Ολυμπιακός

επισης να πουμε οτι η λαρισα παιζει ανοιχτα κι επιθετικα ως ομαδα. αυτο βολευει το συστημα που παιζει ο κετσπαγια. με πιο κλειστες αμυνες ομως τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα.

ο κοκκαλης θα μας τρελανει φετος το ξαναλεω. ξαφνικα ο σοιλεδης ειναι νο1… ελεος, αν ηταν ετσι γιατι ψαχνεις για χαφ μεχρι τελευταια στιγμη ρε τρομπα??? αλλα ετσι ειναι τωρα που περασαμε ομιλους δεν χρειαζομαστε τα λεφτα των αλλων, αρα το παιζει ιστορια και παιζει με τα νευρακια μας…

Αυτό που είπαι ο Τιμούρ ‘‘για τον παίκτη που αν έρθει δεν θα μας σώσει’’ μου θύμισε την παπαριά του Ντούσαν ‘‘είμαστε πλήρης’’#-o:!:
Οπότε είμαστε πλήρεις οεεοο είμαστε πλήρεις…[-X:!:

Παιδιά ποιος Σοϊλέδης, μην τρελαθούμε. Μακάρι να βάζαν το παιδί να παίξει βασικός, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Πέραν του ότι ακόμα παίζει να γίνει κάποια μεταγραφή, Λεονάρντο, Ζαϊρί και Ντέρμπισιρ θα καλύψουν την πλευρά. Ο Σοϊλέδης δυστυχώς να μπει ως αλλαγή για δεκάλεπτα το πολυ.

Μετα απο ολα αυτα, θα εξηγησει καποιος σε μενα το βλακα γιατι δωσατε Μπελουτσι αν δεν παρετε τελικα αλλο παιχτη;;;

[QUOTE=iron_aris;689812]Μετα απο ολα αυτα, θα εξηγησει καποιος σε μενα το βλακα γιατι δωσατε Μπελουτσι αν δεν παρετε τελικα αλλο παιχτη;;;[/QUO

Ο Μαρέσκα τι είναι;…από αριστερά δεν, και δεν νομίζω να πάρουμε ποτέ, παίκτη[-X:!:

εδω που τα λεμε οντως ενας παικτης δε σωζει.ο κετσπαγια εχει φτιαξει οπως φαινεται αρκετα καλο συνολο ειδικα στην αμυνα!και το κυριοτερο παιρνει αποτελεσματα που χρειαζονται για να υπαρχει ηρεμια σε μια ομαδα

Ναι καλά, περίμενε να δεις τι θα γίνει με μια τεσσάρα στην Ευρώπη και ένα εντός έδρας “Χ” στην Ελλάδα και θα σου πω εγώ για ηρεμία…

κοντη γιορτη… ειδικα το πρωτο θα γινει και νωρις…

Πάειιιι…το Γενάρη τώρα#-o[-X:!:

καλα…οτι “πηγε”…ηταν γνωστο…αλλα τα “ειμαστε πληρης” του Τιμουρι ειναι το λιγοτερο…γελοια!

Γουστάρω Καραϊσκάκη με ιαχές “είμαστε πλήρεις”!

Φίνα θα περάσουμε…

Ένα μεγάααααααααααααλο μπάβο (όπως το λέει και ο Κυριακούλης) στην διήκηση, στον Σωκράτη Κόκκαλη, στον Χρυσικόπουλο, και στα ρέστα…μπάααααααααααααααβοοοοοοοοοοοοοοο=D>::!:

φοβε’ο ,ε?:lol:

Θελω να δω τι θα μας πουνε οταν αρχισουν οι καρτες και οι απουσιες λογω τραυματισμων…

Θα βγει ο Σάββας και θα πει “έχουμε τους παίκτας για να αντικαταστήσουμε τους τραυματίας”!

Λέμε, λέμε εμείς για μεταγραφές, αλλά από την άλλη έχει και γέλιο το σημερινό άρθρο του “θιγμένου” Τσώχου

λινκ: http://www.sport-fm.gr/article/192705

Από τη μία έφεραν την καταστροφολογία πως ο Ολυμπιακός έχει μια μαύρη τρύπα 65 εκ. ? και σήμερα για να στηρίξει τα επιχειρήματα του μιλάει για προβλεπόμενα έσοδα της ΠΑΕ στη χρονιά που έρχεται, ίσα με 85 εκ. ?, ενώ τα έξοδα της ομάδας θα είναι το πολύ 40 εκ. ?. Παράννοια… Είναι προφανές πως ο Ολυμπιακός καταστρέφεται από αυτή τη μαύρη τρύπα και οι κακοί δημοσιογράφοι είναι αυτοί που έκαναν φασαρία για τα χρέη των άλλων ομάδων (π.χ. ΑΕΚ) κι όχι με αυτά του Ολυμπιακού…

Τρύπα που άνοιξε σε διάστημα τόσων ετών και κλείνει μέσα σε 2 χρόνια με σφιχτή οικονομική πολιτική. Καταστρέφεται ο Ολυμπιακός σύγαυροι! Στη Δ Εθνική θα καταλήξουμε από τα χρέη!!!

ΥΓ. Αφαιρώντας την αύξηση κεφαλαίου του Κόκκαλη έχουμε έσοδα 60 εκ. ? που σημαίνει πως μένουν 20 εκ. ? από τα ιδία έσοδα της ομάδας που θα πάνε για την κάλυψη της “τρύπας”. Όπως την κόβω την κατάσταση και του χρόνου δε θα πέσουν τα τρελά ποσά στις μεταγραφές μας (πιθανόν με πολλούς και φτηνούς να κινηθούμε… Ειδικά αν Ζαϊρί, Μαρέσκα και Μήτρογλου κάνουν καλή χρονιά) και σύντομα ο Κόκκαλης θα κλείσει όλες τις τρύπες που έκανε με τα ανοίγματα του, ώστε να πάμε στη διάδοχη κατάσταση με όμορφους ισολογισμούς, δίχως χασούρα για Σώκρατες και με παντοτινή υστεροφημία για τον πρόεδρο που μας έφερε τόσους τίτλους. Σε 3 χρόνια το πολύ βλέπω να έχουμε τη διάδοχη κατάσταση…

Ναι, αλλά με έναν αριστερό χαφ κι έναν ελεύθερο φορ δεν νομίζω να είχε και πάλι πρόβλημα στο κλείσιμο της τρύπας.

Προφανέστατα. Εδώ ουτε το Γκερέιρο δεν πηραμε που τον πήρε η ΑΕΚ με 250,000?. Για αυτό κι όλας έγινε η πρόταση για 4 μύρια για το Φερναντίνιο. Λεφτά υπήρχαν…

Καλά η υπόθεση με τον Φερναντίνιο που δίναμε εμείς 4 εκ. και η Χέρτα (στην οποία ο παίκτης “υποσχέθηκε” να πάει) 2,4 εκ. αλλά τώρα θέλουμε να τον κλείσουμε για τον Γενάρη (τότε δεν θα ισχύει η υπόσχεση? :-k) βρωμάει πολύ. Μάλλον ήταν ειλημμένη απόφαση εδώ και καιρό να μην αποκτηθεί κανένας.

Καλά, μπορεί να το έγραψα πριν, αλλά εγώ ακόμη δεν πιστεύω πως εμείς δίναμε 4 :stuck_out_tongue:

Και αν δεις πως φέραμε Ντιόγο και Ντούντου στον Ολυμπιακό πέρσι, θα δεις πως είναι τακτική Χρυσικόπουλο να πλησιάζει πρώτα τους παίκτες, να τους τάζει πολλά λεφτά και μετά αυτοί να θέτουν βέτο σε όλες τις άλλες προτάσεις που έχει η ομάδα τους. Κι έτσι θέλαμε να πάρουμε και Μπραντάο αν θυμάσαι. Μου φαίνεται πολύ περίεργο τώρα, να πήγε ο Ολυμπιακός πρώτα στην ομάδα να πάρει έγκριση και να την πάθει με τον ίδιο τρόπο. Κι όλα αυτά για έναν παίκτη που τελικά δεν πηγε πουθενά. Δηλαδή την χάλαγαν την ομάδα του Φερναντίνιο τα 2,4 εκ. από τη Χέρτα; Ή μήπως ο Φερναντίνιο προτιμούσε να μείνει στη σχεδόν άγνωστη ομάδα που παίζει τώρα; Τέσπα. Πλέον το ρόστερ έκλεισε και αναμένουμε. Δε θυμάμαι αν το είχα γράψει εδώ πέρα (ή στο ΜΣΝ μου), αλλά προβλέπω 2η χρονιά Προτάσοφ. Πολλά διπλά στην Ελλάδα και προβλήματα στα εντός έδρας.