Το κερδίσαμε σε στοίχημα το τραπέζι, οπότε τόσος κόπος τον Νοέμβριο να πάει χαμένος:p:!:
Είναι και κυριλέ το μαγαζί και δεν θά’χει tv#-o:p:!:
Δεν πειράζει…ας κερδίσουμε, και χαλάλι η τσάμπα μασαμπούκα, που θα πληρώσει και ένας βάζελος συνεργάτης, μαζί με άλλους:p:!:
Άχρηστη πληροφορία - Με την Βέρντερ πάντως, στο 1-3 ήμουν στο Κατράκιο και έβλεπα Αλκίνοο με Μάλαμα!!!
NA MHN ΠΑΣ ΩΡΕ!!!
ακους εκει…
Στοιχημα πληρωμενο απο βαζελο και να μην δεις τον αγωνα!
Τι φαϊ θα εχει?
Ιταλικό είναι…πέρα αυτού έχω καλό προαίσθημα για αύριο:):!:
Πιστεύω ότι θα παίξουν με ψυχή και με μυαλό, και θα περάσουμε…και εγώ θα τρώω#-o:p:!:
:lol:αντε να δουμε τι θα γινει σημερα . . για ‘Χ’ το βλεπω. Ο γκαλλετι θα παιξει ?
Α. . ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ
Aν το ματς παει στο χαλαρο και σιγα σιγα περναει η ωρα ευχαριστα, θα την παρει την προκριση ο ολυμπιακος
Θα τρέξουν τα ‘‘κανονάκια’’, αλλά εμείς θα έχουμε πιο πολύ πάθος:):!:
Μεγαλη μερα σημερα, να παιξουμε με παθος και δυναμη απο το πρωτο λεπτο και η προκριση ειναι στο χερι μας… Θρυλε γερα και απο αυριο στους 16.
Do or Die tonight…
Με το γκολ της Αλκμααρ τα πράγματα έγιναν κατά πολύ ευκολότερα, ωστόσο θέλω να βάλουμε γκολ στο δεύτερο. Ο Γκαλέτι και ο Μαρέσκα μου αρέσουν μέχρι στιγμής, ωραίες κινήσεις και από τον Μήτρογλου. Γενικά όμως η ομάδα άργησε να ξυπνήσει. Θέλουμε δυναμική είσοδο στο β’ ημίχρονο. Πάμε γερά, πιστεύω πως μπορούμε.
Aυτό ακριβώς το γκολ μελετούσα. Μπράβο ρε ομάδα! Γαμώ την ίωση, να μην είμαι εκεί…
Συγγνώμη για 2πλοπόστ.
δυσκολα να χασουμε την προκριση τωρα
η τετράδα της άμυνας είναι φοβερή σήμερα. μοναδική παραφωνία ο όσκαρ που έχει χάσει όλες τις μονομαχίες με τον song, αμυντικά και επιθετικά.
Μια χαρα παει η ομαδα…Νομιζω πως εχουμε σιγουρητ την προκριση…
και το βραδυ…το βραδακι…
[SIZE=“6”]
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ [/SIZE]
Μπράβο στην ομάδα.
ΚΑΒΛΩΣΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟΨΕ
καλά, φοβερή δεν την λες την άμυνα. ας ήταν κάνας παίχτης που ξέρει από παστέλι στη θέση του vela, τα χατε ρουφήξει τα 2 τεμάχια με τεράστια άνεση :p.
εγώ το χω πει, φέτος ο γαύρος έχει πάρει την ευρωπαϊκή τύχη του βάζελου παραμάσχαλα.
άντε να δούμε κλήρωση. όμιλοι πάλι ή νοκ άουτ πάει?
ψ. ο ραμσής και ο μαυρούκος (σονγκ), πολύ καλά παιχτάκια.
το μονο που μπορω να πω…
τωρα τα βαζελια ειναι ΤΑΒΛΑ!!!
ειμαστε με μια αμυντικογενη ομαδα (λογω τραυματισμων)στους 16!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΕ!!!
νοκ αουτ ειναι τα ματς στους 16. δεν εχει ομιλους.
τυχη στις δυο φασεις την ειχαμε, αλλα χωρις τυχη καμια ομαδα δεν ειναι ικανη. η αμυνα μας ηταν καλη γενικα και αναρωτιεμαι αν υπηρχε καλυτερος αμυντικος απο τον μελμπερκ γενικα τα τελευταια χρονια στα γηπεδα μας.
ο ραμσευ θα γινει μεγαλη παιχτουρα…νεος τζεραρντ μοιαζει…
στη συγκεκριμενη αγωνιστικη που την ειδες την τυχη ρε αμπαλεα ντουντ? και οι 2 εχασαν ευκαιριες
δηλαδη για να μην περασει επρεπε να γινουν τα απιστευτα
mellberg ρε πουστη
βασικα η αμυνα ειναι τρομερη, αν σκεφτεις πως εχουν ελαχιστη καλυψη απο το κεντρο
τύχη γενικά λέω. ξεκινώντας από την κλήρωση που:
α) έστειλε τον, για μένα, χειρότερο ολυμπιακό των τελευταίων ετών σε έναν όμιλο της πλάκας, με δυο ομάδες που δεν είναι ούτε για αστείο για τσάμπιονζ ληγκ.
β) του στειλε ένα πρόγραμμα βγαλμένο απ τα καλύτερά του όνειρα.
σημερα ειδα τον γκαλιτσιο να βγαζει σεντρα της προκοπης, εις διπλουν!!!
νταξει λεω, τουλαχιστον δεν το χανουμε το ματσακι
και κατι αλλο προς παναθηναικους και λοιπους…
αποψε ειναι βραδια ολυμπιακου, δεν μειωνουμε την νικη, ουτε λεμε τον κωλο που ειχαμε ουτε τιποτα.μονο συγχαρητηρια, γκε-γκε?
αυτα αυριο με το καλο
(αλλιως θα βαλω κριςπ να σου κανει ποδοσφαιρικες αναλυσεις μεχρι ναα κλειστεις σο ψυχιατριο:p)