεν ειναι για να παιζει μονος μπροστα αλλα τις ευκαρειες του τις ειχε(αμα δε βαζεις τη κεφαλια ολομοναχος με ολο το τερμα μπροστα σου τι περιμενεις να βαλεις?Κι αλλη μια φορα που ξεχασε να κανει προβολη να τη σπρωξει στα διχτυα…ε αυτα πρεπει να γραφουν,πως να το κανουμε)και γενικα δεεε σημερα…Ζαιρι σαν να τον ειχε παιξει 10 φορες πριν βγει στο χορτο,δε μ’αρεσει…δε μ’αρεσε απ την αρχη.Ισως βοηθησει σα μπακ απ των ακρων αλλα επειγοντως μεταγραφη εκει…Επιασε και η αλλαγη Γκαλετι Λεοναρντο και το switch των ακρων κι ας τον κραξαμε ολοι επειδη περιμεναμε να βγαλει Ζαιρι:p Εξαλλου κι ο Γκαλετι υπερμετριος ηταν…
Σεντονι,τα λεφτα του βαζελου αυριο και κοιταμε μπροστα…
Το πεναλτακι Μαρς Βολτα αλλα δε πειραζει,γνωστες λουγκρες:)
Ουτε γι’αστειο.Οταν λυθουν τα ποδια η κυκλοφορια στο κεντρο θα ναι πολυ καλυτερη απο περσι(περσι ηταν και το καρκινωμα που δε σταυρωνε πασα) και το παιχνιδι πιο αμεσο και σβελτο…Αυτο καθοριζει αν το παιχνιδι μιας ομαδας ειναι γρηγορο.Γρηγορες εναλλαγες,η μπαλα μπροστα και τα λοιπα…
Παιδιά αν και είμαι ολυμπιακός χτες ψιλοαπογοητεύτηκα:-k…Η ομάδα δεν πατούσε καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο…Χρειαζόμαστε έναν αριστερο μεσο…Αυτός που μου άρεσε ηταν ο μήτρογλου που σαν γνήσιος επιθετικός έβαλε κατευθείαν το γκόλ για τους ομίλους…Εχει μέλλον.
Ο σωστός επιθετικός βέβαια μπήκε στο παιχνίδι αφού η Σέριφ παρέδωσε τα όπλα και παρέπεε στο γήπεδο και αφού ο Ντιόγο είχε κερδίσει ένα πέναλντι που δεν δόθηκε ποτέ.
Κατά τ’ άλλα πολύ λυπάμαι για τις νέες κωλοτούμπες που αναγκάστηκαν να κάνουν οι “αντικειμενικοί” δημοσιογράφοι πάλι…
Eτσι όπως είδα το 1ο γκολ μου φάνηκε ότι ο τερματοφύλακάς τους έπεσε τόσο ερασιτεχνικά, όπως θα έπεφτα εγώ αν καθόμουν τέρμα ένα πράγμα.
Δεν πέφτεις έτσι ρε σιχαμένε.
Δεν το λέω για να σας την μπω, κάθε άλλο, μακάρι να πάμε και οι 2 στους ομίλους.
και ενα πραμα να εχουν τρελαθει ολοι για τα γκολ που βαζει ο μητρογλου…
στα επισημα ενα γκολ εβαλε (το οποιο ηταν μια καθετη μπαλα με εναν αντιπαλο που επαιξε 80 λεπτα που ετρεχε πιο αργα απο χαλασμενο μοτοποδηλατο και στο τελος του εκανε και φαουλ) και ενα γκολ εβαλε και ο ντιογο
αν βασιστουμε στα φιλικα τοτε ο γουχου γεωργιαδης επρεπε να παρει μεταγγραφη στη μπαρτσελονα!
ελεος πια
βασικα φοβαμαι πως με προφαση την ερωτικη σχεση του μητρογλου με τα διχτυα δε θα παρουν αλλο επιθετικο
Kαλά θέλουμε επιθετικό όπως και να έχει αλλά ο μου αρέσει ο τσαμπουκάς του Μήτρογλου, που φυσικά και έκανε φάουλ αλλά εκανε τα στραβά μάτια ο διαιτητής σε καθαρό πέναλντι που έγινε στον Ντιογο. ΑΛΛΑ εδώ επαναφέρω το θέμα της βουτιάς, που δυστυχώς ή και ευτυχώς αν θέλετε, στο τσου λου αν ο διαιτητής καταλάβει ότι σε κάθε επαφή ο άλλος είναι έτοιμος να βουτήξει δεν σφυράει ακόμα και αυτό το πεντακάθαρο πέναλντι! Πρέπει κάποιος να πει στον Ντίογο να σταματήσει να βουτάει για καλό και του ίδιου αλλά και της ομάδας φυσικά.
Ότι ο Ντιόγο βουτάει γενικώς είναι αλήθεια.
Αν και με τόσο κλωτσίδι που έφαγε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν δεν τον αδικώ και τόσο.
Στο πέναλντι πάντως δεν βουτάει. Άμα είσαι σε κίνηση και σε σπρώχνουν στη μέση πρέπει να σαι ο Kirk Windstein για να μην πέσεις…
Ότι δεν φαίνεται να είναι σε φόρμα επίσης ισχύει.
Αλλά και ο Γκαλέτι είναι τελείως ντεφορμέ και κανείς δεν ασχολείται…
Ο Μήτρογλου κι εμένα μου αρέσει που παίζει με τσαμπουκά αλλά στην Ελλάδα όπως έχω γράψει πολλάκις γουστάρουμε νάμαστε ακραίοι. Σκοράρει ο Μήτρογλου “να ο σούπερ φορ που όλοι ψάχναμε και τον είχαμε στα πόδια μας”, τα χάνει ο Μήτρογλου “έλεος με το κατσίκι, στείλτε τον σε καμιά Προοδευτική”.
Δεν τρέχει τπτ με Γκαλέτι, 20 Αυγούστου είναι ακόμα, έχασε και σχεδόν όλη την προετοιμασία, έχει καιρό να ανέβει στη συνέχεια.
Πιό πολύ θα ανησυχούσα αν όλη ομάδα ήταν σε φουλ φόρμα από τώρα.
Πλάκα πλάκα η Τότεναμ μετά το φιλικό μαζί μας είναι σε συνεχόμενη φόρμα, πεντάρα εκός έριξε απόψε… 8O
Σωστός, άλλωστε δεν τον αποθεώνω(ή μήπως το έκανα ) γενικά οπως είπα χρειαζόμαστε επιθετικό περιοχής, ο Μήτρογλου είναι πολύ καλός για δεύτερος-τρίτος, δεν είναι για να βασιστείς.
Το πέναλντι είναι πεντακάθαρο δεν το συζητάμε!
Ο Γκαλέτι πιστεύω να ανέβει, ίσως κρατάει δυνάμεις για την ΑΕΚ, αφού τον ξέρουμε διαλέγει παιχνίδια κακά τα ψέματα…
Eντάξει του Γκαλέτι είναι μεγάλη απουσία και μάλιστα σε ντέρμπι, όσο για τον Αβρααμ προχθές έκανε εξαιρετικό παιχνίδι οπότε και αυτή μεγάλη απουσία είναι αλλά εκεί τουλάχιστον έχουμε παίχτες να την καλύψουμε.