Επίσης έθιξαν το θέμα της διαιτησίας τονίζοντας στον πρόεδρο ότι η ομάδα αδικείται και πρέπει να προφυλαχθεί.
Να πεταξουμε ντοματες τωρα,τι ακριβως να κανουμε?:-s:-k Τα κοζα αλλαξανε απο φετος,θα πανε αλλου ως αντιπαροχη.
Επίσης έθιξαν το θέμα της διαιτησίας τονίζοντας στον πρόεδρο ότι η ομάδα αδικείται και πρέπει να προφυλαχθεί.
Να πεταξουμε ντοματες τωρα,τι ακριβως να κανουμε?:-s:-k Τα κοζα αλλαξανε απο φετος,θα πανε αλλου ως αντιπαροχη.
Ο Διαμαντόπουλος τι μήνα είχε φύγει; :-k
Ή ο Αλέφας το '94;
Δεν θυμάμαι πλέον αλλά έχω την εντύπωση πως και αυτοί νωρίς είχαν φύγει.
ο διαμαντοπουλος είχε φύγει αρκετα αργωτερα.νομιζω οτι το ρεκορ το εχει ο Λιμπρεχτς που είχε φύγει ιούλιο-Αυγουστο.
Νομίζω ο Κόλλιας είχε κάνει την πιο αστραπή εμφάνιση στον πάγκο, χειμώνα όμως …δε θυμάμαι και πολύ καλά.
Ο Τιμούρ δεν φταίει…έτσι κ αλλιώς δεν είναι και κανας προπονηταράς, δεν του πήρε και παίκτες ο ξεμωραμένος,του τραυματίστηκαν και 3-4 καλοί σε άσχημη χρονικά περίοδο, εμφανίστηκε και με μια “yes sir” νοοτροπία…ε δεν ήθελε και πολύ…
Με τα σημερινά πρωτοσέλιδα φαίνεται οτι δεν βγάζει εβδομάδα…
Θα πέσει τρελό γέλιο με τα ονόματα που θα ακουστούν για αντικαταστάτες…
Αυτά είναι! Έφερε μια 5 νίκες σε επίσημα (τα 4 ευρωπαϊκά ματς) και ένα Χ στο Καραϊσκάκη και παίρνει πόδι. Και μετά λέτε εμένα και ΚρισΠ τρελό που θεωρούμε πως τα media όλο το καλοκαίρι καταστροφολογούσαν.
Το εξώφυλλο του Φωτός λέει πως με βάση τα σεμινάρια του Βασσάρα, το γκολ του Ντιόγο έπρεπε να μετρήσει και είχε δείξει κάποια βίντεο στους διαιτητές. Ένα από αυτά, από ματς του ΠΑΟ στην Ευρώπη. Έχει κανείς ιδέα;
το συζητούσαν χθες στο ράδιο κ ένας καθηγητής διαιτησίας έλεγε πως ο κανονισμός είναι ανοικτός κ θα γελάσουμε πολύ μέσα στη χρονιά… δλδ ο κάθε διαιτητής κάνει ότι θέλει
αναρωτιέμαι τι κουκιά θα πάρει ο γαύρος στην τούμπα ενάντια στον Γκαγκάτση
Τπτ δεν θα πάρουμε στην Τούμπα!
Η γραμμή στη διαιτησία είναι “γαμήστε τον Ολυμπιακό για να φαίνεστε αντικειμενικοί” -όπως σφύριζε ο ίδιος ο Βασσάρας- και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα από πέρυσι είχε διαιτησίες όπως ακριβώς τις ήθελε έχοντας μόνο τον μικρό Γκαγκάτση στο ρόστερ…
δλδ οι αγάπες πεθαίνουν τόσο εύκολα ?
ω! ντέμπορα, ω! Μόρας…
Ας είναι η ομάδα όπως πρέπει και μπορούμε και με κόντρα διαιτησία.
Δεν θα γίνουμε κλαψιάρηδες σαν άλλους.
αλήθεια, τι έχετε τραβήξει και εσείς από τη διαιτησία…
ένα Χ φέρατε κ δες τις αντιδράσεις…
το αν μπορείτε με κόντρα διαιτησία, μένει να το δούμε. πότε είχατε τελευταία φορά κόντρα διαιτησία ? πόσα χρόνια πάνε, 14 ?
κράτα μικρό καλάθι ! 8)
μα ρε Μόντε άνθρωπε, αυτο είναι υγεία.
με μια ήττα (σε φιλικό!) και ένα Χ, δηλαδή επί της ουσίας μια ισοπαλία, ο πρόεδρας κάλεσε τα επιτελικά στελέχη (απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις MBA και στο basket ΝΒΑ) των οργανωμένων οπαδών να αποφασίσουν για το τι θα γίνει με την ομάδα. Γιατί σου λέει ο πρόεδρας, αν είναι να τους αφήσω και να μου έρχονται 16 χιλιάδες στο γήπεδο την κάτσαμε τη βάρκα και τα λεφτά αυτή την εποχή είναι χρήσιμα.
και φυσικά του ζήτησαν να απομακρυνθεί. και φυσικά εισακούστηκαν.
Την επόμενη φορά να βάλει όρο στο συμβόλαιο του προπονητή στο πρώτο εντός έδρας Χ να τον ρίξει στο Καραϊσκάκη με τα λιοντάρια για να ψυχαγωγηθεί και λίγο ο πύρινος λαός.
καλά κάνουν κ τον διώχνουν, δεν κολλάω εκεί
κολλάω στο “εμείς δεν κλαίμε” - κλαίγανε από το καλοκαίρι για το ότι “αλλάζουν τα κόζια” - τα ποστ υπάρχουν βαριέμαι να τα ψάχνω
δε θέλω πολλά : ένα Χ στην Τούμπα κ μια ήττα από ΑΕΚ, να δω τι αντοχές έχει “ο λαός του θρύλου που δεν κλαίει”
εμείς στην ΑΕΚ κλαίμε, αλλά το παραδεχόμαστε κ όλας. εδώ τους έφαγε η “ανωτερότητα” γιαυτό οι μισοί δεν πόσταραν μετά το Χ
Βρε , βρε , βρε παρατηρώ ένα άγχος στους διεκδικητές του τίτλου. Τι έγινε παίδες φεύγει ο Τιμούρν και ψαρώσατε?
Ερα τώρα: τέλος ο τιμούρ
Και ακούγεται όλο και περισσότερο Τζόλε, Αλεξανδρής.
Πάντοβιτς αύριο στον πάγκο…
Ο Μπαντοβιτς υπηρεσιακος ή θα τη βγαλουμε με αυτον μεχρι το τελος?
υπηρεσιακός κ ακούγεται πολύ ο Αλεξανδρής
σύμφωνα με ΕΡΑ πάντα
Εγώ λέω να βάλουν την Ευγενία Κουντούρη…