Ολυμπιακός

το 2ο εννοειται ρε
νταξει το πρωτο αβαβα :lol:

ουπς…Σορρυ!!Νο offense mate!!
Aπλα συνηθισα ολους τους Παναθηναικους να ασχολουνται με το Θρεντ μας…

Mόνο που το θρεντ εδώ έχει τίτλο Ολυμπιακός αν πρόσεξες.

Nαι το εχω δει…Για αυτο γραφω εδω…:-s

AHAHAHAH, η παρεξήγηση της παρεξήγησης, Ω ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!

Πολύ πορδοχαρά σήμερα, και φοβάμαι μην μας βγει ξυνή:-k:!:

Θέλει πολύ προσοχή το παιχνιδι, η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη και αυτό θα φανεί ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι της Τετάρτης που λογικά θα μαζέψουμε πολλά!

Της Τριτης :stuck_out_tongue:

η μαμα-ντιογκενα ειναι πολυ γκομενιαρα…:p:lol::lol::lol:

Σωστός…:wink:

Αρκετα καλοι ημασταν στο πρωτο ημιχρονο σημερα.Καναμε καποιες φασεις,
προσπαθησαμε να παιξουμε μπαλιτσα οσο γινοταν και ο Ντιογκο επειγοντως
να αλλαξει θεση.:stuck_out_tongue:

E στο δευτερο αρχισαν να σκεφτονται την Αρσεναλ μου φαινεται.
Κακιστο δευτερο ημιχρονο και θα μπορουσαμε να το εχουμε πληρωσει.

Το θετικό είναι ότι σήμερα πατάγαμε και λίγο περιοχή ε! Είδαμε 20 λεπτά μπαλίτσα. Έπρεπε όμως να βάλουμε άλλο ένα να το τελειώναμε γιατί στο τέλος δώσαμε ευκαιρίες στον Πανιώνιο. Τέσπα, πάμε για τα δύσκολα της Τρίτης τώρα.

τη βλεπω τη δουλεια…
περσι λεγαμε για καλα ημιχρονα φετος θα λεμε για καλα δεκαλεπτα…
α!ρε ομαδα!

εντιτ - μιλφ η μανα του ντιογκο:p

οι χαμένες ευκαιρίες κάποτε θα πληρωθούν με άσχημο τρόπο. πρέπει να είμαστε πιό προσεκτικοί. ο παμπορίδης δεν ξέρω τι ήθελε να αποδείξει και άφησε τους πανιώνιους να παίζουνε ξύλο σε όλο το ματς. ο καρατέκα Λάτκα πήρε πρώτη κάρτα στο 80… ο ζαιρι πήρε κάρτα για φανέλα (έλεος) και μετά από δύο λεπτά ο μανιάτης σηκώνει το λεονάρντο στον αέρα και δίνει φάουλ… η διαιτησία δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο ματς απλά προσπαθώ να μπω στη λογική του ρέφερι και δεν τα καταφέρνω

Άντε ρε. Εγώ νόμιζα ότι τα χει με τον Pablo :stuck_out_tongue:

Καμία φωτό της μαμας παιζει ? :D:D

Καλό πρώτο ημίχρονο σήμερα, μπορούσε να έχει λήξει άνετα 3-0.
Αλλά και στο δεύτερο μπορούσε να έχει μπει το γκολ.

Τέλος πάντων, θετικό το ότι γέμιζε κάπως η περιοχή και ανέβαιναν τα πλάγια μπακ. Ο Ζεβλάκοφ όμως δεν κάνει γι’ αυτό το πράγμα, τώρα που επιστρέφει ο Μαρέσκα καλό είναι να γυρίσει στην άμυνα ο Τόρο. Ή, έστω, να παίζει ο Γκαλίτσιος.

Ο Παμπορίδης ήταν γελοίος, όχι γιατί ευνόησε κάποιον, αλλά γιατί ως κομπλεξικός Έλληνας διαιτητής σφύριζε συνεχώς διακόπτοντας τον οποιοδήποτε ρυθμό μπορούσε να έχει το παιχνίδι.

Επίσης, έως πότε σε οποιαδήποτε σύγκρουση, μαρκάρισμα, κόντρα οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας θα πέφτουν κάτω σαν κοτόπουλα?

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

+άπειρο

Κι εγώ για το διαιτητή μπήκα να κράξω. Τέτοιες διαιτησίες κακό κάνουν μόνο στο άθλημα και στον ίδιο, γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες αμφισβητούμενης φάσης από τα άπειρα στημμένα που έδινε. Στο τέλος, το είχαν πάρει χαμπάρι και οι παίκτες των 2 ομάδων και έβλεπες διαγωνισμό πιο γρήγορης πτώσης…

4 νικες σε 10 μερες, εκ των οποιων νικων οι 3 σε σημαντικοτατα ματς της σεζον… βεβαια ερχεται το Emirates τωρα και καλα κρασα… Στο προγραμμα ομως ειναι η πιθανη ηττα, οποτε οκ… αρκει να μην “βρεξει”…

Παιδιά, για την Τρίτη… φοβούμαι. Πολύ. Εκεί δεν είναι κατηφόρα, είναι γκρεμός. Και θα πάμε σαν το κογιότ. Με κάτι ματάκια όλο αγωνία και τρόμο, που θα χαθούν στο κενό…:(:(:frowning: