Όλα κρίνονται αυτή την εβδομάδα:-k:!:
Σωστος. Πρεπει οι παικτες στα 2 επομενα ματς που κρινουν πολλα, να παιξουν με παθος και ψυχη που ολοι ξερουμε οτι εχουν… Και να νικησουμε και στα 2, παρα τις απουσιες.
Πρώτον, προφανώς και χρειάζεσαι φρέσκο επιθετικό για να κρατήσεις την αντίπαλη άμυνα πίσω. Είναι σχεδόν νόμος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεύτερον, αυτό που χρειάζεσαι για να κρατήσεις το σκορ είναι συγκέντρωση, με 7 αμυντικογενείς παίζαμε. Τι να κάνει ο Ζϊκο, να μπει να παίξει άμυνα? Όσο και να φωνάζεις από τον πάγκο άμα οι παίκτες είναι “αλλού” δουλειά δε γίνεται.
ασχετο αλλα χωρις ηλεκτρικο θα γινει της ποπης εξω απο το καραισκακη, ειναι και το μπασκετ μετα… τρελα γλεντια…
Ελλάς το μεγαλείο σου, άντε να βρω τώρα αμάξι για να καβατζωθώ στην επιστροφή τουλάχιστον…
Μαζί σου. 7 αμυντικογενείς έπαιζαν, αλλά 2 ενάντια σε 3 ήταν το γκολ του Τζανή στο 83. Αν ο Ζίκο φώναζε “άμυνα” και ο Ντούντου πάρκαρε στην περιοχή του ΠΑΣ, παρά τις εντολές προπονητή, τότε τα πράματα είναι ακόμη χειρότερα από ότι τα παρουσιάζει ο Νικολακόπουλος. Ο Ζίκο από ότι φαίνεται νομίζει πως θα τον φάμε αν τελειώσει ματς με αμυντικογενή χαφ στην 11άδα και πάνω από 5 παίκτες με εντολή να μένουν πίσω. Δε τον αδικώ. Πετυχημένος ήταν ο προκάτοχος του που διώξαμε γιατί έπαιζε αμυντικά, οπότε αυτά τα συμπεράσματα έβγαλε για εμάς.
Ας ελπίσουμε αύριο να μην κάνει πάλι την ίδια βλακεία. Δεν ξέρω αν ο Νικολακόπουλος δε γουστάρει τον Παπαδόπουλο, αλλά ξέρω πως τελικά συμφωνώ μαζί του γιατί το να βγάζεις Στολτίδη για να μπει Παπαδόπουλος είναι αλλαγή που αυξάνει τις πιθανότητες να γίνει η γκέλα, όπως έγινε στα τελευταία ματς…
Ρε συ ο Ζικο ειδε οτι οποτε βαζει τον Γιαννη μεσα τρωει γκολ.Ετσι λοιπον…να τον αφησει εκτος αποστολης να δουμε!!! :lol: :lol:
Μπάσκετ. Σκέφτεται να αφήσει έξω τον Ουέιφερ ο Γιαννάκης…Αν δεν προσαρμοστεί ο Βον μέσα στους επόμενους 3 μήνες την κάτσαμε τη βάρκα ( και φέτος). Επίσης είμαι ο μόνος που αναρωτιέμαι αν τελικά μας χάλαγε ο Γκριρ?
Πλάκα κάνεις? Η συντριπτική πλειοψηφία Γκριρ ήθελε, παίκτης που είχε δεθεί με την ομάδα, σουτερ, μπουκαδόρος, απρόβλεπτος. Και τον διώχνει για να φέρει έναν παίκτη που ήταν αναμενόμενο να έχει δυσκολίες προσαρμογής και να τον πληρώνει ενάμισι εκ. για να κάθεται στον πάγκο.
Δεν είμαι οπαδός Γκριρ, αλλά όντως σε αυτή την περίπτωση ο Γιαννάκης έχει κάνει λάθος. Αν δεν είχε όρεξη να δώσει ευκαιρίες για να εγκλιματιστεί στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ ένας τέτοιος παίκτης (γιατί αυτή τη στιγμή ουσιαστικά πάει να τον κάψει τον Ουέιφερ), τότε έπρεπε να είχε μείνει με τον Γκριρ. Αναρωτιέμαι οι Αγγελόπουλοι που σκάνε τα λεφτά, τι να σκέφτονται με αυτά τα καμώματα.
