Ολυμπιακός

αυτο.ο λεμονης εχει καταντησει να ειναι το …τανακι του κοκκαλη

Respect στον Τάκαρο γιατί έχει φιλοδωρήσει κάτι αεκ και πάο με ουκ ολίγα τεμάχια. Respect γιατί είναι ο πρώτος που έφερε διπλά στην Ευρώπη και Respect γιατί αν δεν τον έδιωχνε ο ΧοΧοΧο θα έφτιαχνε μεγάλη ομάδα. Αλλά να μη γυρίσει όσο είναι ο Σώκρατες…

Μου φαινεται πως και οι παικτες ηθελαν να τον διωξουν τον Τιμουρ. Ελπιζω σε ψυχολογικη ανοδο και νικη με Αλκμααρ!

…please? [-o<

Αφου η χρονια ειναι χαμμενη (λογω μεταγραφων) τουλαχιστον ας φερει Αλεφαντο να γελαμε κ λιγο

Αλέφαντος για να διώξουμε επιτέλους και τον αόρατο Όσκαρ. Φανταστείτε τι θα λέει στον Μπράβο . Έπος. Φέρτε τώρα τον Αλέφα!!!

Ο Segura πάντως είναι στις Ακαδημίες της Liverpool, άρα δεν υπάρχουν ελπίδες.
Θα είναι άδικο για τον Λεμονή να γυρίσει τώρα.
Έτσι όπως πάει το πράγμα, βλέπω εκτός από τους παίχτες, σε λίγο να διστάζουν να έρθουν και οι προπονητές στον Ολυμπιακό.

Η χρονιά είναι χαμένη γιατί φέραμε ένα χ με την Καβάλα;
Ή γιατί μας τρομάζουν οι αντίπαλοι μας που έκαναν δλδ μεταγραφάρες και βγάζουν μάτια με τη μπάλα που παίζουν;

Συνέλθετε ρε! Ολυμπιακός είμαστε! Εδώ κοντέψαμε να τους πάρουμε το πρωτάθλημα με το χειρότερο ρόστερ των 13 ετών το 2004!
Να έρθει ένας προπονητής που να μπορεί να διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται το υλικό που έχουμε και να γίνουν και δύο μεταγραφές τον Ιανουάριο και θα είμαστε μιά χαρά.

Όποιος θέλει να σπάει πλάκα με τον κυρ-Νίκο υπάρχει το youtube kai o Σινάνογλου που τον βγάζει στο Φως! Μακριά από τον Ολυμπιακό!

Λίγα λόγια για τη σεζόν με Μάρτσιν Κούζμπα και Αλέκο Τάτση!

Μονο στον Ολυμπιακο γινονται αυτα… να φευγει προπονητης που σε 6 επισημα εχει 5 νικες, παθητικο μηδεν και εχει προκριθει στο Champions League. ΟΚ μπαλα δεν ειδαμε, αλλα δεν φταιει μονο αυτος, απλως παντα ο προπονητης την πληρωνει (ειδικα στον Ολυμπιακο)

Συμφωνω απολυτως με μια αποψη που λεει πως θα πρεπει να γινονται μεταγραφες προπονητων τις ιδιες περιοδους με των ποδοσφαιριστων… Δεν σου κανει Σωκρατες (και Θυρα 7…) ο Κετσπαγια? Πορευσου με αυτον και τον Γεναρη αλλαξε τον

Kαι να μην ξεχνάμε πως τώρα θα βγει και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση :lol:

Αν όμως όντως δεν τον πήγαιναν οι παίκτες?

Ωραιοι ειμαστε !
Γεια σου ρε θειο.Μου εφτιαξες την μερα !

Εγώ θεωρώ στάνταρ το ότι οι παίκτες δεν τον γούσταραν. Για αυτό άλλωστε και νομίζω πως καλά έκανε ο ΧοΧοΧο και τον έδιωξε. Αν γουστάρεις τον προπονητή σου δεν τρως 5 από τον Εργοτέλη, ούτε φέρνεις Χ με την Καβάλα στο Καραισκάκη.

τον κετσπαγια δεν τον πηγαινα και ειχα απογοητευτει με την μπαλα που επαιζε η ομαδα,ομως θεωρω πολυ βιαστικη την απολυση του.θα μπορουσαμε να περιμενουμε λιγο.

