Ολυμπιακός

NAI! Θα χει πλακα!

Rock που είχες κρυφτεί μετά τη Βρέμη και τη Ρώμη; Γιατί πάλι γέλια θα περίμενες. Κοίτα να κερδίσεις τους Σκωτσέζους κιόλα.

Είδες… πάλι από τη ζήλεια σου δεν μπορείς να κρατηθείς… Σίγουρα θα ήθλες να ήσουν στη θέση μας κ ασε τα σάπια… :stuck_out_tongue:

Καλύτερα που δεν παίρνουμε Ντελγκάδο. Έβλεπα βιντεάκια του Μπελούτσι στο youtube και μας είναι απείρως πιο χρήσιμος από Ντελγκάδο…

Φάτε μάτια ψάρια

25 χρονών, παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου [στο βιντεάκι τον βλέπουμε να έρχεται σχεδόν πάντα από πίσω και από όλες τις μπάντες -αριστερά, δεξιά, άξονας, κρυφός φορ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ] 8O 8O

Τον πήραμε. =) 6,5 μύρια μεταγραφή, στην Ελλάδα.

Ανακοινωθηκε?

E, μόνο υπογραφές μένουν, αυτός συμφώνησε, η Ρίβερ συμφώνησε, οι ατζέντηδες συμφώνησαν. Δήλωσε και το “παίζουμε με Τσέλσι”. Όλα όμορφα.

Τίτλοι τέλους για Ζιοβάνι…

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα και σε ηλικία 35 ετών αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, αποφάσισε να μην υπογράψει το συμβόλαιο που του προσέφερε η Φιγκεϊρένσε, με την διοίκηση της οποίας βρισκόταν σε συζητήσεις τον τελευταίο καιρό, βάζοντας ταυτόχρονα τέλος στη λαμπρή του καριέρα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα…

Ο «Ζιο» έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Τάκα Λουζ (1990-91). Η σεζόν 1991-92 τον βρήκε με τη φανέλα της Τούνα Λούσο, με την οποία σημείωσε 24 γκολ σε 47 εμφανίσεις του. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε διαδοχικά στις Ρέμο, Παϊσαντού και Σαοκαρλένσε, από όπου τον είδαν οι σκάουτερ της Σάντος.

Θυμίζουμε πως, ο μεγάλος Πελέ τον έχρισε διάδοχο του και μάλιστα πλήρωσε ένα μερίδιο και ο ίδιος προκειμένου να τον φέρει στην ομάδα! Εκεί έμεινε για δύο χρόνια (1994-96) και σε 36 συμμετοχές πέτυχε 18 τέρματα. Το μεγάλο άλμα στην Ευρώπη συνδυάστηκε με την μεταγραφή του σε μία παραδοσιακή δύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Το 1996 λοιπόν, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η Μπαρτσελόνα. Απόλαυσε τις «δάφνες» του Καμπ Νου, μέχρι το 1999, με απολογισμό 18 γκολ σε 68 εμφανίσεις. Η συνέχεια του λίγο ως πολύ γνωστή….

Έπιασε λιμάνι…

Εν έτη 1999, ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε το κόλπο- γκρόσο και έφερε τον Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά λατρεύτηκε σαν θεός και σαν ανταποδώσει ο Βραζιλιάνος είχε πάντα κάτι να προσφέρει… Έμεινε στους «ερυθρόλευκους» για έξι χρόνια (2006) και η μεγαλύτερη στιγμή του καταγράφηκε τη σεζόν 2003-04, όταν και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 21 γκολ (συνολικά σε 129 συμμ βρήκε 61 φορές δίχτυα.

Τον Ιανουάριο του 2006, μετακόμισε στην Αλ Χιχάλ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο επέστρεψε στη χώρα μας για χάρη του Εθνικού. Η θητεία του στην ομάδα του Πειραιά, ολοκληρώθηκε άδοξα και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για την τελευταία ομάδα της καριέρας του, την Σπορτ.

*Με την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας αγωνίστηκε 20 φορές (από το 1993 ως το 2003) και πέτυχε 6 τέρματα

Αντιο ρε μαγε!

Ακυρο, τελικα δηλωσε οτι θελει να παιξει ακομα εναν χρονο. Του χρονου οι αποχαιρετισμοι στον θεο…

καλημερα . ρε μαγκες Μπελουτσι τελος εκλεισε?αν ναι ποσα χρονια?ακουσα για 3+1 ισχυει?:-k

Δεν ξέρουμε ακόμα τη διάρκεια , λογικά κει στα 4 χρόνια θα είναι, και επίσης λέει θα έχει πολύ ψηλή ρήτρα.

καλα αυτο σιγουρα . αντε να δουμε . παντως δεν ξερω αν συμφωνει το φορουμ αλλα ειναι πολυ κακο που επεσε η κληρωση με αγγλικη ομαδα. λυπαμαι που το λεω αλλα η ολυμπιακαρα μας δεν νομιζω να αντεξει το ρυθμο τους .χιλιες φορες μιλαν ή και σεβιλλη

Για Μίλαν θα συμφωνήσω ότι θα ήταν σχετικά πιό εύκολη αντίπαλος.
Για Σεβίλλη δεν το νομίζω.
Η Τσέλσι πάντως φέτος έχει κάποιες αδυναμίες, νομίζω έχετε πιθανότητες για την έκπληξη…

[QUOTE=Sharuman;270635]Για Μίλαν θα συμφωνήσω ότι θα ήταν σχετικά πιό εύκολη αντίπαλος.
Για Σεβίλλη δεν το νομίζω.
Η Τσέλσι πάντως φέτος έχει κάποιες αδυναμίες, νομίζω έχετε πιθανότητες για την έκπληξη…[/QUOTE

η σεβιλλη ξεφουσκωνει .πραγματικα ο τροπος που επαιζε πριν λιγο καιρο ηταν απιαστος και εβλεπες τα ακρα της να τρεχουν λες και τους εβαλες νευτη. καλα ακουστηκαν και φημες για ντοπα και οτι και καλα ο puerta απο αυτο δεν αντεξε αλλα αυτα ειναι μλκιες αλλα σου λεω πως το ακουσα και αυτο . δεν αναφερομαι στην τσελσι συγκεκριμενα αλλα στο αγγλικο στυλ παιχνιδιου το οποιο αν και εχει εμπλουτιστει με ξενοφερτα στοιχεια ( βλ. essien ,drogba,carvalho,sevchenko κ.α. γαι την τσελσι μιλωντας) βλεπουμε πως τα μακρινα ,δυνατα και ευθυβολα σουτ , το ασυλληπτα γρηγορο κατεβασμα της μπαλας με σχεδον αλανθαστες μεταβιβασεις ,η κυριαρχια στο ψηλο παιχνιδι και τελος η απολυτη πειθαρχια στο ν ακρατανε τις θεσεις τους κανει τους αγγλους πολυ ισχυρους. ασε που παιζουν στο κατα την αποψη μου πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα και ο εβραιος θελει και πρεπει να αποδειξει πολλα φετος. κοιταξε την αποψη μου λεω. ενδεχομενως να ειμαι λαθος απλα ετσι τα βλεπω. αλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα πωποιος ειναι ο πιο δυσκολος αντιπαλος. μακαρι η ολυμπιακαρα μας να κλειδωσει το παιχνιδι τους και να τους δεσει τα ποδια οποτε να την παλεψει την προκριση. υστερα πιστευε κανεις οτι ο βαζελος θα εβγαζε γκολ στο amsterdam arena και θα κερδιζε? οχι !!!καλα καλα κανενας δεν πιστεψε στο χ ( οχι στο 2) στη βρεμη.αν λοιπον και ο μπελουτσι αποδειχτει ενα καλο δεκαρακι που θα τραβαει και 2 παιχτες πανω του και θα ανοιγει την αντιπαλη αμυνα ωστε να μην κουραζεται τοσο και ο λουα λουα τοτε ισως ο ολυμπιακος να δεσει τοσο ωστε να κοντραρει στα ισια την τσελσιδηλαδη να χτυπησει την προκριση .αποψη μου ειναι παντως πως ο λουα που γα***ει χαραμιζεται γιατι αναγκαζεται απο την αρχη να κυνηγαει μακρινες μπαλιες και μετα να μην εχει να κανει τιποτα την μπαλα. παρ’ολα αυτα η παιχταρα μας και παιχτες τραβαει και μπαλα κραταεει και τριπλα εχει ωστε να ανοιξει την αμυνα και ασιστ αβγαλτες βγαζει και τρεχει πολυ και μαρκαρει σαν σκυλος συμφωνεις
?

Ρε σεις το Champions League ειναι γιορτη. Δεν υπαρχει λογος να διαλεγεις αντιπαλο. Τσελσι μας ελαχε, ας το χαρουμε ειτε κερδισουμε ειτε οχι…

ο μανατζερ του Μπελουσι δηλωσε οτι ο πιαχτης ειναι κατα 70% στον Ολυμπιακο.
26-27 λογικα θα πεσουν οι υπογραφες!

Για Λουα Λουα για να είμαι ειλικρινής νομίζω πως έχει τεράστιες ικανότητες, αλλά καθόλου μυαλό. Χαραμίζεται προσπαθώντας να κάνει επίδειξη. Αν σοβαρευτεί (που σιγά σιγά έχει δείξει ότι σοβαρεύεται) πάντως μπορεί να κάνει τρελλά πράγματα…

[QUOTE=ChrisP;270988]Ρε σεις το Champions League ειναι γιορτη. Δεν υπαρχει λογος να διαλεγεις αντιπαλο. Τσελσι μας ελαχε, ας το χαρουμε ειτε κερδισουμε ειτε οχι…

σωστοοοοοοοοοος , πολυ σωστος . και να σου πω μας εβαλες τα γυαλια .στεκομαι σε αυτο οτι το champions league εινα μια μεγαλη γιορτη που πολλες φορες την διασκεδαζω πιο πολυ και απο το mundial!!!

Και γι αυτο φετος που η ομαδα το ειδε σαν γιορτη, χαρηκε τα παιχνιδια και ετσι ηρθαν και τα διπλα και η προκριση…

Το ειδε σα γιορτη ή εφυγε ο Ανατολακης και ειδαμε ασπρη μερα?:lol: :lol:
(νταξ ειναι κι αυτο που λες παντως περα απο τη πλακα)