Ολυμπιακός

Έχουμε σκεφτεί το ενδεχόμενο ο Ιέρο να μη μπορεί πια;

Θα παίξει σήμερα λένε και ο Ιέρο και ο Ματ αλλά έχουν να παίξουν πολύ καιρό μπάλα και οι 2, ειδικά ο Ιέρο κοντά ένα χρόνο. Το παιχνίδι είναι στις 19:00 και το δείχνει η ΕΤ1 πάντως.

Τώρα αυτό το φιλικό γίνεται για να δούμε αν ο Μαρέσκα μπορεί να παίξει σαν κεντρικός αμυντικός;:!:
Μέχρι τώρα μόνο δύο τρώμε#-o:!:

Καλά με τον Γκαλίτσιο και τον Μπράβο σέντερ μπακ δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο…

Μαγεια ο γαβρος αποψε…αν παιζουν για να δειξουν οτι αξιζουν μια θεση στην ενδεκαδα…ας τους πει καποιος οτι δεν πανε και τοσο καλα![-X

Καινούρια βελτιωμένη πρόταση στον Άρη για Παπανικολάου:):!:

Μαρέσκα-Στολτίδης στόπερ!
Και γαμώ, αυτή τη στιγμή ο Τεν-Κάτε σκάει απ το κακό του!

Εχω αρχισει να διαολιζομαι με αυτα που βλεπω

Ρε αράχτε, ο μόνος λόγος που γίνεται το φιλικό είναι για να παίξουν λίγο Στολτίδης, Ντάρμπισιρ.
Ειδάλλως, χωρίς στόπερ (τι να κάνουμε, είναι όλοι διεθνείς!) τι να κάνεις…

βασικα…εχω την υποψια οτι αυτη τη στιγμη νιωθω σαν βαζελος…:lol:

Ενταξει ρε ειπαμε να παιξουμε ενα φιλικο να ξεμουδιασουνε. Οχι να μας διαλυσουνε.
4-0? Ειμαστε σοβαροι? Θα φυγει και ο Κετσπαγια ετσι οπως παμε :lol:

Ε, και να φύγει σιγά το πράγμα.

Συμφωνω. Αρκει να μην ψαχνουμε να βρουμε μετα προπονητη με την ιδια λογικη που ψαχναμε και για μεταγραφες.

Σημερα ντρεπομαι που ειμαι ολυμπιακος… τι φιλικο και μ******ς ?

Aν ειναι δυνατον να μην μπορει να ανεχτει φωτοβολιδες σε κλειστο γηπεδο και να ζητα εκκενωση. [-X

ChrisP ημουν στο ματς στην Λαμια το 2004 και η μαλακια ειχε ξεκινησει απο τους δικους μας… εφευγε ο Διαμαντοπουλος αιφνιδιασμο και μολις καρφωνει και δινει μια μικρη αλλα ψυχολογικης σημασιας διαφορα (η απλα περασαμε μπροστα, δεν θυμαμαι ακριβως) και ενα γιδι-οπαδος μας εκτοξευει φωτοβολιδα σε εκεινο το σημειο και χαλαει το momentum που ειχαμε δημιουργησει στο παρκε… ε μετα οτι μαλακια και αν εκανε ο Καρουσης δεν ειχε και πολυ σημασια… η αυτοκτονια ηταν δικη μας…

Γαμησαμε σημερα! Ακομα και με τα πειραματα…
Πως το βλεπετε το μελλον του Ιερο στην ομαδα, μπαι δε γουει?
Τον εβαλε να δει αν μπορει να παιξει και φαγαμε μονο 5.

Αν είναι να διοργανώνουν φιλικά για να τρώμε 5 και να μας τραυματίζονται 2 βασικοί (Μαρέσκα, Μπράβο), μάλλον να αρχίσουν να αναθεωρούν…

Μαρέσκα 2-3 εβδομάδες έξω

Απλά τα πράγματα…ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ#-o:?:!:

Για τον Μαρέσκα πού το είδες?
Θλάση ο Μπράβο, διάβασα εγώ.

Φιλικό χωρίς λόγο σε ένα άθλιο γήπεδο με αποτέλεσμα 2 τραυματισμούς…