Να δούμε τι?
Κι άλλα ματς με παίκτες να παίζουν το “στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα”?

μια τελευταια ευκαιρια να του διναμε.βεβαια υπηρχε μεγαλος κινδυνος να χασουμε τα τρια σημαντικοτατα επομενα ματς,αλλα εχω αμφιβολιες.

Tι πάει να πει "δεν τον πήγαιναν οι παίκτες " ? Επαγγελματίες είναι και σε αντάλλαγμα για τα λεφτά που παίρνουν, οφείλουν να κάνουν ότι τους λέει ο προπονητής, είτε τους αρέσει, είτε όχι. Ο εγκέφαλος της ομάδας πρέπει να είναι ο προπονητής, όχι οι παίκτες, ούτε ο πρόεδρος που στην πλειοψηφία των ομάδων, νομίζει οτι ξέρει, αλλά δεν ξέρει μπάλα.

Εγώ είμαι της άποψης πως έπρεπε να τον διώξουμε την Πέμπτη (εκτός αν βλέπαμε θεαματική αλλαγή τη Τετάρτη). Πιθανή ήττα από Αλκμαάρ στο Καραϊσκάκη μας βγάζει ουσιαστικά εκτός του Ευρωπαϊκού στόχου και δε νομίζω πως η αλλαγή ψυχολογίας θα ήταν το θέμα. Η ομάδα έχει δουλευτεί λάθος και έχει σημαντικά κενά στο ρόστερ (Τζόλε και Μπελούτσι ουσιαστικά δεν αντικαταστάθηκαν στο κουβάλημα της μπάλας και οργάνωση παιχνιδιού - εξού και οι πολλές γιόμες).

Όποιος προπονητής έρθει τώρα θα παραλάβει μία ομάδα με σημαντικότατο handicap στην Ευρώπη (θα έχει χάσει στην έδρα της από την ομάδα του Β γκρουπ δυναμικότητας), δίχως τους παίκτες για να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο με πολύ κατοχή και ανάπτυξη από τα πλάγια και γνωρίζοντας πως ο προκάτοχος του πήρε πόδι άρων άρων (παραμονή Τσ.Λ.) γιατί η ομάδα δεν ήταν επιθετική. Μέχρι το Γενάρη που θα γίνουν οι μεταγραφές φοβάμαι πως θα έχει χαθεί η χρονιά. Ειδικά αν έρθει άλλος ένας προπονητής μεγέθους Κετσπάγια/Δώνη/Λεμονή, κλπ που με τα λεφτά που βλέπουμε τον Κόκκαλη να ρίχνει, φαντάζει απίθανο να έρθει προπονητής εγνωσμένης αξίας.

Ο Ντιόγο είναι παχύς
Ο Μήτρογλου δεν αρέσει στη Θ7 γιατί δεν είναι Βραζιλιάνος
Ο Ντάρμπισαιρ πάει από τραυματισμό σε τραυματισμό
Ο Γ. Παπαδόπουλος έρχεται από τραυματισμό και είναι χαφ που το βάζουμε να παίζει μπροστά
Μαρέσκα είναι τραυματίας
Ζαϊρί είναι ασταθής
Γκαλέτι δεν έχει φορμαριστεί ακόμη κι όσο η ομάδα είναι μονόμπαντη γιατί δεν υπάρχουν άλλοι επικίνδυνοι χαφ, τόσο πιο δύσκολο θα είναι το έργο του
Ντούντου προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του Μπελούτσι δίχως όμως να είναι τέτοιος και στο τέλος χάνεται στο γήπεδο

Νομίζω πως πολύ δύσκολα θα δούμε πολύ πιο επιθετικό Ολυμπιακό από ότι τώρα. Τώρα απλά θα πειραματιστεί όποιος νέος προπονητής έρθει, χαλώντας την αμυντική μας λειτουργία και η χρονιά φοβάμαι πως θα έχει χαθεί.

Ναι αλλά και ο προπονητής πληρώνεται για να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό που του παρέχει η ομάδα. Αν οι παίκτες δεν τον σέβονται ή αν ο προπονητής δεν εμπνέει τους παίκτες υπάρχει πρόβλημα. Άλλο η Ομόνοια, άλλο ο Ολυμπιακός…

Karvou νομίζω ότι αύριο θα καταλάβουμε πολλά για την φετινή ομάδα. Για να δούμε…