Ολυμπιακός

Όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται ο παοκτζής που κρύβεις μέσα σου:lol:

Κανονισμενα τα εχετε…
http://www.sport-fm.gr/article/201760

ναι η επο του πιλαβιου δουλευει για μας

κοιτα ρε πως παιρνεις ποντους…

Το κανονισμενο ηταν ειρωνικο αλλα επειδη εισαστε και αδικημενοι να σου πω οτι σιγουρα δεν περνουμε ποντους ετσι…

Βάλε και ένα ριπλέη του φετινού Παναθηναϊκός - Άρης και είμαστε κομπλέ. :slight_smile:

αν εβλεπες το συγκεκριμενο ματς και δεν πετουσες μαλακιες οπως οι περισσοτεροι τριτοδευτεροι θα θυμοσουν ενα καθαρο γκολ του οσκαρ που ακυρωθηκε και μια καθαρη αποβολη που δεν εδωσε

Και μια πεναλτάρα, χέρι σε σουτ του Οσκαρ πάλι.
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Σύμφωνα με το δόγμα “Σαριέγκι-Κουτσιανικούλης” αυτό είναι πέναλτυ :stuck_out_tongue:

Και εγω σας λυπαμαι… αληθεια ειναι αυτο.
και haliseco μπορεις να μιλας καλυτερα.
Αν θες μια πολιτισμενη κουβεντα εχει καλως αλλιως δεν εχει νοημα.

δεν υπαρχει λογος να μιλαω καλυτερα

αρχιστε να σκεφτεστε και να εκφερετε αποψη για αγωνες που εχετε δει και οχι για ο,τι διαβασατε απο την πρασινη για να αρχισω να μιλαω καλυτερα

Δεν πόσταρες όμως το ριπλέη που σου ζήτησα. :slight_smile:

Στο κύπελλο Ισπανίας η Ρεάλ έφαγε τεσσάρα από ομάδα 3ης κατηγορίας (και όχι παίζοντας με τα δεύτερα).
Αυτό, για να μην καταστροφολογούμε.

θελω εναν βαζελο ή αεκτζη ή παοκτζη ή αριανο να βγει και να πει ναι ο ολυμπιακος ηταν καλυτερος απο τους αλλους ολα αυτα τα χρονια και αξιζε να παιρνει τα παρωταθληματα που παιρνει συνεχει.εναν μονο.να μου πει οτι εγω οποιον καλο πηρα,στο τελος βγηκε παλτο ενω ολμπιακος ειχε καλυτερη ομαδα σε γενικες γραμμες ολες τις χρονιες.τετοιο κομπλεξ κατωτεροτητας πια?..

Ρε φιλε κανενα κομπλεξ. Σαφως και εχεις παιξει μπαλα σε αυτα τα πρωταθληματα.
και απο το '99 μεχρι και το 2002 επαιξες καλο και ωραιο ποδοσφαιρο.
Και σαφως τα μισα απο τα 12 τα αξιζεις. Αλλα δεν αξιζεις να παιρνεις πρωταθλημα στα χαρτια και να νοιωθεις και περιφανος και να λες οτι αν καπου σε αδικησουν πρεπει να σου δωσουν ενα μουφα πεναλτυ για να ερθει το πραγμα στα ισια του.
Λαθη θα γινουν αλλα εσυ μπορεις να μου παραδεχτεις οτι εχεις φαει και τρελο σπρωξιμο και οτι καποια πραγματα τα κερδισες λογω παραγοντων?

Y.Γ. Ουτε το εξωφυλλο της πρασινης δεν διαβαζω. Εσυ ομως του Πρωταθλητη τα αρθρα πρεπει να τα μαθαινεις και παπαγαλια.

δεν ειπα οτι ειμαι περηφανος για αυτο το πρωταθλημα,αλλα σαφως και οι νομοι ειναι νομοι.δεν το επικροτω ομως.καλα αυτο για τα μισα πρωταθληματα ειναι τουλαχιστον γελιο.

Περιμενω ποστ απο συνομοσιωλογους περι στοιχηματος-ενστασης.Γιατι ηταν και προφανες,οχι τιποτα αλλο…

ε και γω δεν διαβαζω ουτε εξωφυλλο πρωταθλητη

αλλα εσυ για ματς που δεν ειδες μια χαρα εκφερεις αποψη ετσι?

δεν φτανει που βγηκατε πισω και απο τον παοκ του σαντος μιλατε κιολας

Δηλαδη ικανοποημενος θα ησουν μονο αν σου ελεγα οτι τα 11 απο τα 12 τα αξιζες.
Καποιος αλλος δεν δεχετε τα πραγματα. Δεν το εχουν ολοι οι υπολοιποι το κομπλεξ.
Οσο για τους νομους ασ’το καλυτερα

ρε εχουμε παρει τουλαχιστον τα μισα πρωταθληματα με πανω απο πεντε βαθμους διαφορα και στα υπολοιπα τα πηρα στο τελος στα κρισιμα ματς με τσαμπουκα απεναντι στους βασικους μας αντιπαλους.
πες μου τους λογους που δεν αξιζαμε τα πρωταθληματα και να ειναι αντικιμενικοι οι λογοι.

Δεν θα βρεις. Είναι όλοι κομπλεξικοί και ανίδεοι από ποδόσφαιρο.

ποια χρονια ηταν ο παοκ καλυτερος απο εμας?