Ολυμπιακός

Πλάκα στην πλάκα, χθες σκεφτόμουν πως το πόσο καλός θα είναι ο Ολυμπιακός φέτος στην Ευρώπh εξαρτάται και από τον ΠΑΟ. Αν ο ΠΑΟ κλατάρει και πάρουμε πάλι διαφορά στο πρωτάθλημα από το Δεκέμβρη, τότε προβλέπω και μεγάλη κοιλιά του Ολυμπιακού που στην Ευρώπη τιμωρείται (είτε συνεχίσουμε Τσ.Λ. είτε ΟΥΕΦΑ).

Για αυτό αφήστε τις λίστες φίλοι Παναθηναϊκοί και φροντίστε να μας κρατήσετε στη τσίτα όσο περισσότερο μπορείτε. Θα χάσετε μετά βέβαια στις λίστες της Γκαζέτα, αλλά σκεφτείτε πως το κάνετε για την Ελλάδα :stuck_out_tongue:

μεγαλη στιγμη το γκολ χθες…μου θυμησε την εκσταση που ενιωσα στο γκολ του Ματ στον τελικο με την ΑΕΚ.
Ενω εκεινο ηταν για ισοφαριση, ακομη εχει τη πρωτη θεση!:stuck_out_tongue:

αφηστε τους βαζελους.θα κερδισουν αυριο και φουλ για τελικο.

Αυτο που ενιωσα χτες οταν μπηκε το γκολ, ηταν απλα πωρωση και μια ΚΡΑΥΓΗ ανακουφισης μετα τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευκαιριες με Γκαλετι και Μαρεσκα που ειχαμε χασει νωριτερα… Οι παικτες χτες δειξανε οτι ειναι ΨΥΧΑΡΕΣ και ο Στολτιδης το αξιζε οσο κανενας αυτο το γκολ μετα απο οσα εχει περασει… Και καποιοι λεγανε οτι ειναι τελειωμενος… ΑΣΧΕΤΟΙ… Παμε φουλ για τους 16 τωρα.

Κινδυνεύουμε με κεκλεισμένων των θυρών να παίξουμε το ματς με την Άρσεναλ. Μπράβο στα τσογλάνια μας…

Ξενέρωτα πράγματα στο γήπεδο σήμερα, οι οργανωμένοι δεν μας τίμησαν. Όχι ότι λυπούμαστε και ιδιαίτερα βέβαια…

Καλά παίξαμε, αλλά όχι και για 94 πόντους, αυτή η Ορλεάν πρέπει νάναι άνετα μια από τις χειρότερες ομάδες όλων των εποχών για την Ευρωλίγκα. Κλέιζα φοβερός, Βούισιτς σταθερή αξία, για τον Τσίλντρες τέτοια μας είναι βούτυρο στο ψωμί. Θετικότατος κι ο Γουέηφερ, ενώ το γεγονός ότι ο Γιαννάκης προτίμησε στην Α1 αυτό το Μπέβερλι και όχι τον Χαλπερίν μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω…

Ας αρχισουμε.Ζαιρι καλος για αστερα τριπολης,για ολυμπιακο λιγος ,για Ευρωπη ελαχιστος.Ο Ολυμπιακος δεν επαιξε καλα χτες,επαιξε απλα μια χαρα.Πιστευω οτι θα επαιζε πολυ καλυτερα αμα δεν υποτιμουσε την στανταρ και θα μπορουσε να ειχε χωσει 3-4 γκολακια!Ο Οσκαρ κι ο Ραουλ Μπραβο κλασσικα ανυπαρκτοι και ουσιαστικα εκτος απο το δοκαρι ολες οι αλλεσ φασεις που εκανε η στανταρ ιταν απο ολιγοριες του Ραουλ Μπραβο!Οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ η ψυχη μετραει ΠΑΡΑ πολυ και μας το απεδειξαν Μητρογλου και Στολτιδης,οπως αποδειχτικε και το αλλο που ειπα οτι οι Ελληνικες ομαδεσ χρειαζονται Ελληνες παιχτες.Βασικα εγω Παναθηναϊκος ειμαι αλλα ουτε ποτε θα κατσω να σκασω αμα χασει ο Παο και κερδισει ο Ολυμπιακος ουτε τιποτα τετοιο.Το σημαντικο ειναι να βλεπεις μπαλα και να παιφτει δουλεμα στη παρεα :stuck_out_tongue: . Ετσι κι αλλιως το δουλεμα που παιφτει μεταξι μας οταν χανει η ομαδα του αλλου ειναι πιο διασκεδαστικο :stuck_out_tongue: απο το να βλεπεις αγωνες “αιωνιων” οπως οι περσινοι.Ο ενας λει για την 4αρα ο αλλος για το Μπασκετ και στο τελος γελας ακομα κι αν χανεις.Λες και εχω τα λεφτα μου στιν ομαδα για να κλαιω!Οσο για τις λιστες κτλπ καθε ομαδα παιρναει τη φαση της.Ο Παναθηναϊκος ειναι σε αθλια κατασταση στο ποδοσφαιρο και ουτε φετος δεν θα παρει πρωταθλημα!! :stuck_out_tongue:

