Ολυμπιακός

‘‘Να ονειρεύομαι απ’το παράθυρο να ταξιδεύω…’’

Μεγαλη νικη στο μπασκετ χθες, Καλη φαση αν ισχυει για Μπεν Αρφα. Να δουμε, δεν πιστευω τιποτα μεχρι να τον δω στα γραφεια να υπογραφει.

παντως ο Λουα εχει κλεισει ηδη…

Ναι, ουσιαστικα εχει κλεισει και ειναι καλη προσθηκη. Θα προσαρμοστει αμεσα, γνωριζει την ομαδα, παιζει και αριστερα, μια χαρα. Παμε για την μεταγραφη-μπαμ τωρα.

εννοουσα οτι ειχε κλεισει πριν,νωριτερα μεσα στην εβδομαδα…

η “αναμονη” των αποτελεσματων των εξετασεων του ηταν μαλλον πιπες!

εκτος απροοπτου κλεινουμε τον μπεν αρφα!! 8O
τα βρηκαν με τη μαρσειγ που ηταν το προβλημα. κινηση την οποια χτες δεν την πιστευα καν, αλλου ειχε παει το μυαλο μου. για να δουμε, αναμενονται εξελιξεις εντος της ημερας.

lol ρε σαμι αυτο ηθελα να γραψω, με προλαβες :lol:

παντως μαλακια για μενα να δωσει τοσα λεφτα για ενα απιστευτο τεχνικα παικτη αλλα που εχει ενα απο τους πιο δυσκολους χαρακτηρες στο γαλλικο ποδοσφαιρο…χαρακτηριστικα εχει πλακωθει εως τωρα και με γκερετς και με ντεσαμπ στη μαρσειγ

εγω περιμενα για ντεκο να σου πω, λογω του οτι δεν επαιζε καν στη τσελσι. οταν ακουσα το πσοο εκει πηγε ο νους μου, αλλα προτιμηθηκε ο μπεν αρφας…
μουσουλμανος ειναι?

Δυο πολυλογαδες στην ιδια ομαδα!

Ενας μαροκινος και ενας Γαλλο-αλγερινος!

Ο ενας, αργος αλλα οκ χαρακτηρας…ο αλλος “διαολος” αλλα λιγο περιεργος!

μιλαμε για πολλες ντριμπλες!:lol:

λαθος μου…Γαλλο-Τυνησιος!

Μπορντο. Γλυτωσαμε τα μεγαθηρια, αλλα δεν νομιζω να ειναι ευκολοι οι Γαλλοι.

μου βγηκε τελικα :lol:

μπορντο ηθελα :stuck_out_tongue:

Πολύ δύσκολη ομάδα η Μπορντό, αλλά αυτή ‘‘φεύγει’’ και στους δεκαέξι…Τσέλσι, Μπάρτσα, Ρεάλ, Μάντζεστερ, με τίποτα:):!:
Ο Εφρά, που ακόμα δεν το πιστεύω, μπορεί να παίξει Ευρώπη;:):!:

Παιδια δεν μπορω να πω η κληρωση μας φερθηκε με μια σχετικη ευγενια.Η Μπορντο ηταν μια απο τις ομαδες που δεν θελαμε να αποφυγουμε ειναι η αληθεια.Αλλα δεν ξερω να το προσεξατε αλλα η κληρωση ειναι ευνοικη για ολες τις ομαδες που συμμετεχουν στους 16.Γτ με τα ζευγαρια Ιντερ-Τσελσι και Μίλαν-Μαντσεστερ ειναι γεγονος οτι 2 απο αυτες δεν θα βρισκονται στους 8.

Ας ελπισουμε οτι ο Κοκκαλης θα σκασει λεφτα στην ομαδα για να εχουμε καποιες ελπιδες!!

Πολύ δύσκολα τα πραγματα για Ολυμπιακό.

Η Μπορντώ είναι “καταφερτζού” ομάδα, και γενικά εδώ και καιρό απιαστη. Μπορεί να μην έχει φανέλα αλλων σκοπέλων που πραγματικά γλύτωσε ο Ολυμπιακός, αλλά…αλλά. Πρέπει να ιδρώσει.

Ειναι η αληθεια οτι η Μπορντο ειναι αυτο τον καιρο απιαστη αλλα εχει και καποια “δυσκοιλιοτητα” στο γκολ.Επισης δεν ξερω αν ειμαι ο μονος που θεωρω οτι ειναι καλο το οτι παιζουμε μεσα στο Καραισκακη στο 1ο ματς.Αλλα το θεωρω μεγαλο πλεονεκτημα!

Δεν ειναι απιθανο να περασουμε αλλα πρεπει να παιξουμε παρα πολυ καλα.
Θα αντιμετωπισουμε μια πολυ καλα δουλεμενη ομαδα η οποια αφησε Γιουβε και Μπαγερν
πισω της και μονο η Γιουβε της πηρε ενα Χ.
Μεχρι τοτε εχουμε καιρο ομως,οποτε ΘΕΙΟ ΠΑΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ !

Θα φάμε πολλά…Τρέχουν αυτοί και εμείς δεν το χουμε.Εκτός αν ο Θείος πάρει κανάν Καραπιάλη, Ζϊκο, Ζιοβάνι για να ταιριάξει με Μαρέσκα , Ντουντού και τους τρελάνουμε όλους :stuck_out_tongue:

Για να δούμε τι παίζει από τιμές εισιτηρίων για Γαλλία στα τέλη Φλεβάρη. :smiley:

ΟΚ, δεν με δικαίωσε η κλήρωση και μετά χριστόν προφήτης δεν γίνομαι ποτέ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Μπορντό σε όμιλο με Μπάγερν και Γιουβέντους τελείωσε με 16 βαθμούς (καλύτερη συγκομιδή), 9-2 γκολ (καλύτερη άμυνα) και είναι και πρώτη στο γαλλικό πρωτάθλημα. Μένει να δούμε αν θα διατηρήσει τη φόρμα της κι αν ο Θρύλος θα αποκτήσει ποτέ τη δική του με 1-2 καλές μεταγραφές και επιστροφές τραυματιών.

οσο ευκολο θεωρειται η κληρωση με μπορντω αλλο τοσο ευκολο ειναι να γινεις ρεζιλι αν υποτιμησεις αυτη την ομαδα. σαν ομαδα ειναι πολυ καλη αν και της λειπουν οι εμπειριες. αν τις ειχαμε θα λεγα οκ, αλλα ουτε μεις εχουμε, οποτε ας κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε στο 1ο ματς με ταπεινοτητα και παθος.

Δυσκολη κληρωση…Θεωρω οτι θα ηταν καλυτερα να παιζαμε με μαντσεστερ που ειναι ντεφορμε παρα με αυτους που ειναι μηχανακια…Ποτε μην λες ποτε ομως,θελει δουλεια και κατω το κεφαλι…!