Ολυμπιακός

Ο Τοροσίδης αποθεώνεται πλέον από όλες τις αθλητικές εφημερίδες. Θέλω να δω τι θα γράψει ο Χελάκης που πριν κάποιους μήνες έλεγε πως καλύτερα να τον είχε δώσει στη Μπλακμπερν και πως δεν τραβάει κλπ. Ποδοσφαιροπατέρες όλοι τους…

Ποιο πράμα παράκανα ρε φίλε δατς;
Επειδή είσαι βάζελος από ότι βλέπω στα ποστ, μάλλον εννοείς ότι επαινώ υπερβολικά τον ολυμπιακό. Είναι η άποψη μου, σοβαρά και χωρίς διάθεση πειράγματος όπως συνήθως κάνω στο θρεντ του ολυμπιακού. Αμφιβάλλεις δλδ εσύ ότι είναι καλύτερος αυτή τη στιγμή από όλους τους άλλους.
Καταρχιν αν η ομάδα μας δεν διορθώσει πρώτα την άμυνα για τα πανιγύρια που έχει, δεν μπορεί να λέγεται καν ομάδα.
Αυτή είναι η αλήθεια… Δώθηκαν ένα κάρο ευρώ, χωρίς σωστό προγραμματισμό, χωρίς να καλλυφθούν πολλές πραγματικές ανάγκες που είχε η ομάδα και τώρα τρέχουμε και δε φτάνουμε. Σε μια δυο αγωνιστικές θα δούμε και τη πλάτη του γαύρου στο πρωτάθλημα.

O Γαυρος φέτος θα χάσει βαθμούς στο Καραισκάκη…mark my words. Ακολουθεί αντίθετη τακτική σε σχέσυ με πέρσι (που έχασε κάποιους βαθμούς στα εκτός έδρας) και κάποια στιγμή θα το πληρώσει…Ο Παναθηναικός αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα μόνο πίσω. Θεωρητικά τουλάχιστον βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Ολυμπιακό.

Rotten τα τελευταία σου δύο ποστ σε τιμούν.

Κάτι για τη διατησία: Μήπως απλά φέτος είναι πιο “μαζεμένη”? Μιλάμε ως αδικίες για 2 πέναλτυ που δεν δόθηκαν και όχι πέναλτυ που δώθηκαν και ήταν άδικα. Μήπως μετά τη περσινή σορεία πέναλτυ που δώθηκαν ανεξαρτήτως ομάδας, αποφάσισαν να είναι πιο μαζεμένοι στις αποφάσεις τους?

Θα θελα να σε 1 μηνα να ποσταρεις ξανα και να πεις συγνωμη δατς τελικα ειμαστε πρωτοι!
Δεν ξερω αμα εχουμε καλυτερη ομαδα αλαλ θαρρω πως ο γαυρος θα χανει βαθμους με μικρες ομαδες,πραγμα που δεν το πιστευω για μας .

Μακάρι δατς να γίνει αυτό και να φτάσουμε και μέχρι το τέλος πρώτοι, και εγώ θα γράψω χίλιες φορές και με μεγάλη μου ευχαρίστηση ότι έκανα λάθος.
Πραγματικά θέλω πολυ σ’ αυτή μου την κρίση να έχω κάνει εντελώς λάθος… θα δείξει

O καλύτερος δεν είναι αυτός που νικάει τους αδύναμους, αλλά αυτός που νικάει τους καλύτερους. Αυτό εννοεί ο Ρότεν έχω την εντύπωση και έχει δίκιο. Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός όσα ματς ήταν δύσκολα τα πήρε. Ο ΠΑΟ έχασε 3 φορές σε 4 ματς προκριματικών, έφαγε 3 γκολ στο ΟΥΕΦΑ και στην Ελλάδα μόνο το ματς με Άρη ήταν λίγο πιο δύσκολο και όλα τα άλλα ήταν με ομάδες που είναι ή αναμένεται να τερματίσουν χαμηλά στη βαθμολογία :wink:

Το ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα στα εντός της Ελλάδος, το έχουμε εκτιμήσει λίγο πολύ όλοι οι Ολυμπιακοί

O Παναθηναικος εχει καλη ομαδα μπροστα με καλους παικτες.Αλλα ως τωρα το Βαρυ οπλο του Παναθηναικου που σπαταλησε και τα περισσοτερα χρηματα φετος(βλεπε Σισσε) εως τωρα δεν εχει σκοραρει και δεν εχει παρει και καθολου πρωτοβουλιες παρολες τις πολλες ευκαιριες που του δημιουργουν οι συμπαικτες του(μην το παρει κανεις οτι απλα ριχνω λασπη στον αιωνιο αντιπαλο,γτ εγω τον Σισσε τον εχω σε μεγαλη αντιληψη) αλλα για σκεφτειτε να σταματησει να αποδιδει ο Λετο αυτα που κανει τωρα…Μην ξεχνατε οτι και περσι ξεκινησε φουριοζος και μετα επεσε και ξαναεκανε παλι μια καλη περιοδο…Περιμενετε να δουμε πως θα ανταπεξελθε…

Επισης δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια ολων μεσα στον παναθηναικο που ενω δινουν τοσα λεφτα δεν πανε να παρουν ενα τερματοφυλακα και αμυντικους της προκοπης.Ελεγαν οτι καλυτερα που δεν πηραν τον Μελμπεργκ και καλυτερα που τον πηραμε εμεις αλλα πιστευω οτι αυτη την στιγμη πολλοι απο τους φιλους Παναθηναικους θα τον ηθελαν για την αμυνα τους…

Να σου πω karvou (καταρχίν στην πρώτη παράγραφο σου συμφωνώ απόλυτα) πολύ φοβάμαι ότι ούτε στην ελλάδα θα έχετε πρόβλημα. Φαίνετε ότι στα ματς με τον κετσπάγια το προβλημα ήταν κυριώς ψυχολογικό και τώρα ξεπερνιέται, όταν επιστρέψουν και οι παίχτες που λείπουν, οι οποίοι είναι όλοι παραγωγικοί, τουλάχιστον στο καραισκάκη μια καβάλα θα μπορεί πάλι ο ολυμπιακός να την πιάσει από το λαιμό, και αν όχι να την κερδίσει 3-0, το 1-0 τουλάχιστον θα το χει.
Αν προσθέσουμε ότι πατάτε καλά στην άμυνα, ενώ εμείς όχι, το 1 γκολ θα σας δείνει συχνά τη νίκη, ενώ εμεις θα πρέπει να σκοράρουμε 2 και 3 φορές για το τρίποντο, για να καλύπτουμε τις πατάτες της άμυνας μας. Οπότε…

Δεν ειδα το πρωτο ημιχρονο χτες οποτε δεν μπορω να πω την γνωμη μου για τις αμφισβητουμενες φασεις.
Ο Ζεβλακοφ χτες ηταν μαυρη τρυπα(αλητη Ζεβλακοφ!),Ντουντου κακος και οι υπολοιποι μπορω να πω
οτι ηταν απο καλοι ως εξαιρετικοι στους ρολους τους.
Περιβραχιονιο στον Τοροσιδη επειγοντως !

AHAHAHA το χέρι του θεού ξανακτυπά.

το 4-3 δε θυμάμαι καν πότε ήταν (ούτε ποιός κέρδισε εννοείται). η μνήμη μου στα ποδοσφαιρικά ευτυχώς δεν είναι πάνω από 128 ΚΒ… αλλά όταν λες για 9 παίκτες φαντάζομαι πως αναφέρεσαι στον περσινό τελικό και ομολογουμένως δε μπορώ να θυμηθώ κάποιον λόγο για τον οποίο να είναι άξια αναφοράς η διαιτησία. αν θες, μας υπενθυμίζεις/διαφωτίζεις. τώρα βέβαια το να θυμάσαι αυτό το παιχνίδι για τη διαιτησία και όχι για τις ανατροπές και τα πολλά γκολ, μάλλον είναι τουλάχιστον κρίμα.

Προφανως δεν λεει για διαιτησια απλα αναφερει ενω παιζαμε με 9 παικτες η ΑΕΚ γκολ δεν μπορουσε να μας βαλει…

αφού έκανε κουότ το ποστ μου, μάλλον δεν αναφέρεται στο ότι δεν κατάφερε να βάλει γκολ η αεκ :slight_smile:

Χμ…αν δεν το γαμουσες στο τελος θα ελεγα οτι ξερεις μπαλα! :stuck_out_tongue:

Χωρις πλακα ευστοχο γενικα ποστ. Ουτε ο πιο αισιοδοξος γαυρος δεν περιμενες 3 στα 3 σε αυτα τα ματς.

Εχει παιξει και καλυτερο ματσ με την ΑΕΚ μεχρι τωρα ο Νεμεθ, θα χαιρομαστε να τον βλεπουμε μεσα στην χρονια.
:slight_smile:

Αναφέρομαι σε περιπτώσεις που η καλύτερη ομάδα κέρδισε ανεξαρτήτως διαιτησίας. Το 4-3 είναι η χρονιά με Λεμονή που ο Βασσάρας σας έχει δώσει 2 πέναλτυ κι έχει κρατήσει κάμποσα λεπτά καθυστερήσεις παραπάνω από ότι είχε πει. Ο Ολυμπιακός κέρδισε μαγκιόρικα και με μπάλα και χεστήκαμε για το Βασσάρα. Όπως και πέρσι, όπου ακόμα και με -2 παίκτες φτάσαμε το παιχνίδι στα πέναλτυ και το πήραμε.

Τη στιγμή που εμείς οι Ολυμπιακοί δεν ψάχνουμε σε ένα ματς 1,5 ώρας αυτά τα 3-4 δευτερόλεπτα, που υπάρχει υποψία αδικίας, είναι αστείο να μιλάμε πως εμείς είμαστε αυτοί που δε χαίρονται τη μπάλα. Εγώ τη μπάλα του Ολυμπιακού τη χάρηκα και στο Μπερναμπέουν όταν έχανε 5-1 με μια διαιτησία που είχε δώσει το κεφάλι μας στη Ρεάλ πάνω σε δίσκο, τη χάρηκα και προχθές που έγινε ματσάρα και ο διαιτητής προτίμησε να μη ρισκάρει στις δύσκολες αποφάσεις (χέρι Μέλμπεργκ, κόκκινη Γιάχιτς). Το θέμα είναι πως τις τελευταίες μέρες αντί να μιλήσουμε για τη ματσάρα που είδαμ, οι ΑΕΚτζήδες μαζί με όλους τους άλλους κλαίγεστε για τη διαιτησία και για άλλο ένα ματς που χάσατε πιστεύετε πως παίξατε καλύτερα και χάσατε λόγω της διαιτησίας.

Όταν με ρωτάς τι θα έκαναν οι Ολυμπιακοί αν έχαναν ματς με κόντρα διαιτησία, σου απάντησα τι είπαμε με παραδείγματα. Θαυμάσαμε το ψαλιδάκι του Αλεξανδρή το 2000 και τη μαγκιά του Ντάρμπι και του Γκαλέτι πέρσι (παρά το ότι με τον εντυπωσιακά βλάκα διαιτητή έφαγε κόκκινη γιατί ποτέ δε του έδειξε την πρώτη κίτρινη… βασικά πράγματα που πρέπει να κάνει ένας διαιτητής π.χ.). Είπαμε ένα “νικήσαμε ακόμη και με κόντρα διαιτησία” και μιλήσαμε για τη μπάλα που παίξαμε και τους παίκτες που έχουμε. Βέβαια το ότι δε γκρινιάζουμε κι εμείς σαν τους υπόλοιπους, σημαίνει πως μετά από λίγους μήνες είναι σαν να ήταν μια τέλεια διαιτησία που τέτοια δεν υπήρξε ξανά στην Ελλάδα.

Δείτε λίγη μπάλα, δείτε πως δεν ήσασταν για να νικήσετε και δε σας φταίει κανένας και ασχοληθείτε λίγο με την άμυνα σας που μόνο από τη γραμμή του άουτ δε μπάζει και με το πως υπερφορτώνοντας το κέντρο καταλήξατε σε 10 σουτ από του διαόλου τη μάνα και με τεράστιους κενούς χώρους πίσω…

Το να αφήνει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ να πλησιάζει την περιοχή του με πασούλες και να γίνονται οι χώροι από πίσω πιο κενοί και από συναυλία Europe στη Μαλακάσα, μεταφράστηκε από τους ΑΕΚτζήδες “καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ” και η διαιτησία μας αδίκησε γιατί μόνο με πέναλτυ μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας…

ολυμπιακο παραληρημα πραγματικα…

Ποδοσφαιρικό παραλήρημα θα έλεγα. Τσουρέκια μας τα κάνατε αντι-Ολυμπιακοί και “αντικειμενικές” εφημερίδες, για μια μαλακία φάση που αν την έδινε στην ΑΕΚ ο διαιτητής τότε θα γκρίνιαζε η αντίπαλη ομάδα (επίσης δίκαια). 4η αγωνιστική και ήδη όλοι γκρινιάζουν για διαιτησία ενώ οι ομάδες τους δε μπορούν να βάλουν γκολ ούτε καταλάθος…

Το ρεζουμέ είναι ένα:

:bye::bye::bye::bye::bye:

ναι αλλα το ρεζουμε εχετε μαθει 15 χρονια να το παιρνετε με οποιοδηποτε τροπο(βλεπε κορακια):wink:

:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: