Ολυμπιακός

Mπα 5 του ρίξαμε πέρσι…δεν μου κάνει :wink:

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ας πάρουμε το Ζίκο για τα χαφ. Καλύτερος από τη μισή Ελλάδα θα είναι σίγουρα.

βασικα η καλυτερη περιπτωση θα ηταν ο σπαλετι, αλλα δεν φαινεται να γινεται…

απο παρασκευη…προπονητης μας ο Βραζιλιανος Ζηκο.
ο κετσπαγια ηταν πρακτορας της ΑΕΚ…μας ειχε κανει τα αποδυτηρια κωλος…

ναι ολοι δουλευουν για την αεκ…

οχι…
ο κετσμπαγια εβριζε στα ρωσικα τον Ντουντου στη τελευταια προπονηση γιατι απλα “δεν εβγαινε ο αυτοματισμος”…

ησουν εκει?
και ναι ο κετσπαγια τον εβριζε για να κανει καλο στην αεκ…

και εσυ ψαρωνεις κι απαντας???

θελω να δω που θα καταληξει το ολο θεμα

Έλα ρε ζίκο

Ζικο οριστικα δηλαδη ?
Πολυ θα γουσταρα να παιρναμε Σπαλλετι αλλα που τετοια τυχη !
Παμε μωρη ομαδα σημερα ! over το ματς σιγουρα ! :stuck_out_tongue:

Πάμε σήμερα με το καλό και ότι γίνει! Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα! Πολύ δύσκολο πάντως το σημερινό με τέτοιες απουσίες.

Και ο Τιμούρ πέρσι μας έριξε τρία, τι να λέει αυτό:!:
Εμφάνιση με ψυχή θέλω σήμερα από τα παιδιά και ότι γίνει:!:

ναι ρε μαστορε…εκει ημουν!

αλλα μην τσιμπας…αυτο που πραγματικα πιστευω για το θεμα του καραφλα, ειναι οτι τον “χτυπαει” για τα περσινα ο Θειος…

Τον περασε στους ομιλους(εβγαλε τα περσινα σπασμενα) και τωρα τον αφηνει ανεργο κακην κακως.:-k

Ρε παιδια το ποιος προπονητης θα ερθει δεν εχει σημασια, αφου η “προεδραρα” μας δεν θα αφηνε κανεναν προπονητη να τελειωσει την δουλεια του…

Αμφιβαλλει κανεις πως και τον Μουρινιο να φερναμε και να καναμε κακο ξεκινημα, θα το αφηνε η Θυρα 7 και ο Θειος να περασει ετσι?

Νομος ειναι το δικιο του Κοκκαλη, παει και τελειωσε…

Είστε σίγουροι πως τον Ζίκο, τον φέρνουμε για προπονητή; Στα χαφ έχουμε κενό και είναι στην κατάλληλη ηλικία για Ολυμπιακό…

Κάτσε μη μπερδευτούμε και φέρουμε τον υπερσυμπαθή Άκη Ζήκο και ζητήσω πολιτικό άσυλο στη Μποτσουάνα…

ανακοινωθηκε ο ζικο για δυο χρονια και πιανει δουλεια απο αυριο.ας ελπισουμε να κανει καλη δουλεια.εντυπωση μου κανει παντως πως ηδιοικηση για πρωτη φορα,λειτουργησε πολυ γρηγορα,φερνοντας κιολας,εναν καλο προπονητη

Ποιος Ζίκο, αυτός?

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/250053.html

:stuck_out_tongue: :lol:

Ένας μπακαλόγατος θα μας σώσει:p:!:
Με την νίκη σήμερα, και καλή αρχή για τον Ζίκο από αύριο:):!: