Εγω να δεις:p
Ξερεις εσυ τι παιχτες θα “κουβαλουσε” ο ΑΡΗΣ αν δεν πουλουσε τον Παπανικολαου;;;
Επισης, το οτι ο Ματσον που ηταν περσι στον ΑΡΗ δε γουσταρε να βαζει Παπαλουκα στον Πανιωνιο δε σου λεει και πολλα.
Τεσπα, αλλα λογια να αγαπιομαστε πλεον, αφου 'καναν τη μαλακια οι δικοι μας.
Απλα, μην ακουω κι αυτα που λεει ο mule (δεν παει σε σενα, αλλα βαριεμαι να κανω κουοτ :p) οτι τους παιρνετε για να δειτε αν μπορουν να αντεξουν τις 40κιλες φανελες σας.
Την αλαζονεια σας ικανοποιειτε και ελεγχετε ευκολα οτι οι υπολοιποι που “ετσι κι αλλιως κερδιζετε” θα ειναι ακομα πιο δυσκολο να σας κοντραρουν.
ΥΓ.: Το οτι το πολο ισως ειναι λιγοτερο δημοφιλες στην Ελλαδα εχει να κανει με τις για τον πουτσο εγκαταστασεις, αλλα και με τις αντικειμενικες δυσκολιες που παρουσιαζει η ενασχοληση με το αθλημα. Αλλιως ουτε για πλακα …βεβαια, και παλι δεν ειναι και σιγουρο.
Ξέρω.
Λόγω έλλειψης ρευστού θα είχε κουβαλήσει 3 ακόμα χειρότερους ξένους, οι οποίοι και πάλι θα έπαιζαν αντί για τον Παπανικολάου και ο Άρης θα ήταν ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία.
Βλέπω και με τον Σκορδίλη τώρα που παίζει αναγκαστικά ελλείψει άλλου ψηλού και όλοι οι αρειανοί ζητάνε κοινοτικό ψηλό γιατί “είναι άπειρος”.
Θες δεν θες, έτσι λετουργεί ο πρωταθλητισμός στον επαγγελματικό αθλητισμό: Όσους παίχτες και να βγάζεις από τις υποδομές σου έχεις ανάγκη να παίρνεις και έτοιμους. Δες το και πέρα από την Ελλάδα, μήπως είναι πιό εύκολο να το χωνέψεις: H Mπάρτσα για κάθε Ινιέστα που βγάζει έχει ανάγκη να παίρνει και έναν Ανρί από την (αντίπαλο της στον τελικό του 2006) Άρσεναλ. Αν τώρα εσύ θέλεις να δεις και σε αυτό την προσπάθεια της Μπάρτσα να αποδυναμώσει την Άρσεναλ… :roll:
Oκ.
Πες μου και ποια νουμερα να παιξω στο τζοκερ.
ΥΓ.: Οταν μου συγκρινεις ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα του ελληνικου και οχι μονο μπασκετ με το Σκορδιλη, τι να πω;;; Οι Αρειανοι ζητανε ψηλο, επειδη ο Σκορδιλης ειναι αμπαλος, 22 χρονων κι ειναι ενα ντουγανι που δεν ξερει τα βασικα. Τεσπα, πες τα δικα σου, ετσι κι αλλιως τα ξερεις ολα.
Μονο που στην περιπτωση μας ο Ινιεστα ξεκινα απο την Αρσεναλ και δεν παιζει ποτε στην Μπαρτσελονα. :roll:
Iron_aris για να μην είμαι ξερόλας πρέπει αναγκαστικά να δεχτώ την (αστεία κατ’ εμέ) άποψη ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟ παίρνουν τους παίκτες των υπόλοιπων ομάδων για να ικανοποιήσουν την αλαζονεία τους και να τις ελέγχουν ώστε να μην τους κοντράρουν?
Eiσαι ξερολας οταν μου λες οτι ο Παπανικολαου δε θα 'παιζει στον ΑΡΗ ετσι κι αλλιως συγκρινοντας με Σκορδιλη.
Κατα τα αλλα, δε με ενδιαφερει και τοσο αν θα δεχτει την (αστεια κατ’ εσε) αποψη μου.
Λυπάμαι, αλλά μάλλον θα μου έχουν διαφύγει τα δεκάδες ταλέντα στα οποία έχει στηριχτεί τα τελευταία χρόνια ο Άρης.
Τα οποια προφανως ηταν της αξιας του Παπανικολαου.
Ο οποιος δε θα εβρισκε χρονο στον ΑΡΗ, ενω στον Ολυμπιακο κατι κουτσοπαλευει. :-s :?
Ακριβώς.
πραγματικα ρε iron_ARIS τι προβλημα εχεις εσυ με το αν παιρνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μικρους απο αλλες ομαδες? πρωταθλητισμος λεγεται και ετσι δουλευει το πραγμα, δεν τον πηραν και τζαμπα!
στο κατω κατω να μην τον εδιναν τον παπανικολαου, δε φταιει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οσο για το αν επαιζε φετος, με τα χαλια σας, μαλλον θα αναγκαζοταν να τον βαλει
Βεβαια περσι το μεγαλυτερο ταλεντο της ελλαδας οπως λες ζητημα να επαιζε 2-3 λεπτα…
!Τρας
Δε μου φταιει ο ολυμπιακος για τον παπανικολαου, ο οποιος καποια στιγμη θα παιξει σε τετοιο επιπεδο καποια στιγμη.
Οπως ξαναειπα, το μεγαλυτερο ταλεντο της ελλαδας, ειχε προπονητη το Ματσον, που εχει τοση εμπιστοσυνη στους μικρους που ενας απο τους μελλοντικα καλυτερους τους Ευρωπης καποτε στον Πανιωνιο, δεν του γεμιζε το ματι.
Αν εμενε στον ΑΡΗ, θα εκανε το σκατο του παξιμαδι και θα τον εβαζε φετος.
Εν πασει περιπτωσει, ο ολυμπιακος δε μου φταιει για τον Παπανικολαου, μου φταιει για τους Σλουκα, Βουγιουκα, Μαυροκεφαλιδη, Μιλοσεβιτς, Πελεκανο κτλ.
Έχεις ιδέα βέβαια από ποιες ομάδες τους πήρε όλους αυτούς ο Ολυμπιακός, έτσι?
:lol::lol::lol: σωστος…!!
σημασια εχει οτι τους ηθελε ο αρης και μπηκαμε σφηνα και τους πηραμε για μερικα ψωροευρω παραπανω…
φυσικα, γιατι επειδη τους πηραμε το μονο που σκεφτομασταν ηταν να μην δυναμωθει ο αρης. ειπαμε, οι αγγελοπουλοι φταινε που εχουνε λεφτα και τα χαλανε.
Δηλαδη θα 'πρεπε να τους παρειαπο τον ΑΡΗ για να μιλησω;;;
κοψε την ειρωνεια και διαβαζε καλυτερα …δε μιλαει κανεις για τον ΑΡΗ και μονο
απλα καταλαβαινω, επρεπε κατι να πεις
Αγόρι μου καταλαβαίνεις τι αρλούμπες λες?
Ο Σλούκας είναι ακόμα στην ομάδα, είναι μικρός, εγώ πιστεύω ότι θα παίξει. Όλοι οι υπόλοιποι που έγραψες έχουν υπάρξει στο ρόστερ του Ολυμπιακού ως 12οι παικτες συνήθως για να κλείνουν τρύπες.
Ο Βουγιούκας ήρθε από την Αμερική. Μέχρι να τον φέρει ο Ολυμπιακός, κανείς δεν τον ήξερε. Τώρα είναι βασικό στέλεχος του Πανελληνίου έστω και ως δανεικός, κουβαλώντας την εμπειρία από την περσινή Ευρωλίγκα. Ο Μαυροκεφαλίδης ήταν στην Ιταλία, ήρθε στον Ολυμπιακός έπαιξε κι αυτός Ευρωλίγκα και μετά ήταν πρωταγωνιστής στην πολύ καλή πορεία του Αμαρουσίου. Τώρα στον Ολυμπιακό καλείται και πάλι να καλύψει τρύπες. Ο Μιλόσεβιτς με τον Πελεκάνο είναι βασικά στοιχεία στην προσπάθεια που κάνει το Μαρούσι για να προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.
Θες άλλα παραδείγματα? Ο Καλαμπόκης που έπαιξε Ευρωλίγκα έστω στις 2 χειρότερες σεζόν του Ολυμπιακού, τώρα είναι τριταθλητής ευρώπης και σκότωσε (μαζί με τον Έρτσεγκ) τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.
Όπως το βλέπω, ο Ολυμπιακός μόνο καλό κάνει στις υπόλοιπες ομάδες (όχι με τη θέλησή του βέβαια) παίρνοντας παίκτες και δίνοντάς τους εμπειρίες πρωταθλητισμού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο…
Συγγνωμη μαμα.
ΥΓ.: Οταν ο καθε μετριος αποκτα κασε γυρω στα 300.000? λογω του οσφπ, οντως, το μονο που κανετε ειναι να βοηθατε τις αλλες ομαδες.
μαλακιες λες. τι να διαβασω καλυτερα. τα ιδια μου ελεγαν αρειανοι τα χριστουγεννα στη θεσαλονικη. αντι να τους δωσετε να ερθουν στον αρη της καρδιας τους και αλλα τετοια ομορφα…
καλα κανουμε και τους παιρνουμε και καλα κανουμε ακι δεν τους δινουμε στο νο3 αντιπαλο μας δανεικους…