Μπα, εγώ έχω δει ανάλογες νύξεις και στα πρωτοσέλιδα του Φωτός όλον αυτόν τον καιρό.
Και μπορεί όσον αφορά στα ρεπορτάζ των άλλων ομάδων να είναι σοβαρή εφημερίδα, στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όμως μου φαίνεται 100% βέβαιο ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.
ή απλά μπορεί να μη γουστάρει το Ζίκο. π.χ. μπορεί ο Ζίκο να μη του δίνει πληροφορίες για την ομάδα και να του χει σπάσει τα νεύρα Βρήκαμε τώρα σοβαρό άνθρωπο το Νικολακόπουλο να ασχοληθούμε.
Οντως, ας γραφει οτι θελει στο Φως ο Νικολακοπουλος, το θεμα ειναι να παρουμε το διπλο αυριο. Θα ειναι πολυ δυσκολο το ματς, οπως και τα 2 επομενα και πρεπει η ομαδα να παιξει δυνατα και να εχει καλη ψυχολογια.
Εγώ πάντως αν ήμουν Κόκκαλης και έβλεπα την ομάδα μου να κερδίζει Γιάννενα και ΠΑΟ και να παίρνει θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία, δεν θα έκανα ούτε μία μεταγραφή. Θα έλεγα ότι αν με τόσες απουσίες μπορεί και παίρνει τόσο σημαντικά ματς, τότε με την επιστροφή των τραυματιών θα πετάει. Άρα καμιά μεταγραφή δεν χρειάζεται.
ειδικα οταν περασουν αυτα τα ματς θα εχουν γυρισει και οι τραυματιες… χαχαχα. εγω κοβω να κανει μονο μια και αυτη ναι ειναι ο λουα λουα…
Γαμώ τα σκατοχώραφα της κάθε επαρχιακής (και μη) ομάδας.
Έπρεπε να έχουμε βάλει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμα.
Πρέπει, όπως και νά’χει να βάλουμε κιάλλο γκολ, να μην την πατήσουμε πάλι:!:
ε λολ δηλαδη
ε λολ ομως
Άντε, μετά τις τελευταίες 2 αγωνιστικές νομίζω ότι μπορούν να ηρεμήσουν και οι γραφικοί βάζελοι που μιλούσαν για κωλοφαρδία.
Πάμε ρε Θρύλε, δεν πειράζει.
Μαστα…
-Με τη πλατη στο τοιχο λοιπον στο ντερμπι,me likes:)
-οχι πως εκανε τιποτα τραγικα λαθη αλλα φερει ευθυνη και στα 2 γκολ ο Αντωνης.
-Ας ξεκιναει τον μικρο ε.Απ’τον Πατσα νο 2(πλεον)που δε κοβει ουτε με αιτηση,χιλιες φορες…(νταξει προφανως δε φταιει αυτος για το αποψινο,αλλα αλλο αυτο.Δε παιζει τιποτα…)
Μετα απο καιρο αντιμετωποι Ελε-Αντωνης σημερα και ηταν σαν απο τα παλια.Αιωνιος Ελε να μη σταυρωνει εξοδο(ρε μιλαμε αγχωνομουν γιατι ξυπνουσαν μνημες:lol:)και να πιανει τα σχεδον εξεπαφης(κεφαλια) και Αντωνης σταθερος αλλα εφαγε αυτα που εφαγε τελος παντων…
Σε κανένα δε φταίει ο Νικοπολίδης κατά την άποψή μου.
Κυρίως φταίνε οι παίκτες, που μετά το 0-2 “έφυγαν” από το γήπεδο.
Αν ο βάζελος κερδίσει άυριο είναι 80% πρωταθλητής, ανεξαρτήτως ντέρμπι.
δυστυχως συμφωνω… γαμω το παγουροχωραφογηπεδο…
Ωραία κύριε Κόκκαλη τα καταφέρατε! Αφήσατε την ομάδα στην μοίρα της. Και αυτός ο Ζίκο ρε παιδιά κερδίζει 2-0 και βάζει μέσα τον Ντομί στη θέση του Όσκαρ??? Δεν το άκουγα ίσως να είχε τραυματιστεί αλλά έλεος!
Έτσι είναι…και που να κερδίσει και στο Καραισκάκι, αν κιαυτό δεν είναι εύκολο:!:
Ωωωωωωραίιιιιιιιιιιιιιιααααααααααααααααα…μια χαρά εξαιρετικά#-o:!:
Ο Νικοπολιδης φερει μεγαλη ευθυνη για το 2ο γκολ… Για το πρωτο οχι. Μετα το 2-0 παιζαμε απαισια και καναμε τους παικτες του ΠΑΣ ηρωες… Τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα, ειναι πολυ νωρις. Απλα τωρα πρεπει παση θυσια να νικησουμε στο ντερμπι… Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα.
Μπουρδελο η ομαδα πολυ απλα…αν δε το παρει φετος ο βαζελος,δεν ξερω αν θα το παρει ποτε!Αντε,παμε να κανουμε ομαδα και την Αλκμααρ τωρα…
Άλλο το παιχνίδι της Τρίτης…με τον π.α.ο. είναι το καυτό το θέμα:!:
Διαβαζω σημερα “ηφαιστειο” ο Κοκκαλης…Δεν μας γαμαει λεω εγω,ζηταει και τα ρεστα!Εσυ την εχεις κανει μπουρδελο την ομαδα!!Αι σιχτιρ πια…
all nightmare long
luck.runs.out.
εννοειται οτι χρειαζεται τυχη οταν εισαι σε τετοια κατασταση με τοσες απουσιες.
ηθελα να ηξερα,τι θα μπορουσε να ξεστομισει ο “Χ” βαζελος ή ο "Ψ’ Αεκτζης αν ειχαν τις ιδιες ελλειψεις…
Αν ηταν στη θεση μας (βαθμολογικα) θα μιλουσαν για αθλο και μεγαλα “@@δια”…
Αν πατωναν θα μιλουσαν για το ποσα προβληματα εχουν και οτι αν δεν τα ειχαν θα ηταν σιγουρα ΑΛΛΙΩΣ τα πραγματα…
Αλλα δεν πειραζει, περα απο το οτι εχει δρομο το πρωταθλημα, καποια στιγμη ΔΕΝ θα χρειαζεται τυχη αυτη η ομαδα, γιατι το ΞΕΡΟΥΝ οτι δεν την εχει αναγκη.
Πληρης, μπορει να τους επαναφερει στις γνωριμες τους θεσεις.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ!