Ολυμπιακός

Όντως, η ομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα. Απογοητευτικά δηλαδή. Πρέπει να έρθει γρήγορα η ανάκαμψη όμως, διότι οι βαθμοί που χάνονται είναι πολύτιμοι.

Και φυσικά είναι και ο κόσμος -συμπεριλαμβανομένων εμάς- που δεν θα καθίσει να βλέπει την ομάδα να παίζει δίχως πυγμή και χωρίς νίκες.

Τώρα τι φταίει, να τα βάλουν κάτω και να τα βρουν. Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι είναι κρίμα να τα ρίξουν όλα στον Κετσπάγια, ο άνθρωπος μόλις ήρθε.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι το βλέπεις το πράγμα να έρχεται… Κάνει μπαμ ρε γμτ, ότι δεν τσουλάει η ομάδα, δε γίνεται να μην το βλέπουν μέσα στην ομάδα. Από την άλλη, αποφάσεις εν θερμώ δεν ωφελούν ποτέ… και νομίζω ότι η πρόσληψη του Τιμούρ ήταν μία τέτοια…

Aυτή ήταν η μόνη διαφορά από το περσυνό ματς με τον Θρασύβουλο π.χ. :thumbup:

Το κόμπλεξ του αποπάνω είναι αστείρευτο λέμε!

Mule, γράφεις και συ στον πρωταθλητή?

Εγώ πάντως θέλω να φύγει όσο πιο σύντομα γίνεται ο Κετσπάγια, είναι φανερό ότι δεν κάνει για τον Ολυμπιακό.

παντως ηδη βγηκανε βρωμες περι απολυσης κετσπαγια και επιστροφης λεμονη…

Ο λεμονης ξανα μανα η πιο ενδεδειγμενη λυση…:stuck_out_tongue:

Kαλύτερα τώρα που είναι και νωρίς.

Ρε παιδιά εδώ ο άνθρωπος δεν καταφερε να πάρει πέρσι το πρωτάθλημα στην Κύπρο θα το πάρει στην Ελλάδα?? Πολύ κρίμα να βλέπω την ομάδα μου να παίζει τόσο χάλια ποδόσφαιρο, ειλικρινά στεναχωριέμαι. Και δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάξει το κλίμα. Σωκράτη, τα γάμησες όλα φέτος δυστυχώς.

Mule γράφεις κι εσύ στον πρωταθλητή?

‘‘To γκολ δεν μέτραγε, ο Ντιόγο εμπόδιζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα.’’

Ρε γκολάρα ήταν.

Κι άλλος.
Όλη η συντακτική ομάδα εδώ θα είναι σε λίγο.

Παρεμπιπτόντως ο Πρωταθλητής είναι για κλάμματα.

Ή για γέλια;

Αυτό εν τω μεταξύ δεν υπάρχει πουθενά σαν κανόνας. Να υποθέσω πως ο speaker τον είπε εκείνη τη στιγμή και για αυτό όλοι τον αναπαράγουν;

Όχι και εγώ αυτό σκέφτηκα, ή ότι ο Ντιόγο έκανε επαφή με την μπάλα. Ο κανόνας σίγουρα δεν ισχύει πάντως.

Υπαγεται στο οτι επηρεαζει τη φαση,αν υπηρχε μπροστα στον τερματοφυλακα παιχτης σε θεση οφσαιντ και του εμποδιζε το οπτικο πεδιο,τοτε σωστα ακυρωσε το γκολ.Δεν εχω δει τη φαση ομως,γενικα μιλαω.

δλδ ελεος τι αλλες βλακειες θα ακουσουμε πια…

FIFA issued new guidelines for interpreting the offside law in 2003 and these were incorporated in law 11 in July 2005. The new wording seeks to more precisely define the three cases as follows:

* Interfering with play means touching the ball passed or touched by a teammate.
* Interfering with an opponent means preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly [B]obstructing the opponent's line of vision or movements or maintaining a position which, in the opinion of the referee, deceives or distracts an opponent in any way.[/B]
* Gaining an advantage by being in an offside position includes playing a ball that rebounds to the player off a post or crossbar or playing a ball that rebounds to the player off an opponent having been in an offside position.

Εχει ακυρωθει γκολ της Μιλαν στον τελικο του '03 για τον ιδιο λογο.
Το γκολ δεν μετραει σωστα.Ο παιχτης ειναι στην πορεια της μπαλας,δεν εχει να κανει οτι δεν την ακουμπαει.

Χτες ημασταν τραγικοι.Δεν ξερω τι φταιει.Παντως η γκρινια ολη την προηγουμενη βδομαδα για ενα φιλικο
στο οποιο παιξαμε χωρις στοπερ επιασε τοπο.Ουτε πασα δεν μπορουσαν να αλλαξουν στην αρχη.
Λες και ηταν ημιτελικος να πουμε.

Ο Κετσπαγια παιζει το κεφαλι του λεει.Να χασουμε την Τεταρτη και να φυγει.
Να παιζει σε καθε ματς την παραμονη του δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Για κανεναν.

Οκ, αυτό δε το ήξερα. Αν και πάλι οπτική ο τερματοφύλακας δε χάνει. Τη μπάλα και που πηγαίνει μια χαρά την έβλεπε και για αυτό έπεσε ολόσωστα. Το αν θα χτύπαγε Ντιόγο δεν ήξερε, που αν τον χτύπαγε, τότε θα ήταν οφσάιντ 100%…

Το ειδα μολις,νομιζω ειναι οφσαιντ,ο Ντιογκο αφηνει σκοπιμα την μπαλα να περασει κατω απο τα ποδια του,αρα η κινηση του μπερδευει τον τερματοφυλακα και επηρεαζει τη φαση.