Κατάφερε και το πήρε το ματς ο γαύρος. Ο Πάοκ δεν διαχειρίστικε σώστα το ότι προηγήθικε (και γενικά δεν τράβηξε…). Παρόλο που έχει προβλήματα ο ολυμπιακός δείχνει (ως τώρα) υπερ-αποτελεσματικός στο σκοράρισμα με 3 φάσεις και 2 γκολ. Με τη μπάλα που παίζετε σας αξίζουν συγχαρητήρια που είστε…εμ, τρίτοι.
Ε είπαμε φέτος να μην το πάρουμε απτον Νοέμβρη. Γενάρης…
Ενα διπλο την Τεταρτη και ειμαστε πολυ ωραιοι 
φιλος, εσυ το ειπες…οχι εγω.
εγω το επεσημανα.
δεν ηξερε ποιον να πρωτομαρκαρει ο Σηφακης αποψε στο 2ο…τους αντιπαλους ή την αμυνα του…
και πεναλτακι γαργαρα…
αλλα παλι μαλακιες λεω!
δεν πειραζει θα κανετε εικονικες φιεστες ολοι μαζι στο ΤΕΛΟΣ.
O βάζελος πάντως με τη “μπάλα” που παίζει φέτος είναι δικαιωματικά πρώτος.
Μην τον αδικούμε, να του το αναγνωρίσουμε. :lol:
δεν ξερω αν συμφωνητε,αλλα ο γαυρος μου θυμιζει πολυ τον παο των τελευταιων χρονων.
Ο Ολυμπιακός θυμίζει ΜΟΝΑΧΑ Ολυμπιακό.
δεν εχει αρχισει ακομη η μπαλλα…και εχει και πολλες ελλειψεις…αν παιζει ετσι απο Γεναρη…τοτε ΟΚ…μπορει και να εχεις δικιο
Με τη διαφορα οτι το Μαιο θα χουμε μια απ τα ιδια φιλαρακι!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και συ!
Μουντζαχετίν θρυλάρα
οκ.τοτε μου θυμιζει ολυμπιακο 1990-1997.λιγο καλυτερος βεβαια
Εϊναι η υπερ-χαρά που είσαι τρίτος που σε κάνει να έισαι τόσο “αντικειμενικός”? :roll:
η ομαδα δειχνει χαρακτηρα. ενταξει δεν παιζουμε ελκυστικη μπαλα, αλλα με τοσες ελειψεις καναμε το καλυτερο δυνατον. στα συν το οτι εβαλε το γκολ ο ντιογκο για να παρει κι αυτος μπρος.
ρε φιλε τωρα προκαλεις… και κακως το κανεις μηνα σεπτεμβριο…
Ούτε ιδέα δεν έχεις πώς έπαιζε τότε ο Ολυμπιακός και τι παίκτες είχε γι αυτό σε συμβουλεύω να μην εκτίθεσαι.
Όχι ρε, απλά βλέπω τα πράγματα όπως είναι και τα λέω.
Και ο ΠΑΟ φέτος παίζει “μπαλάρα”, τι να κάνουμε…
Αν νικησουμε την Τεταρτη, ειμαστε 2οι με 2 βαθμους πισω απο τον βαζελο, ο οποιος εχει ματς με την ΑΕΚ την Κυριακη.
θα ειναι πολυ πιο δυσκολο απο αυτο…εχει αρχισει πολλα νυχτοπερπατηματα το παληκαρι και δεν φαινεται να ξεκολλαει συντομα.
Μεγάλο διπλό σήμερα! Βιάστικαν πολλοί να ξεγράψουν τον Ολυμπιακό αλλά δεν τους χάλασε καθόλου! Σίγουρα η ομάδα δεν παίζει μπάλα, σίγουρα έχει πολλές απουσίες αλλά σίγουρα έχει και μεγάλα @@! Τεράστια για την ακρίβεια!
Για τα όργια στο ΟΑΚΑ δεν μιλάω όποιος είδε ξέρει…
απο το 89 παρακολουθω μπαλα φιλαρακι και τα εχω δει.λες να γνωριζεις καλυτερα απο μενα τις αναμνησεις μου;;να εισαι ποσο κανα 3-4 χρονια μεγαλυτερος και το παιζεις και παντογνωστης;;
νομιζω τον πετυχαν ηδη μερικα δικα μας αλανια εξω και του τα παν ενα χερακι…