Ολυμπιακός

Για αριστερα στο 4-3-3 ναι.Στο 4-5-1 του Τιμουρι δεν ξερω.

ουσιαστικα το 4-3-3 οταν αμυνεσαι γινεται 4-5-1.απλα ο νταρμπισαιρ θα αναγκαζετε να ψιλογυρναει για να μαρκαρει

Αν τα πλάγια μπακ είναι ο Λεονάρντο και ο Τοροσίδης παίζει να ανεβαίνουν. Με Ζεβλάκοφ και Μπράβο και τις οδηγίες του Τιμούρ δεν το βλέπω εύκολο όμως…Αν ο Ματ καταφέρει να παίξει αριστερά κάπως θα τη σώσουμε τη χρονιά. Αν όχι την κάτσαμε :stuck_out_tongue:

O Mατ έχει και την ταχύτητα και την κίνηση όταν συγκλίνει για να παίξει από αριστερά.
Το θέμα είναι πως πάλι με “ματσακονιές” και πατέντες πάμε να καλύψουμε κενό και ειδικά το τεράστιο που άφησε ο Τζόλε…[-X

ο ματ δεν ειναι για να χαραμιζεται αριστερα :!:

ας παιξει ο λεοναρντο η ο ζαιρι

Τουλάχιστον ο Ματ θα πατάει περιοχή, αλλά ας μην προτρέχουμε, πιστεύω ότι θα πάρει χρόνο να δούμε τον καλό περσινό Ματ. Μακάρι να βγω λάθος…

Καλά δεν θα τον στείλουν στην μακρόνησο για αριστερό:p:!:
Πιστεύω ότι με ένα δικό του τρόπο μπορεί να καλύψει την θέση:!:

Δεν είναι ματσακονιά ακριβώς.

Η Τσέλσι παίζει με τον Ανελκά στ’ αριστερά.
Ο Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ βάζει τον Κάουτ δεξιά.
Παίκτες που ουδεμία σχέση έχουν με τη θέση του χαφ-εξτρέμ.

Το θέμα είναι τι θες να κάνεις μέσα στο γήπεδο.
Αν βάλει τον Ντερμπισάιρ αριστερά χωρίς στήριξη από το πλάγιο μπακ και τον αριστερό κεντρικό μέσο τότε κλάφτα χαράλαμπε.

Nαι, και ο Ανρί στην Άρσεναλ έπαιζε έτσι.
Δεν λέω πως δεν μπορεί να δουλέψει, το “ματσακονιά” πάει στο "δεν κάνω μετγραφή για τη θέση και ψάχνω να βρώ τρόπο να την καλύψω με τους υπάρχοντες.

Εγώ το λέω επειδή το είχα γράψει πριν πολύ καιρό ότι αντί για ελαφρύ χαφ-εξτρέμ τύπου Γκαλέτι θα ήθελα επιθετικό τύπου Λούα-Λούα να παίζει αριστερά. Ο Ματ μπορεί να το κάνει. Οπότε από μεταγραφές θα χρειαζόμασταν έναν αριστεροπόδαρο επιθετικογενή χαφ που θα μπορεί να παίξει στα άκρα και στον άξονα και έναν επιθετικό περιοχής στυλ Ντάρκο.

Θέλω να πω ότι δεν ήταν θέμα να βρούμε τον απόλυτο αντικαστάτη του Τζόλε (αυτό θα ήταν απαραίτητο για σύστημα 4-4-2 που αργοπεθαίνει πλέον), αλλά να ενισχυθεί γενικότερα η επίθεση.

Έτσι και αλλιώς λαχεία σαν τον Τζόλε δεν πετυχαίνεις κάθε μέρα.
Εμένα αυτός που μου λείπει κυρίως είναι αυτός που περιγράφεις ως “αρστεροπόδαρο επιθετικό χαφ”

Εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει τέτοιος παίκτης σε κάθε ομάδα.

Στον Ολυμπιακό με καίει να υπάρχει…
Για τις υπόλοιπες ομάδες με έχει καλύψει ο Σπάθας πριν από χρόνια! :lol::lol:

Θες δηλαδή και το Αιγάλεω να έχει αριστεροπόδαρο επιθετικό χαφ???

:lol::lol::lol:

Ψήνεται του Φερναντίνιο για Γενάρη…μέχρι τότε καλή μου παντέντα:-k:!:

Το νεο σημα της ομαδας μπασκετ

Γιατι κανατε ξεχωριστο σημα για το μπασκετ;;;

Για να μην μπερδευεστε και θελετε τιτλο;;; :lol:

Ναι ρε φίλε της ομάδας με τους άπειρους την τελευταία 15ετία τίτλους.
Γι αυτό. :slight_smile: :slight_smile:

Χέσε ρε Άρη να φχαριστηθεί η μύγα κολατσιό που λέει κι ο Γεωργίου