Ο Κόκκαλης όντως φέτος δεν δείχνει ενδιαφέρον για την ομάδα. Και αυτό είναι κάκιστο.
Τι λες ρε, είσαι σοβαρός?
Εννοείται ότι πάμε για τον άσο την Τετάρτη.
Και το πρωτάθλημα είτε φύγει ο Τιμούρ (που θα φύγει κάποια στιγμή) είτε όχι, δικό μας είναι.
Αυτό δεν είναι τρόλλινγκ τώρα.
ΟΟΟΟΟΟΟΚ.
+1
Τελικά μόνο όσοι γράφουμε στον Πρωταθλητή αντιλαμβανόμαστε τα αυτονόητα;
ChrisP, έτσι όπως τα καταφέρανε φέτος, μοναδική διέξοδος είναι :
- Να φύγει άμεσα ο Κετσπάγια. Τον τύπο δεν τον γουστάρουν οι ίδιοι του οι παίκτες.( Αν κάνω λάθος θα το δούμε στο παιχνίδι της τετάρτης…)
- Να αποκλειστούμε από Ch.L. και από Europa League για να μην έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις εκτός Ελλάδας( με τέτοιο ρόστερ δεν πάμε πουθενά).
- Να γίνουν μεταγραφές το Γενάρη. Θέλουμε τουλάχιστον αριστερό χαφ και σκόρερ στυλ Ντάρκο
- Να πουλήσει ο Κόκκαλης…Το σημαντικότερο απόλα. Αφού βαρέθηκε τι μας ζαλίζει τον έρωτα. Έχει λεφτά, ας κάτσει να αράξει και λίγο. τόσα έβγαλε.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά για κανέναν λόγο δεν θα ήθελα να χάσει η ομάδα. Θέλω να πάρουμε το ματς της Τετάρτης, τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και μετά ας κάνουν και τρία “Χ” στη σειρά να φύγει ο Τιμούρ! :lol:
Κατά τ’ άλλα μιλάμε για πολύ διαφορετικό ματς την Τετάρτη, διότι η Άλκμααρ δεν είναι ομάδα που αμύνεται, επομένως διαφορετική προσέγγιση. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού βρίσκεται καθαρά στις κλειστές άμυνες.
χμ, δεν ξέρω τι σημαίνει τρόλιγνκ. προφανώς είναι κάτι κακό.
δε νομίζω να έχω κάνει επαναλαμβανόμενα σχόλια, ούτε να ήταν προσβλητικό.
στο Καραϊσκάκη συμβαίνει αυτό λίγο συχνά. Οι υπόλοιποι λένε ότι το καθαρίζει ο διαιτητής και οι Ολυμπιακοί ότι το κερδίζει ο πύρινος κόσμος. Είναι point of view.
Αστο ρε δεν πάει σε σένα αποκλειστικά, απλά το ίδιο ποστ έχει γίνει από άλλους 20 users. Και δεν βρίσκω το λόγο, αφού φέτος μόνο ευνοημένο δεν τον λες τον Ολυμπιακό στα πρώτα 2 ματς. Άσε να δούμε πώς θα πάει. Για μένα πάντως κανένα πρόβλημα, ας παίζει μπάλα η ομάδα και ας της ακυρώνουν 3 γκολ σε κάθε ματς.
Και μη μιλάς για points, χορτάσαμε αρκετά! :lol:
Eνώ χθες που καθάρισε ο Τζόκιτς, ομορφιές, ε;
εγώ παιδιά δυστυχώς βλέπω ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο…[-X
Τετάρτη θα νικήσει ο Ολυμπιακός και ηρεμήσει η κατάσταση. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Μην αγχώνεστε. Κι αν η ομάδα δεν πάρει το πρωτάθλημα φέτος, δεν έγινε και τίποτα. Καλομάθαμε μου φαίνεται. Το Champions League είναι το σημαντικό για μας και εκεί περιμένω να μας δω.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βλέπω καμία προοπτική σε αυτή την ομάδα.Μακάρι να βγω ψεύτης και άμπαλος και την τετάρτη να πατήσουμε την Αλκμααρ. Μακάρι αλλά δε το βλέπω. Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν κερδίσουμε την Τετάρτη θα κρύψουμε τα προβλήματα που έχουμε κάτω από το χαλάκι. Βασικά το θέμα μου είναι να μας δείξει κάτι η ομάδα, 3-4 καλες επιθέσεις ρε παιδί μου, κάτι για να τη στηρίξουμε. Αλλιώς τι νόημα έχει? Τέλος , είμαι κατά 90% σίγουρος ότι ο Κόκκαλης ετοιμάζεται να παρατήσει την ομάδα. Γιατί να τον στηρίξουμε δηλαδή? Για να πάθουμε ότι και οι βάζελοι και να γίνουμε γραφικοί?
πφφφ. Κλασσική περίπτωση δεν έχω δει το ματς, αλλά λέω κάτι για να πω.
συμφωνώ με karvou!!!
Την Τεταρτη που λογικα θα περιμενουμε να γινει απο την Αλκμααρ παιχνιδι και θα παιζουμε με αντεπιθεσεις, μπορουμε να κερδισουμε. Το θεμα ειναι οτι στο πρωταθλημα θα εχουμε τα ιδια προβληματα που ειχαμε επι εποχης Λεμονη, διοτι θα μπορουμε να παιξουμε ΜΟΝΟ με αντεπιθεσεις…
Πορεια στην Ευρωπη μπορουμε και μακαρι να κανουμε, για το πρωταθλημα μας φοβαμαι δυστυχως αν συνεχισουμε ετσι
Καταλαβαίνω ότι συσχετίζετε την αμυντικογενή στάση της ομάδας του Λεμονή με αυτή του Κετσπάγιαν. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να βρω άλλες ομοιότητες. Τότε οι παίχτες παίζαν και για τον προπονητή τους. Υπήρχε κάποιο σχέδιο, μια ανάπτυξη.Υπήρχαν Στολτίδης, Τζόλε, Κοβάσεβιτς. Υπήρχε διοικητικό σχέδιο. Υπήρχε ο ϊβιτς.
οκ, το μοντέλο αυτό είχε και προβλήματα αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι αυτό το μοντέλο έφερε τα πρώτα διπλά στην Ευρώπη. Μετά από αυτό θυμίζω τον Σεγκούρα, τα 4 από την ΑΕΚ, τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση και τον ΟΤΙΝΑΝΑΙ σχεδιασμό…
Υ.Γ. : Πάμε για Αλέκο Αλεξανδρή ( α λα πεπ γκουαρντιόλα) να τους τρελάνουμε όλους
Aυτο για τον Αλεξανδρη το διαβασα και εγω.
Τι να πεις…
Τζόλε για κόουτς. Τέλος.
Επιτέλους στο μπάσκετ πήραμε ένα παίκτη που ήθελε και ο ΠΑΟ. Μακάρι να βγει ο Παπανικολάου. Γενικά μου αρέσει ότι το ρόστερ μας είναι πολύ νεανικό.
είδα κ εγώ πόσταρε ο κόζυ κ ήθελα να δω τι θα γράψει ο αγαπούλας… :lol::lol::lol:
ε για το μπάσκετ θα έγραφε, ο μπάσχετος !
:p:p
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει το Μάιο. Νόμιζα ότι η ιστορία θα σε είχε διδάξει κάποια πράγματα. Δεν πειράζει. :twisted: