κ εγώ θα το δω με φίλους γαύρους εδώ στην Στουττγάρδη ! Χαιρετίσματα πατριωτάκια !
Εύχομαι να έρθει χ, να χαρούν οι Βάζελοι και να πάμε Λεωφόρο με Ιέρο / Λεντέσμα / Μπελούτσι για 1-4
αμα ειναι την αλλη τεταρτη ο λεντεσμα κ ο μπελοθτσι μαλλον δεν θα παιξουν…
δεν χρειάστηκε, τους έχουμε για τα δύσκολα ματς…
Πάμε όλοι μαζί τραγουδιστά Γιάννης Γκούμας ΟεΟεΟεοεοεοε…
to fvnazate kai ayto ε αφου δεν εχετε κανενα αλλο συνθημα
μα τι λες τώρα… την αποθέωση που γνώρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού χτες, δεν την έχουν γνωρίσει άλλο μέσα στο Καραϊσκάκη… όλο το γήπεδο φώναζε ΟΟΟΛΕΕ…ΟΟΟΛΕΕΕΕΕ… ΟΟΟΟΛΛΛΕΕΕΕ όταν είχατε την μπάλα στα τελευταία λεπτά…! Που έχετε ξαναδεί τέτοια ευγένεια και αναγνώριση από φιλάθλους… ;;;;
μέχρι και ο Βύντρα άκουσα “όλε όλε όλε” και τρόμαξε το παιδί
ΥΓ. Ικανούς μας έχω να μην κερδίσουμε τώρα τον ΟΦΗ στην Κρήτη…
Αυτό ξαναπές το… Αν το πάμε σε στυλ γιορτή για τα χτεσινά τον ήπιαμε … Πόλεμος είναι την Κυριακή, αν χαθεί η μάχη μένουμε εκτός τίτλου…
Μην την πάθουμε όπως μετά το ματς με αεκ, που φέραμε χ στη Λάρισα…
Φάε τη γλώσσα σου γκαντεμόσαυρε! :x
Ανανεωσε ο Αντωναρος για ενα χρονο!
Ο Στολτιδης για να ανανεωσει θελει απο τα 400.000(!!!) ευρω που περνει, να ανεβει στα 600.000. Στην θεση του και 800.000 θα ζητουσα γιατι τα αξιζει και με το παραπανω και απο την πρωτη χρονια που πηγε στον Ολυμπιακο. Και αν θελει ας μην τα δωσει ο Κοκκαλης! Να θα κανουν ολοι να τους δωσουν τετοιο συμβολαιο και να τον ενταξουν στην ομαδα τους!8)
Δε νομίζω να μη του τα δώσει. Ο Στολτίδαρος είναι Επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης…
Ουτε εγω νομιζω οτι δεν θα του τα δωσει! Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι απλα τυπικος επαγγελματιας αλλα ενας επαγγελματιας που εχει προσφερει και συνεχιζει να προσφερει παρα πολλα και περα απο τις “τυπικες υποχρεωσεις” του. Εγω σαν Κοκκαλης και εχοντας το τωρινο ροστερ θα τον ειχα ΣΙΓΟΥΡΑ μεσα στην τριαδα με τους ποιο υψημισθους παιχτες. Γιατι φερνουμε τους ξενους και τους χρυσοπληρωνουμε και δεν εκτιμουμε τους δικους μας! Τωρα εμενα τι να μου πει ο Μπελουτσι και ο Λεντεσμα?? Καλοι παιχτες αλλα εγω βλεπω εναν Ιεροκλη που παιζει 4(?) χρονια σε τοπ επιπεδο και αναλογικα πληρωνεται πολυ χαμηλα!
Αρε γκαβε Ρεχαγκελ! Εγκλημα ιδιως μετα την αποσυρση Ζαγορακη να μην παρει εναν εκ των Ζηκο, Στολτιδη…
Αλλα κατσε…αν ερχοταν τωρα πχ. η Μαντσεστερ Γιουνατεντ και εσκαγε 10 μυρια και τον επαιρνε, αυριο κιολας θα τον ειχε καλεσει!
ανανέωσε ο Τζόλε για άλλο ένα χρόνο (με λίγο λιγότερα)
κοιτα ρε γαμωτο εχει με 400.000 τον καλυτερο παιχτη κ μεις με τα διπλασια τον παπαδοπουλο…ελεος
Ρε σεις, τι πλακα που εχει ο Μπελουτσι!
τρελη μορφη!
Α, εχει φιλικο στο Μagic, αυτη τη στιγμη…
μόλις τελειώσει το ημίχρονο ρε chrisp πόσταρε την γνώμη σου …
καλός ο Μπελούσι αν και όλοι βαριούνται λίγο… Τώρα λογικά θα μπει και Λεντέσμα να παίξει…
pedia, ine kaneis apo sas MELOS tou olympiakou?
please private message me EPIGON