Το μόνο που θα μπορούσε να το σώσει θα ήταν να θέλει ο Γιαννάκης να κάνει rotation στους ξένους που δε θα παίζουν Ελλάδα, αλλά σε κάτι τέτοιο δίνω λιγότερες πιθανότητες και από το να ξέρει ο Mr Bean γεωμετρία
Αν και δεν ημουν(ουτε ειμαι) ενθερμος υποστηρικτης του Γκριρ,αλλα πιστευω οτι εναντι του Βον θα ηταν καλυτερα να ηταν στο ροστερ.Αλλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ηταν ο Γκριρ στο παρκε ειτε σε μεγαλη μερα ειτε σε μη σχεδον ολες οι προσπαθεις πηγαιναν σε αυτο.Και αντε αμα ειναι σε καλη μερα να παει στο διαολο.Αλλα τις φορες που ηταν σε κακη μερα(και δεν ηταν λιγες,εν αντιθεση παρα πολλες θα ελεγα) μας κατεστρεφε την ομαδα.
Με Κλέιζα, φετινό Μίλος, Μπουρούση και Σόφο δεν πρόκεται να πήγαιναν όλες οι προσπάθειες στον Γκριρ. Μέχρι πέρσι ήταν δικαιολογημένα το βασικό επιθετικό όπλο της ομάδας. Διαφωνώ για τις κακές βραδιές του, ήταν λίγες και συνήθως δεν ήταν σε κρίσιμα ματς με εξαίρεση τους πρώτους δύο τελικούς πέρσι με ΠΑΟ. Ο Ομπράντοβιτς είχε δηλώσει πάντως πως ο Γκριρ ήταν ο παίκτης του Ολυμπιακού που τον δυσκολέυε περισσότερο απ’ όλους στην αντιμετώπισή του.
Για μένα το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν βρούμε τρόπο να αξιοποιήσουμε τον Βον τότε θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με πέρσι. Εκτός πια αν ο Μπέβερλι ή ο Χαλπερίν αποκτήσουν πιο ενεργό και ηγετικό ρόλο…
Kαλα ναι δεν αμφιβαλω οτι με την πλειαδα τον πολυ καλων σκορερ φετος και ο Γκριρ θα αναγκαζοταν να παιξει λιγο πιο ομαδικα…Αλλα ομως σε πολλα παιχνιδια ηταν σκια του ευατου του.Σε πολλα παιχνιδια ειχε σπαταλησει ημιχρονα παιρνοντας πολλεσ προσπαθειες και στο τελος του ημιχρονου να εχει 4 ποντους απο βολες…
Αμα ομως ηταν οπως ηταν την βραδια που παιξαμε με τον ΠΑΟ περσι τις αποκριες και ειχε την σταθεροτητα ου Κλειζα που ξερεις οτι εχεις τους ποντους του στο νερο σε καθε ματς.Τοτε αναμφισβητα θα επρεπε να μεινει και θα ηταν απο τα μεγαλυτερα οπλα μας.Αλλα υστερουσε σε πολλα πραγματα γι’αυτο και εφυγε.
Ρε μαγκες,σημερα το βλεπει κανεις 2πλο?Μου εχει κατσει απο χτες να το βαλω στο στοιχημα…αξιζει το ρισκο για 3.10
διπλο…ε?
ναι, αν εννοεις double score…
δυσκολο το βλεπω ρε συ…
Kοιτα εγω παντως μονο για Χ δεν τον βλεπω…ή 1 ή 2!!!Και τεινω λιγο προς το 2πλο γτ ειδα τι δηλωσεις εκαναν ο προπονητης και η παικτες της Αλκμααρ και πιστευω οτι θα σκυλιασουν για να τους πατησουν μια γερη για να ησυχασουν!!!
Αλλα βεβαια αμα υπαρξει παλι αμυντικο λαθος και καταληξει σε γκολ(οπως στην Στανταρ) δυσκολα βλεπω να κερδιζουμε.Αλλα πιστευω σημερα η ομαδα θα παιξει
Κοιτα αν χασουμε με κανα νταμπλ σκορ απο την Αλκμααρ καλυτερα να μην γυρισουν καν
Κι εγω το φοβαμαι γμτ αλλα αυτο το 3.10 με προκαλει…κι εγω επισης δεν το πολυβλεπω Χ αλλα δεν ξερω γιατι…Τελικα αν το παιξω,θα το βαλω 2πλο :-k
αρχισαν τα οργανα του ντερμπι
Ποιός ασχολείται με το ντέρμπυ, σήμερα σε 90 λεπτά κρίνονται οι μεταγραφές του Ιανουαρίου… Και δε μπορώ να αποφασίσω αν πρέπει να χάσουμε ώστε να αποκλειστούμε και να τσούξει τον Σωκ μπας και πάρει κανα παίχτη για να χτυπήσει πρωτάθλημα, ή να κερδίσουμε και να θεωρηθεί οτι θέλουμε ενίσχυση ενόψει νοκ-αουτ φάσης;