Toν καρκινο εβγαλα χτες !
Πολυ καλη αποδοση απο τους περισσοτερους και ειχαμε 2-3 που πηγαν να μας το χαλασουν.
Δεν παιξαμε πολυ καλα,αλλα σιγουρα δεν παιξαμε ασχημα.
Αν δεν ανεβαινε η αμυνα ψηλα οι Βελγοι δυσκολα θα εκαναν κατι καλο μπροστα.
6 βαθμοι και παμε γι’αλλα.Ειμαι αρκετα αισιοδοξος αλλα εχουμε και δυο συνεχομενα ματς
εκτος εδρας…

Επισης,τι man to man ηταν αυτο χτες ρε ? :papas:

αυτο το μπεβερλι δεν τον εχω δει, το μονο που φανταζομαι ειναι οτι θελει να παιζει πιο πολυ χρονο με 2 πλει μεικερ, αλλα και παλι αυτο μειωνει το χρονο του τεοντοσιτς. καπιος δεν βαζει μυαλο και θα γινει σοου παλι…

Είδα λίγο το πρώτο ημίχρονο στο μπασκετάκι αλλά βαρέθηκα πάρα πολύ, αυτή η Ορλεανς είναι μικρή ομάδα οπότε δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα ακόμα. Αλλά ο Κλέιζα είναι παιχταράς και θέλει και χρόνο ακόμα να προσαρμοστεί. Φαίνεται σε κάτι βηματάκια που έκανε στην αρχή.

Για πρωτη επισημη εμφανιση καλα τα πηγε η ομαδα, ο Κλειζα ηταν κατα την γνωμη μου ο καλυτερος, θελουμε δουλεια ακομα δεν ειναι ομαδα για συγκρισεις η Ορλεανς αλλα καλη αρχη…

Χαλπερίν εκτός από Ελλάδα…λογικό μου φαίνεται:wink::!:

Λογικό? Τον είδες χτες τον Μπέβερλι?

Δίνει στον Γιαννάκη άμυνα που ο Χαλπερίν ούτε στα ονειρά του:!:
Άλλωστε θα γίνουν πολλές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα:!:
Ναι τον είδα και μου άρεσε αρκετά…και τον Χαλπερίν καλό παίκτη τον θεωρώ…αλλά για φαντάσου να έκοβε τον Τεόντοσιτς, που έχουν κι ένα παρελθόν τα δυο τους:):!:

Τι άμυνα να δώσει το ενάμισι μέτρο? Ο πιο κοντός παίκτης στις περισσότερες ομάδες θα του ρίχνει τουλάχιστον ένα κεφάλι.

αντι για αυτους τους δυο προτιμουσα τον “καλο” ματσιγιαουσκας…

Κι εγώ αλλά αυτός δυστυχώς χάθηκε σε ένα φιλικό στην Ιταλία πριν 3 χρόνια…

ΑΥΤΟΣ ο βαζελος θελει νικη με εμας στο Καραϊσκακη?!?!?!?!

:lol::lol::lol::lol::lol:

τραγιά.

Αστους να νομιζουν ετσι οπως και οταν ηρθαν στην Ριζουπολη και θα γινει παρτι… Θυμαται κανεις κατι πανο που σηκωνανε, ‘‘ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ’’ και τετοια? Μακαρι να το κανουν και τωρα, να ερθουν και θα καλοπερασουν…:wink:

Ελπίζω με Εργοτέλη να μην τεθεί θέμα ρεβάνς για το φιλικό…γιατί πολύ φοβάμε ότι θά’χουμε προβλήματα:-k:!:

Εγώ πάλι θέλω να νικήσουμε με διψήφιο αριθμό τερμάτων την Κυριακή. Κι ακόμη κι αν είναι αδύνατο, να το προσπαθήσουν οι παίκτες. Οι του Εργοτέλη είπαν να κάνουν το κομμάτι τους στο φιλικό ματς που παίξαμε δίχως αμυντικούς. Νομίζω ήρθε η ώρα να κάνουμε κι εμείς το κομμάτι μας, τώρα που είμαστε πλήρης…