O Kαρπετ συνεχιζει την συνηθεια του να λεει καλα λογια για τους προπονητες που ειναι
στο φευγα.Αυτη την φορα εκθειαζει τον Ζικο !
Ο Κάρπετ ΠΑΝΤΑ ξέρει αυτά που δεν ξέρουμε εμείς οι απλοί, αμόρφωτοι οπαδοί.
Kαλα μιλαμε ο ανθρωπος ειναι μεγαλος αμπαλος…
Ο Σεγκουρα λεει κερδισε πρωταθλημα που θα εχανε ο Λεμονης… Αυτος που εφαγε 4 απο την ΑΕΚ:lol:
Δεν είναι άμπαλος, απλά πλεόν είναι σταρ.
Είδες τι σου κάνει μια guest εμφάνιση στα “Υπέροχα Πλάσματα”?
Kαλα ο Ζικο εχει κανει κατι τρελες αλχημειες η αληθεια ειναι. Και σπάστηκα με τον Κατσικογιαννη γιατι δε νομιζω οτι επαιξε ασχημα το παλικαρι αλλα εκει που τον εβαλε δε μπορουσε να κανει και πολλα.
Παρ’ολα αυτα δε νομιζω οτι αλλη μια αλλαγη προπονητη θα ειναι καλυτερη σε αυτο το σημειο. Εγω θα τον κραταγα προς το παρον.
Παντως αν φυγει γουσταρω να δω κανενα σκηνικο στυλ Μαλεζανι σε συνεντευξη τυπου να κανω γελια τρελα :lol:
Πάντως πες οτι πάει στο +8.
Έλα, πες την αλήθεια, έναν Αλέφα δεν θα τον θέλατε;Τουλάχιστον να γελάμε βρε αδερφέ μιας και έφυγε ο αγαπημένος μου κλόουν (10Κάτε).
Εγώ πάντως θα ήθελα τον Τεν Κάτε, εκεί πραγματικά θα είχε γέλιο.
Και στο Γιούρι-ντοντ ντούιτ Φαίδων-Γκέλερ:):!:
Kαι στην “Κληρονόμο”! :lol:
Το πιό αστέιο είναι που βγήκε να εκθειάσει μέχρι και τον Όσκαρ, αυτό που συζητάγαμε μετά από μία “μάχη τιτάνων”. Που η παιχτούρα πέρυσι αδικήθηκε γιατί δεν πήραμε και τον Ντούντα να του φτιάχνει φάσεις!!! #-o:lol:
Κάτι κάνουμε σήμερα, αλλά φοβάμε ότι πια είναι αργά:):!:
ε όχι και αργά…εχει δρόμο ακόμα, μπορεί να βγούμε και τρίτοι
Μαγευτική και σήμερα η ομάδα.
το πηραμε το παιχνιδι σημερα με πολυ αγχος και την ομαδα πολυ κακη στο δευτερο μερος.παλι τραυματιστηκε ο μητρογλου ομως,αρα δεν επρεπε να ξεκινησει.
εσεις θεωρειτε οτι ο ζικο πρεπει να φυγει?πιστυετε οτι ειναι σωστες οι αποδοκιμασιες των οπαδων προς αυτον?εμενα μου φαινεται πως ειναι λαθος η ολη σταση τους προς εκεινον,γιτι,αν και εχει κανει αρκετα λαθη,σιγουρα δεν ειναι ο αποκλειστικος υπευθυνος και αν μη τι αλλο,πρεπει καποια στιγμη να δωσουμε και λιγο χρονο σε καποιον προπονητη.ολα αυτα τα λεω σκεπτομενος πιο ψυχραιμα,απο οτι μετα τον αγωνα με την αεκ.
Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να φύγει γιατί το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή από το “να δώσουμε χρόνο στον προπονητή για να φτιάξει ομάδα”. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, όχι αριστερό χαφ θα δούμε αλλά θα δοκιμάζουμε κάνα μήνα στην προετοιμασία τον μεγαλύτερο αδερφό του Όσκαρ Γκονζάλες μπας και μας κάνει.
Κατά τ’ άλλα σήμερα πόσο πιο προφανές ήταν ότι το παιχνίδι απαιτούσε Ζαϊρί στο 2ο ημίχρονο? Αντίθετα βγήκε ο Όσκαρ που σήμερα ήταν κάπως ανεκτός.
Επίσης, δεν αντέχω άλλο Ραούλ Μπράβο!!
ενταξει,δεν πολυσυμφωνουμε,αυτο ειναι δεκτο.απλα μου φαινεται λαθος να πεφτει το μεγαλυτερο βαρος των ευθυνων στον ζικο,που,παρα τα λαθη του σιγουρα δεν ειναι ο μοναδικος και κυριως υπαιτιος για την εικονα της ομαδας.θεωρω καλυτερη λυση αυτο που ακουγοταν,να εχει διπλα του τον μπαντοβιτς.
τελος,ποτε οι παικτες θα καταλαβουν οτι το παιχνιδι δεν τελειωνει οταν βαζουμε γκολ?
Ρε παιδια…Κι αν το χάσετε το πρωτάθλημα θα είναι τόσο μεγάλη ζημιά?Σαν τίτλος δλδ σας λέει κάτι αν το χάσετε?
έχουμε χάσει εντελώς την όποια σειρά είχαμε ως ομάδα…
Ο Ζίκο δεν φαίνεται να θέλει να αλλάξει την κατάσταση. Εμένα μου περνάει την εντύπωση οτι ειναι ευθυνόφοβος. Έχει στραβώσει το κλίμα και δεν προσπαθει καν…να τους πιάσει όλους και να τους συσπειρώσει, να πει “ρε παιδια τι γινεται…παμε όλοι μαζι να δουμε τι θα κάνουμε”…κάθονται και τσακώνονται σαν τα κοκόρια και ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον…αμ δεν γινεται η δουλειά έτσι…
Επισης, φέτος φαινεται η απουσία παικτών με προσωπικότητα, Νικοπολίδης μόνο και ο Μελμπεργκ…Λειπει αυτό που είχαν ο Ντάρκο και ο Τζόλε (ή οι Ρίμπο, Καρεμπε παλιότερα). Χωρις παίκτες να βγουν μπροστά και να ηγηθούν δεν γίνεται πάλι τίποτα.
Έχει τελειώσει το παραμυθι κα μας δουλεύουν όλους μου φαίνεται. Εμείς θέλουμε παίκτες να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και πήραμε τον Λουα-Λουα. Ο βάζελος θέλει ένα σοβαρό σεντερ-μπακ να κλειδώσει το πρωτάθλημα και ακόμα δεν έχει παρει τίποτα.
Και έχεις τον Πατέρα να τάζει εκατομμύρια για νταμπλ…
Τελειωμένη η υπόθεση για φετος…
Και ξαναλεω…αυτος δεν ειναι Ολυμπιακος γμτ μου,πως τον εχουν κανει ετσι!!ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!
Eνα δεκαλεπτο σοβαρευτηκαν και καναμε 4 φασεις να πουμε,βαλαμε 2 γκολ και μετα
βολτουλα στον Πειραια.Λες και ειχαν βγει ραντεβου τα πουλακια μου.
η ομαδα ειναι για το δαφνι ολοταχως. απο κει που μασταν καβαλα στο αλογο ειμαστε καωβαλα σε αγγουρια. ο ζικο εβλεπε σε ονειρα 11αδες στα 3 τελευταια ματς (ας βγαλουμε μαλλον το σημερινο) και τις κατεβαζε στο γηπεδο. φυσικα και εχει μεγαλη ευθυνη αλλα τη μεγαλυτερη την εχει ο προεδρος που φυσικα τωρα μην κανει μεταγραφη (γιατι αλλωστε εχουμε ποικιλια στα αριστερα του κεντρου και της επιθεσης) και γιατι εκανε εγκληματα το καλοκαιρι μονο και μονο για να κρατησει το ποστο του. τα λεφτα απο το τσ λ τι εγιναν ξαφνικα και δεν πανε σε εναν παιχτη τυπου μπεν αρφα που μας επρηζαν πριν μερες? κλασικα ολα αλλλζουν με ενα δυο αποτελεσματα. αντι να ενισχυθει η ομαδα που το εχει αναγκη μενουμε ως εχουμε. και οχι τιποτε αλλα χρειαζομαστε τουλαχιστον 4 παιχτες ετσι οπως παει…