Ολυμπιακός

Οσο εχετε απενταντι σας Τεν Κατε και Αντωνιου, δεν εχετε να φοβαστε τιποτα. :lol::lol:
Ειναι αυτο που λεμε ‘‘λογω φατσας και μονο, απορριπτονται’’.:stuck_out_tongue:

μόλις το διαβασα. ενταξει καλα παμε. λεοναρντο βασικος μεχρι δεκεμβρη χαχαχαχαχα! προλαβαινει βεβαια να γυρισει ο τζολε…

Δεν αποκλείεται αν «χαλάσει» του Φερναντίνιο, οι «ερυθρόλευκοι» να μην κινηθούν για την απόκτηση άλλου παίκτη, αφού έχουν στενέψει αρκετά τα χρονικά περιθώρια

ετσι , αλλωστε μπορει να παιξει εξτρεμ και ο γκαλιτσιος μην το ξεχναμε

Έχεις δει τι παππάδες κάνει ο Σοϊλέδης στο Pro? Να κάψουμε τέτοιο ταλέντο γιατί θα βάζουμε τους Φερναντίνιους να παίζουν; :stuck_out_tongue:

Άντε. Καιρός είναι να πάρει πρωτάθλημα και κανείς άλλος. Δεν ξέρω τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει η διοίκηση φέτος για να αυξήσει τις ελπίδες ΠΑΟ και ΑΕΚ για να μας ρίξουν από την κορυφή.

παιδες, αν ειχα παρει διαρκειας θα ζητουσα τα χρηματα μου πισω

Χαχαχαχαχαχ! Πεθαίνω…

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο Καραϊσκάκη φέτος.
Πάντως, εκτιμησή μου παραμένει ότι κάποιος παίκτης έστω και τη Δευτέρα 23.59 θα έρθει.

@ ασυφταε, το διαρκείας σου εσένα στο καθορίζουν οι μεταγραφές?

Τότε λήγουν οι μεταγραφές; Παραξενεύομαι που δεν είδαμε και δημοσίευμα που έλεγε “κύκλοι της διοίκησης λένε πως προέχει το ματς με τη Λάρισα” :lol:

Καθαρά επιθετικογενείς παίκτες Ολυμπιακού που μπορούν να βοηθήσουν πατώντας περιοχή:

Γκαλέτι, Ζαϊρί, Παπαδόπουλος Γ. Ντιόγο, Ντάρμπισαιρ, Μήτρογλου και υπό προϋποθέσεις Μαρέσκα - Ντούντου.

8 παίκτες για 5 θέσεις στην 11άδα, τη στιγμή που ΤΩΡΑ οι 3 είναι τραυματίες. Καημένε Κετσπάγια. Ας πρόσεχες. Εσύ ήθελες να μη γκρινιάζεις για τις μεταγραφές για να σε πάρουν στον Ολυμπιακό…

Τον Γ. Παπαδόπουλο βάλτον στην κατηγορία Μαρέσκα-Ντουντού.
Χαφ καθαρό είναι που μπορεί να προωθείται.

Δευτέρα λήγει η μεταγραφική περίοδος όσον αφορά τις μεταγραφές καθαυτές, μετά υπάρχει ένα διάστημα στο οποίο μπορούν να υπογράψουν ελεύθερους…

@κρισπ

δεν το λεω για τις μεταγραφες καθαυτες αλλα την ολη φιλοσοφια της ομαδας που δειχνει τρομερη μιζερια.κατι το οποιο σαν ολυμπιακος δεν εχω συνηθισει. οπως επισης και τις τακτικες - ολοι πισω απο το κεντρο- τυπου κετσπαγια.

Σύμφωνα με Σπορφμ χάλασε οριστικά του Φερναντίνιο και ο Γκούντγιονσεν που έγραψε το ΦΩΣ σήμερα έκλεισε στη Μονακό για 3 μύρια ?.

Εγώ πάλι θέλω ένα γήπεδο φίσκα σε ΚΑΘΕ ματς φέτος να τους υπενθυμίζει ότι “αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό”. Γιατί όταν στο ΟΑΚΑ κόβαμε 8-9.000 εεισιτήρια δεν είδα τη διοίκηση να σκοτίζεται ιδιαίτερα. Ενώ το 2006 επί Σόλιντ που υπήρχαν συνθήματα σε κάθε ματς, ακολούθησαν 2 καλές χρονιές τουλάχιστον.

ΥΓ. Πόσο τυχερός είναι ο Σώκρατες που παίζουμε εκτός σήμερα? Πόσο όμως?

Έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λες…33.500 άτομα κάθε ματς να του υπενθυμίζουμε πως πραγματικά ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό:!:

Βασικά τη στιγμή που δίνεις 4 εκ. για ένα άγνωστο Βραζιλιάνο δεν υπάρχει περίπτωση έστω και τελευταία στιγμή να μην μπορέσεις να πάρεις παίκτη. Εγώ λέω ότι μπορείς και να τα σπάσεις σε 2 και 2 και να πάρεις δύο παίκτες. Αυτά τα “δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο” είναι αστεία…

Ή καλυτερα 33.500 κορνεδες :slight_smile:

Ξεφτιλα αν δεν φερουν το αριστερο χαφ…

Αν πάντως πάρετε Μόουτσε μην το πείτε ούτε του παππά. ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και μικρός. Τον είδα live στο Αρης-Μποκα

Δε μπορώ να δω πως αυτή η ομάδα φέτος θα μπορέσει να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο συνολικά σε όλη τη χρονιά. Κάθε χρόνο βάζουμε όλο και λιγότερα γκολ. Και αν πέρσι λέγαμε “ας πάει το παλιάμπελο” η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα από το Δεκέμβρη και δεν είχαμε πάγκο για να ξεκουράσει τους παίκτες μας, φέτος τι θα λέμε; Δεν έχουμε και Τζόλε στα αποδυτήρια…

Για άλλη μια χρονιά ο Σώκρατες μας κάνει πλάκα, αυτό είναι το θέμα. Τσέπωσε τώρα και τα 20 μύρια, οπότε σιγά μην κάνει μεταγραφές. Στο τέλος θα μας πει ότι θα χρειαστούν για να κλείσει και τις -δήθεν- τρύπες που άνοιξαν -και καλά- τα τελευταία χρόνια, οπότε θα δικαιολογηθεί κιόλας.

Βέβαια, το αστείο είναι ότι όσο οι άλλοι έχουν Τεν Κάτε δύσκολα θα χτυπήσουν πρωτάθλημα, οπότε πάλι πρώτοι θα βγούμε. Και του χρόνου ο πρώτος πάει απευθείας στους ομίλους => κι άλλα 20 μύρια στην τσέπη και άντε γεια!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν την περίπτωση του Ισλανδού επιθετικού, καθώς θεωρούν ότι δεν ταιριάζει στα πλάνα του Θρύλου.

Ο έμπειρος κυνηγός με θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ και την Τσέλσι θα μπορούσε με δεδομένη την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση Φερναντίνιο να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στους νταμπλούχους, ωστόσο κάποιοι θεωρούν ότι δεν χρειάζεται την παρούσα φάση ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής.

Χαρακτηριστικά ειπώθηκε πως αν δεν έρθει ο Φερναντίνιο θα αξιοποιηθούν οι Ζαϊρί, Λεονάρντο και Σοϊλέδης, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν στα αριστερά.

redplanet.gr

Ελπίζω απλά να θολώνουν τα νερά για να μην βγαίνουν ονόματα στον τύπο και πάιζονται παιχνίδια μανατζαρέων…:-s
Δεν μπορώ να πιστέψω πως σοβαρά σχεδιάζουμε να βγάλουμε τη χρονιά με Ζαϊρί-Σοϊλέδη-Λεονάρντο στα αριστερά…#-o[-X

Για γέλια και για κλαματα είμαστε…