Θυμίζω ότι στη φάση που τραυματίζεται ο Ντιόγο, ο διαιτητής δεν δίνει καν φάουλ.
Ω ρε ChrisP ειδα εκει που εγραψες “250 ευρώ. Είναι στο κόρνερ σκέψου” και νομισα αρχικα πως εννοουσες το σημερινο παιχνιδι με την Στανταρ και επαθα σοκ, ακου εκει 250 ευρω και στο κορνερ κιολας…:lol:
Αν δεν ειχα το φανταριλικι θα ψηνομουν και εγω για διαρκειας στο μπασκετ παντως. Καλος ο Θρυλος στην μπαλα, αλλα Ολυμπιακοι γιναμε με τον Πασπαλι…:roll: (προδοτη Σερβε)
Εχει ακουσει κανεις πως θα κατεβει η ομαδα σημερα? Χθες οι φημες ελεγαν για 4-5-1 με Τοροσιδη δεξι μπακ, Ντουντου-Μαρεσκα στα χαφ και αριστερο χαφ Ζαιρι με μονο προωθημενο τον Μητρογλου. Ο Γκαλετι φανταζομαι, αν πεσει σε αργο αμυντικο θα κοβει προς την περιοχη συνεχεια
Ο Ζικο φανταζομαι πως τον Τοροσιδη τον βαζει δεξι μπακ για να ανακοψει τον αριστεροποδαρο Γιοβανοβιτς.
4-5-1 με Μαρέσκα, Ντουντού στα χαφ, Ζαϊρί, Γκαλέτι άκρα και Όσκαρ πίσω από τον Μήτρογλου. Ο Τοροσίδης θα παίξει δεξί χαφ γιατί αυτή είναι η θέση του.
μπακ εννοεις, χαφ ειναι ο Γκαλετι απο τα δεξια… υπηρχει και η φημη μηπως τον ανεβαζε αμυντικο χαφ και εβαζε μπακ τον Ζεβλακοφ, αλλα δεν την πολυπιστευω απο την στιγμη που η ομαδα ειναι πιο πληρης απο τις πρωτες μερες που ηταν ο Ζικο
Ναι μπακ εννοούσα. Να τον ανεβάσει στα χαφ όταν έχει Ντουντού, Μαρέσκα και πίσω τους Στολτίδη, Λεντέσμα λίγο άκυρο. Άλλωστε η ταχύτητα, ο διασκελισμός του και η καλή του σέντρα τον κάνουν απαραίτητο στη θέση του ακραίου μπακ.
Με αυτή την 11άδα παίρνει γερό ρίσκο ο Ζίκο. Δεν ξέρω. Ίσως να προτιμούσα έξω έναν εκ των Ζαϊρί-Όσκαρ.
ο τοροσιδης πρεπει να παιξει δεξι μπακ, για να εχουμε ενα ακομα μπακ (μαζι με τον πολυ ανεβασμενο μπραβο) που ανεβαινει
με τοροσιδη-μπραβο να ανεβαινουν πολυ συχνα, μαρεσκα, ντουντου, γκαλετι, ζαιρι, οσκαρ και μητρογλου αναμενεται να γινει της κακομοιρας μπροστα! :lol:
αν και πολλα θα εξαρτηθουν και απο το αν θα μπει γκολ νωρις (εννοειται)
3-1 σημερα
Το να εχεις το Μαρεσκα που ειναι 10αρι χωρις ενα καλο επιθετικο,εστω τον Ντιογκο ειναι λιγο βλακεια!Καλος ο Μαρεσκα αλλα ειναι καθαρα επιθετικος παιχτης και πολλες φορες ουτε καν μαρκαρει (Μην κοιτατε που ο Κετσπαγια τον ειχε βαλει Σεντερ Βακ…ελεος).Τωρα τον Οσκαρ δεν μπορω να καταλαβω που τον ξεθαψαν.Κατα τη γνωμη μου σε κρισιμα ματς δεν πρεπει να βαζεις παιχτες που παιζουν σπανια και που πανε για διωξιμο(δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι θα εφευγε το καλοκαιρι).Τελος ολες οι μεγαλες ομαδες,τουλαχιστον στην Ελλαδα,πρεπει να βαζουν μεσα παιχτες Ελληνες που νοιαζονται και που εχουν παθος.Ο Ντιογκο καλος παιχτης αλλα τον εβλεπες στο ματς με την Αρσεναλ να γυριζει γυρω γυρω και να ξυνεται.Ενω ο Μητρογλου που δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο φαινετε και προσπαθει με παθος.Το ιδιο κι ο Τοροσιδης!!Αμα μια ομαδα δεν παιζει με παθος…κλαφτην!Γνωμη μου!
@tolki
ασε ρε pär
Καταρχάς μια διόρθωση επειδή κάπου το είδα, ο Μαρέσκα δεν είναι δεκάρι. Ο Μαρέσκα είναι το κλασσικό οκτάρι. Αλλά μικρό το κακό.
Αυτό που εμένα δε μου αρέσει στην 11άδα είναι πως μπαίνουμε για να παίξουμε τη δικιά μας μπάλα κι όχι με βάση τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου. Το ματς παραμένει Ch.L. κι ας νικήσαμε 3-0 τον Αστέρα προχθές. Η Σταντάρ είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις και άνετα από Ch.L. μπορεί να μας κάνει Τσο & Λο αν της δώσουμε χώρο. Αν εμάς δε μας βγουν φάσεις στην επίθεση (ξέρουν άμυνα, δεν είναι κατσαπλιάδες) και φάμε κανένα γκολ στην αντεπίθεση, μετά φοβάμαι για νέο κάζο όπως με τη St. Etienne.
Και αν αυτή η ομάδα εγκλωβιστεί από την άμυνα τους, δε βλέπω τι αλλαγές μπορούν να γίνουν για να βελτιωθούμε επιθετικά…
μα το καλο ειναι να μπαινεις να παιζεις την δικια σου μπαλα γιατι ετσι ξερεις οτι κατα πασα πιθανοτητα θα παιξεις καλα.αν προσαρμοστεις στο παιχνιδι του αλλου μπορει να μην σου βγει και να παιξεις χαλια.εμενα μου αρεσει οταν οι ομαδες μπαινουν να παιξουν το δικο τους παιχνιδι.να εχεις βεβαια μαζεψει καποιες πληροφοριες στο τι να προσεξεις απο τον αντιπαλο αλλα οχι και να αλλαξεις εντελως τον τροπο παιχνιδιου σου.
Εντάξει, ομάδα που μπαίνει και παίζει τη δικιά της μπάλα, χορτάσαμε επί Σόλιντ. 2 νίκες σε 2 χρόνια. Ο σκοπός του Ολυμπιακού σήμερα είναι να νικήσει. Όχι να παίξει καλύτερη μπάλα από μια ομάδα που τη δουλεύει ο προπονητής της 2-3 χρόνια
Συμφωνω μαζι σ οσο δεν παει!!!
Οταν κατεβαινεις με σκοπο απλα να προσαρμοστεις στο παιχνιδι του αντιπλαου σου και με νοοτροπια να βαλεις καποιο γκολ απο λαθος σε αντεπιθεση ειναι πραγματικα κινηση προπονητη που ειναι ασχετος!!!Γτ στο 97% των περιπτωσεων (αποτυγ)χανεις!!!Και το λεω αυτο απο προσωπικη εμπειρια(επαιζα επαγγελματικα μεχρι πριν 2-3 χρονια).
Ενω οταν πας εχoντας συγκεκριμενη τακτικη για το πως να εφαρμοσεις και να επιβαλεις το παιχνιδι σ.Τοτε κατεβαινεις σαν σωστη ομαδα.
ολοι μεγκα ολοι μεγκα:p
Παμε μωρη ομαδα !
Το συστημα καλο μου φαινεται,δεν μπορω να φανταστω
καλυτερο αυτη τη στιγμη.
Ηρεμησε ρε!!Ουτε η Σουπερ Μπαλλα δεν αρχισε ακομα να δουμε pre-game…
XXXXX
Γαμώτο, να μην μπει 2ο…
τι σιχαμένη κωλόφαρδη ομάδα είναι αυτή η σταντάρ