Ολυμπιακός

το γραμμα γ ειναι αγνωστο στο πληκτρολογιο σου ή απλα θες να προκαλεις?

Δεν ξέρω όταν πάω να γράψω τη συγκεκριμμένη λέξη κάτι παθαίνω και πατάω Shift Alt στιγμιαία. :stuck_out_tongue:

Οταν καποιος παθει κατι ομως και πριν απο το π στο “παοκ” βαλει και ενα “μ” μην σε πειραξει:p. Ετσι παει…

μιλαμε ,εχετε φτασει σε αλλα επιπεδα σκαουτινγκ τον παοκτζη!:stuck_out_tongue:

διαβασμενοι!

Crabsobu, ό,τι να ναι όμως ε…ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Έτσι ρε ζουλαγκου.

Όμορφα. Το ρεζουμέ…όταν επιτέλους κερδίσει ο Πάοκ τον Ολυμπιακό ξαναπέρνα από το τόπικ να γράψεις. Μέχρι τότε ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ !!! :stuck_out_tongue:

Τελευταία προειδοποίηση. Όποιος μπαίνει στα αθλητικά για να προκαλεί και να δημιουργεί προβλήματα θα μας αναγκάσει να επέμβουμε. Προσβλητικοί-προκλητικοί χαρακτηρισμοί οπαδών θα διαγράφονται και θα ακολουθείται η διαδικασία που ορίζουν οι κανόνες του φόρουμ.

Τα επόμενα ποστς να είναι για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ

Κατα τα αλλα 6 μηνες εξω ο Βασιλογιαννης

Σαν Ολυμπιακός δηλώνω ευχαριστημένος από τα μόνο 2 που φάγαμε, σε ένα ματς που, όπως πήγε, θα μπορούσαμε να κλέψουμε το χ, που δεν αξίζαμε. Βασική διαφορά των ομάδων, εκτός από τους αυτοματισμούς και το Νικοπολίδη, είναι αυτή η ρημάδα η ταχύτητα. Δε μπορούμε με τις αργοπουτάνες (κατά Γεωργίου) να χτυπήσουμε αυτά τα ματς. Και δυστυχώς, όπως πήγαινε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, το βλέπαμε να έρχεται, ότι και αν έκανε ο απίστευτα καλός Νικοπολίδης, ακόμα και αν δεν έκανε κάτι ο Γάλλος διαιτητής.
Μου άρεσε ότι η άμυνα δεν έκανε τη γκέλα τη χοντρή, παρότι το να παίζεις για τόση ώρα στο ένα τρίτο του γηπέδου δημιουργεί πολλούς κινδύνους από μόνο του. Με απογοήτευσε (αν και δεν περίμενα κάτι διαφορετικό) η παντελής έλλειψη ανάπτυξης και η απουσία δημιουργίας φάσεων στον απόλυτο βαθμό…
Και κάτι για τη διατησία. Θα ήθελα να ξέρω εκεί στον Ολυμπιακό, τι στο διάολο κάνουν με τις διεθνείς δημόσιες σχέσεις. Είναι απαράδεκτο να είσαι κοντά 15 χρόνια στο CL και να σε αντιμετωπίζουν εδώ και τόσα χρόνια σα σκατό. Με αυτό δε λέω ότι η Άρσεναλ δεν κέρδισε δίκαια. Και λίγα μας έβαλε…

Μια χαρά τα είπες, αλλά το παραπάνω τι το ήθελες?
Όχι μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά όλες οι ελληνικές ομάδες όταν παίζουν στο CL είναι μέρος απο τα κατακάθια του θεσμού…

Μην αρχίσετε τώρα τίποτα περί πορείες, φίλοι βάζελοι, ε? :stuck_out_tongue:

Σόρυ, αλλά δεν νομίζω ότι ο βάζελος αντιμετωπίζεται διατητικά έτσι στην Ευρώπη.

Δηλαδή έχει δημόσιες σχέσεις ο ΠΑΟ στην ΟΥΕΦΑ και τον παίζουν 50 - 50 με τις μεγάλες ομάδες??? Ε, δε νομίζω…

Δεν ξέρω τι περιμένατε από τον Ντιόγο χτες.
Ίσως να πάρει τη μπάλα λίγο πίσω από τη σέντρα και να τους περάσει όλους σκοράροντας, ίσως κάτι παραπάνω.

Αλλά για ένα ματς που αδυνατείς να αλλάξεις 2 μπαλιές το ότι Ντιόγο ήταν ίσως ο μοναδικός που κράτησε λίγο μπάλα και πήρε και 5 φάουλ περιπατητή σίγουρα δεν τον κάνει.

1. Ναι έκοψε 4 φορές τον Αρσάβιν και πούλησε άλλες 10 τη μπάλα.
    Καλός, φιλότιμος παίκτης αλλά όχι για βασικός.

2. Του δίνω και 10 πόντους για την άμυνα, αλλά άμα αρχίσουμε να του αφαιρούμε για τα υπόλοιπα τότε βγαίνει πολύ μείον η σούμα.

3. Και τα δύο.

4. Θα μπει ο Μαρέσκα και θα βγει ο Ζεβλάκοφ. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Τόρο ως δεξί μπακ θα κάνει κάτι χειρότερο. Πολλά καλύτερα ίσως, όπως να ανεβαίνει και να δίνει βοήθειες στο δεξί εξτρέμ. Επίσης θα ήθελα προσωπικά και να βγεί ο Λεονάρντο για να μπει ο Ντάρμπι αν και όταν με το καλό επιστρέψει.

Ούτε γι αστείο.
Και θα ήταν και κρίμα με βάση την αντίληψη που έχω εγώ για το ποδόσφαιρο

:lol: :lol: :lol:

Σιγά ρε.
Πέρσι τα πέναλτι με Χέρτα και Σεντ Ετιέν στο Καραϊσκάκη τι ήταν?

Πάντως, πραγματικά. Όταν γυρίσει ο Ντάρμπισαιρ ο Λεονάρντο ίσως πρέπει να βγει. Αμυντικά δε βοηθάει έτσι κι αλλιώς. Με Ντάρμπισαιρ θα πατάμε περισσότερο περιοχή κι αν καταφέρνουμε να βγάζουμε τον Γκαλέτι ένας με έναν ψηλά, θα μπορούμε να ελπίζουμε για κάτι καλό…

Ελα ρε συ…Σοβαρά…?Αν είσαι βαζελος πηγαινε φάε κανα 3αρι απο την γαλατά κ κοιτα μην τυχών περάσεις…!

Ψηνεται κανεις για Λιβαδεια το Σαββατο?

Σοβαροτατα,γιατι ετσι οπως επαιξε ο οσφπ,κατενατσιο,και αιντε ολοι να κρεμαστουμε απο τα δυχτια και να περναμε τη σεντρα 1 φορα το 20λεπτο…ετσι την αρσεναλ την κραταει και η δοξα δραμας ρε φιλε.

Με αυτο το ροστερ ο Ολυμπιακος μπορει να παιξει καπως διαφορετικα?

Καλά, ο Βαλβέρδε πρέπει να σκέφτεται εδώ και κάποιες μέρες το πόσο καλύτερα θα ήταν αν είχε μείνε στον Ολυμπιακό ε…