όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!
Εγώ σου δίνω επιχειρήματα (ακόμα και σε αυτό που κουόταρες δεν σχολιάζεις τις επόμενες 2 παραγράφους) στα οποία επιμένεις να μην απαντάς. Ή απάντα σε αυτά ή σταμάτα να το κουράζεις το θέμα. Έβαλες τη μαλακία που έγραψε ο Κυφωνίδης (ρεπόρτερ της ΑΕΚ) για να πουλήσει οπαδιλίκι στους αεκτζήδες, η οποία έχει απαντηθεί άλλες 100 φορές. Τότε ο Ολυμπιακός είχε συμφέροντα να διασφαλίσει και το έκανε νόμιμα, τώρα δεν έχει. Επίσης οι περιπτώσεις είναι όντως διαφορετικές, πιστέυω να το αντιλαμβάνεσαι οπότε και επικοινωνιακά στέκουν οι ανακοινώσεις και δεν υπάρχει κωλοτούμπα.
Anyway, δεν ελπίζω σε καμιά τεκμηριωμένη απάντηση αλλά ας έχει…
ρωτάω σοβαρα
πχ : μεγαλώνει το πουλί σας όταν κερδάει ο γαύρος ? σας θέλουν περισσότερες γκόμενες ? βρίσκετε πιο εύκολα πάρκιν ?
λίγο ακόμη και θα αγγίξετε την πλάτη μας και στο πρωτάθλημα!
Αυτό με την πλάτη και το άγγιγμα να το προσέχεις, μην το πολυδιαδίδεις, δεν είναι για καλό…
ειναι τουλαχιστον μεγαλη μαλακια να αποκαλειτε ομαδουλα την ομαδα που σας εριξε 4 τη χρονια που πηρατε το χαρτινο πρωταθλημα
Μάθαμε να ζούμε με τον κίνδυνο. Ποτέ δε τελειώσε πρωτάθλημα με πάνω από 20 πόντους διαφορά (8 ίντσες δηλαδή) για να μην ανησυχούμε
@ Μόντε:
Τίποτα δεν κερδίζεις. Τα γεγονότα καταγράφεις. Είναι λες και κερδίζω κάτι όταν επιμένω πως με λένε “Δημήτρη”
@ Original
Μπράβο! Είσαι στο ίδιο επίπεδο με τον Πανσερραϊκο και τη St Etienne!
κρίνοντας από τις αντιδράσεις κάποιων γαυρων, αμφιβάλλω…
πάντως η Ελλάδα είναι το μόνο πρωτάθλημα που έχει μόνο 1 μεγάλη ομάδα και όλες οι υπόλοιπες μικρές…
όλα τα άλλα πρωταθληματα έχουν κ καμία άλλη μεγάλη, μόνο η Ελλάδα έχει μόνο μια
πάντως μιας κ μιλάμε για κωλοτούμπες κ πολιτική, μου αρέσει πως στο παρόν θρεντ “ό,τι είναι νόμιμο είναι κ ηθικό”…
ε δεν το ξερεις ρε μοντε,οταν μας συμφερει το νομιμο ειναι και ηθικο…
@καρβου
μακαρι να επαιζα την μπαλα που ειχε παιξει η st.etienne οταν ειχε κερδισει το γαβρο στο καραισκακη
- 5 μεγάλες ομάδες έχει η Ελλάδα. Ο καθένας βλέπει μεγαλύτερη τη δική του για τους λόγους του.
- Ποιος είπε ότι ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό?
Έτσι ρε original πάντα απαντάς με επιχειρήματα και γουστάρουμε!!
το ξερω:wink:
Γιατί νομίζεις δώσαμε ΕΠΟ και Λέτο στον ΠΑΟ? Μπας και γίνει ξανά μεγάλη ομάδα! Πάω να συνεχίσω τη δουλειά.
Καλή τύχη σε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Αρη και Λάρισα. Ο Ολυμπιακός επέλεξε να αποχωρήσει από το κύπελλο και να σας δώσει ελπίδες για μια κούπα. Γιατί όλοι ξέρουμε τι θα γινόταν έτσι και κληρωνόσασταν μαζί του. Στα 6 χρόνια, πήρε 4 κύπελλα και τα 2 που έχασε τα έχασε λόγω ΠΑΣ και Πανσερραϊκού! ΠΑΟ και ΑΕΚ μέτραγαν κατραπακιές στο κύπελλο! Πελάτες ήσασταν και πελάτες θα μείνετε!
ο… Μεϊμαράκης νομιζω… Και οι “Βαλνερικοί” επίσης…
προσωπικά δεν έχω καμία καούρα να σε (σας) πείσω ότι η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα - δεν με απασχολεί.
τα έχω ξαναγράψει. αχ, με καταφέρατε θα το ξαναπω λοιπον
η λογική “αεκάκι, λαγοί, μπαουγκ κτλ” και ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, είναι ένα κα τα πλη κτι κό (κ το λέω σοβαρα χωρίς ίχνος ειρωνίας) επικοινωνιακό τρικ, πάνω στο οποίο στηρίζονται ΟΛΕΣ οι σφαγές υπερ του ολυμπιακου γιατι το επιχείρημα είναι το ίδιο
“τι μιλάς εσύ, εσύ δεν είσαι μεγάλη ομάδα”
αφού κανείς λοιπόν δεν είναι μεγάλη ομάδα, όλα τα κουκιά δικαιολογείται να τα παίρνουν μόνο οι μεγάλες ομάδες, δλδ μόνο ο ολυμπιακός
δλδ οι λιβερπουλ, η ρομα, η ντορτμουντ, η παρι, η βαλένθια κλτ είναι επίσης “ομαδούλες”…
σας αφήνω πάω να δω πόσο θα αντέξω να δω “αεκάκι”
θα καναμε μεταγγραφές από Σέρρες κ θα ρίχναμε 3 κ εμείς οι μικρές ομάδες…
ευχαριστούμε λοιπόν για το κύπελλο !
σε ευχαριστουμε ω μεγαλε θεε ολυμπιακε που δινεις το δικαιωμα σε ομαδουλες οπως αεκ,παο, παοκ κλπ να διεκδικησουν το κυπελλακι
Ούτε εγώ έχω καμιά καούρα να πείσω κανέναν ότι ο Ολυμπιακός είναι η ΜΟΝΗ μεγάλη ομάδα, μόνο τον κάρβου βλέπω να το κάνει και είναι προφανές οτι κάνει χαβαλέ.
Για την ΑΕΚ ειδικότερα πιστεύω ότι αυτοί που την βλέπουν ως μικρή ομάδα είναι οι μέτοχοί της.
Μόνος σου? Κάτσε ρε, αυτοί ήταν 11 κι εσύ ένας
Μιλάμε για μια ομάδα που το μεγαλύτερο όνομα που έφερε ποτέ για να παίξει σε αυτήν, τα τελευταία χρόνια, ήταν ο Ριβάλντο. Ο ποδοσφαιριστής που τον άφησε ο Ολυμπιακός στα 36 του για να πάει στην ΑΕΚ και στο τέλος προτίμησε να πάει στο Τιμπουκτού από το να παίζει στην ΑΕΚ μπάλα! Ποια μεγάλη ομάδα; Κάποτε ίσως να ήταν. Τώρα όμως δεν είναι. Απλά τα πράγματα. Κάποτε η ΑΕΚ ήταν και μεγάλη στο μπάσκετ. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τη λέω και τώρα μεγάλη ομάδα της Ελλάδος στο μπάσκετ;
Η λογική “αν ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, να δείξει έλεος και να μην κάνει ένσταση” ουσιαστικά ηχεί στα αυτιά μου “σε παρακαλούμε Ολυμπιακέ, μην κάνεις ένσταση γιατί εμείς μαζί σου δεν έχουμε καμιά ελπίδα αν παίξουμε”. Ποια είναι η μεγάλη ομάδα; Αυτή που παρακαλάει για τα ψίχουλα του Ολυμπιακού ή αυτή που δε φοβάται κανέναν από τους αντιπάλους τους;
Ο Crabsody ό,τι και να λέτε(/λέμε) για τους ΠΑΟΚτζήδες είπε το πιο σωστό. Τι να το κάνει το κύπελλο αν παίξει με Πανσερραϊκούς; Κι αυτό γιατί θεωρεί και συμπεριφέρεται στην ομάδα του λες και είναι μεγάλη! Εδώ φτάσαμε οι ΑΕΚτζήδες να παρακαλούν για αλλοίωση κανόνων μπας και γλιτώσουν την αναμενόμενη ήττα στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό! (και να μη μιλησω για το πόσο μικρή ήταν η ΑΕΚ στην υπόθεση Βάλνερ)
Και ΝΑΙ! Για μένα Ολυμπιακός έπρεπε να κάνει ένσταση (αφού η ΕΠΟ δεν έχει τα κότσια να εφαρμόσει τους κανόνες της)! Και ΝΑΙ η απόφαση του Κόκκαλη μίκρυνε τον Ολυμπιακό!
Αν ο Κόκκαλης έβγαινε και έλεγε “δεν κάνουμε ένσταση γιατί βαριόμαστε να σηκώσουμε κι άλλη κούπα και σας λυπόμαστε όπως είστε βρε κακομοίρηδες” τότε θα ήμουν 100% μαζί του. Ο Κόκκαλης όμως ένσταση δεν κάνει γιατί θέλει να κρύψει το ότι το καλοκαίρι επέλεξε να μην κάνει μεταγραφές και έτσι τώρα δε βγαίνουμε για να κυνηγήσουμε όλους μας τους στόχους. Ο Ολυμπιακός όμως πρέπει να κυνηγάει τα πάντα! Και πρέπει να κυνηγάει τα πάντα, γιατί εμείς οι οπαδοί του τον ακολουθούμε στα πάντα!
Αν δεν έχει ομάδα να πάρει το κύπελλο (διόλου απίθανο) ας μη το έπαιρνε. Εμείς δε θα σταματήσουμε να τον στηρίζουμε.
“Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις” είναι οι περισσότερες Ελληνικές ομάδες και δε το παίρνουν χαμπάρι. Όταν ο Ολυμπιακός διώχνει πετυχημένους προπονητές (Μπάγεβιτς, Λεμονής, Κετσπάγια) γιατί δε συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία του, εσείς ψάχνετε ακόμη φιλοσοφία.
Πηγαίντε εκεί να στηρίξετε το Ντούσαν και τη δουλειά που κάνει μπας και γίνετε ξανά μεγάλοι και σταματήστε να κλαίτε σαν την ατυχήσασα χήρα…
Σου αξίζει δικαιωματικά:
…εγώ απλά να υπενθυμίσω ότι η υπόθεση Βάλνερ δεν εκδικάστηκε ποτε. Έτσι το λέω, χωρίς λόγο…
Αυτή είναι η διαφορά Γάβρου και βάζελου. Εσείς χαρίζετε κούπες της μυθοπλασίας κι εμείς υπαρκτές!!!