Ολυμπιακός

Καλά και ο Σόλιντ κανονικότατος ήταν (απλώς ήταν ακόμα πιο μέτριος κάι κάπως κολλημένος) και ο Λεμονής μια χαρά εξίσου (απλώς δεν τον έλεγαν Λεμονίνιο ή Λεμόνοβιτς ή κάτι τέτοιο.

Ο παίκτουρας Μπελούτσι είναι παίκτουρας (Μαραντόνα μη σου πω) συγκρινόμενος με το ανέκδοτο που λέγεται Όσκαρ. Αλλιώς πραγματικά προσπαθώ να θυμηθώ κάποιο μεγάλο ματς στο οποίο πραγματικά να ξεχώρισε. Ίσως στον τελικό με την ΑΕΚ…

έχω ακούσει από φίλο αθλητικό συντάκτη ότι ο Κόκκαλης έχει καρκίνο κ γι’αυτό έλειπε στις ΗΠΑ κ τα έχει παρατήσει.

τώρα στους Αντώνηδες ο Σάββας άφησε επίσης υπόνοιες για σοβαρό θέμα υγείας

ξέρετε κάτι οι γαύροι ?

Του Μπελούτσι ο ρόλος δεν ήταν να ξεχωρίζει, αλλά να κάνει άλλους να ξεχωρίζουν. Εγώ τον κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο με τον Ζέτεμπεργκ που είχαμε κάποτε.

Εντιτ: Ο Κόκκαλης συνέχεια είναι στις ΗΠΑ και από ότι ακουγόταν παλιότερα, ένα από τα εγγόνια του είχε σοβαρό πρόβλημα. Για τον Σώκρατες δεν έχω ιδέα εγώ.

Χρόνια ακούγεται περί ασθένειας Κόκκαλη.

@ κάρβου:

Επειδή αυτά περί “αφανών ηρώων” ποτέ δεν τα συμπάθησα (και ειδικά για παίκτες που μετέχουν κυρίως στο δημιουργικό/επιθετικό κομμάτι), θα ήθελα να ξέρω ποιους βοήθησε να ξεχωρίσουν ο Μπελούτσι και πώς. Η σύγκριση με Ζέτερμπεργκ είναι ιδιαίτερα εύστοχη θα έλεγα αφού και αυτός ήταν ένας παίκτης με καλά στοιχεία (διαφορετικού στυλ από Μπελούτσι βέβαια) που όμως δεν έκανε και καμιά τρομερή διαφορά στην τότε ομάδα. Απ’ όλους αυτούς προτιμώ πάντα Ανδρέα Νινιάδη but that’s just me…

Κοινό μυστικό δεν είναι αυτό με τον καρκίνο του Κόκκαλη τόσα χρόνια;

Η αληθεια ειναι οτι ο Ντιογκο σε εκεινο το ματς εκανε παρα πολλα πραγματα μεσα στο γηπεδο και δεν ειναι μονο το οτι σκοραρε 2 γκολ ειδικα το πρωτο ηταν πολυ καλο.Αλλα οπως ειπε και ο karvou ο Ντιογκο τοτε ηταν ο μισος απο αυτον που βλεπουμε τωρα και παρα πολυ πιο αργος.Τωρα δεν υπηρχε περιπτωση να βαλει ουτε το 1ο ουτε το 2ο γκολ απο αυτα με την Μπενφικα.

Παντως θα διαφωνησω καθετα με τον Chrisp.Ο Βαλβερδε ηταν και πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που καναμε(και μπορουμε να κανουμε…) απλα εχει το μεινεκτημα οτι πρεπει πρωτα να ειναι στην ομαδα για ενα 2μηνο με 3μηνο και μετα η ομαδα θα αποδιδει εκλπηκτικο ποδοσφαιρο.Απλα αυτο ειναι ενα μειονεκτημα διοτι φετος ο Ολυμπιακος σαν 2οσ δεν θα ακολουθησει στα προκριματα τον δρομο των πρωταθλητων και θα ειναι πιο δυσκολο να προκριθει.

Ο Μπελουτσι μαλιστα ειναι ενας καλος αλλα μετριος παιχτης που απλα δεν εδειξε οσα μπορουσε.

το εγγονι του ειχε σιγουρα προβλημα το οποιο αποτι εχω μαθει εχει ξεπεραστει πια… ειναι οκ… για αυτον καμποσα χρονια δεν λενε τα ιδια? αν ηταν οντως τοσα χρονια αρρωστος και σοβαρα οπως λενε δεν θα υπηρχε καποια κινηση-ανακοινωση απο την παε γενικα??

Κρατάει πολλά χρόνια αυτή η φήμη με την αρρώστια του Κόκκαλη, και μην ακούω μαλακίες ο Κόκκαλης εδώ και πολλά χρόνια την κάνει για Αμερική οπότε δεν την παράτησε τώρα ξαφνικά την ομάδα. Λοιπόν τόσο καιρό βρίζω τον Ντιόγο γιατί είναι ανύπαρκτος μπλα μπλα. Πέρσι έκανε μια αρκετά καλή χρονιά όμως αλλά ποιους είχε για να του δίνουν την μπάλα ώστε να βάζει κάνα γκολάκι?? Πάμε, αριστερά είχε Τζόλε και Λέτο, φέτος ποιον έχει είπατε?? Δεξιά είχε τον Γκαλέτι, φέτος ποιον έχει?? Έλα ντε??? Μια τον Ζαιρί μια τον Τορο(έλεος) και που που είχε και τον κακό φέτος Γκαλέτι. Και από πίσω πέρσι είχε τον Μπελούτσι, φέτος έχει τον…Όσκαρ!!! Ήμαρτον!!!

είναι πραγματικά πολύ αστείος με αυτό που είπε

τα σχολια που υπαρχουν απο κατω (102 σχολια παρακαλω) ειναι για να κυλιεσαι απο γελια. :lol:

το προβλημα του μπελουτσι για μενα ηταν μονο η φυσικη κατασταση…σαν ρολος πισω απο τον επιθετικο στο συστημα του βαλβερδε ηταν ο,τι πρεπει ακριβως (πολυ γρηγορες πασες , αλλαγη του παιχνιδιου στις πτερυγες, εβγαινε γρηγορα σαν 2ος επιθετικος και συνηθως πολυ αποτελεσματικος και το κυριοτερο εβγαινε μπροστα να παρει την μπαλα…οι βοηθειες που εδινε ηταν παρα πολυ σημαντικες, βοηθειες που ολοι βλεπουμε πως μας λειπουν φετος)…χωρις πλακα φαντασου τι λεπει απο τον ολυμπιακο φετος και τι εκανε ο μπελουτσι περυσι…νταξει δεν ειναι ντριπλερ και θα μου πεις οποιοδηποτε 10αρι τα κανει αυτα, αλλα για μενα ειναι ιδανικος παικτης για αυτο που τον εβαζαν να κανει και για το επιπεδο του ολυμπιακου…το μεγαλυτερο προβλημα του ηταν η ταμπελα των 7.5 μυριων για το 50%

οσο για το βαλβερδε, συμφωνω πως δεν ειναι μεσσιας, αλλα πρωτον ειναι κανονικος προπονητης και δευτερον παιζει με ενα τροπο που γουσταρει ο κοσμος του ολυμπιακου

Κι εγώ τον Βαλβέρδε τον θεωρώ αρκετά καλό προπονητή. Τη “ζημιά” στην εικόνα του, του την έκανε το γεγονός πως η ομάδα πήρε τεράστιο προβάδισμα για το τίτλο πολύ νωρίς. Όταν το πρωτάθλημα εξασφαλίστηκε, οι παίκτες ξέμειναν από φιλοδοξίες και καθότι το ρόστερ μας και πέρσι ήταν φτωχό, ο Βαλβέρδε αντί να διδάξει νέα πράγματα στην ομάδα για να την προετοιμάσει για φέτος, την άφησε στον αυτόματο πιλότο.

Τα 15 λεπτά μπάλας/ματς ήταν αρκετά για να διατηρήσουμε το προβάδισμα μας στο πρωτάθλημα και να φτάσουμε τελικό κυπέλλου, αλλά η έλλειψη πίεσης στις προπονήσεις φάνηκε στο ματς με τη Στ. Ετιέν. Μέσα σε όλα η αναποφασιστικότητα του για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα και το ότι πολλοί παίκτες από το μέσο της σεζόν και μετά μετρούσαν μέρες στον Πειραιά (Άντζας, Πατσατζόγλου, Λέτο, Τζόλε, Ντομί) οδήγησαν στο να φανεί η ομάδα στάσιμη από τακτικής πλευράς.

Κατά τα άλλα, η άποψη μου είναι πως η ομάδα του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν ομάδα με βάσεις που είχαμε χρόνια να δούμε στον Ολυμπιακό. Στα ελληνικά ματς μου άρεσε πολύ περισσότερο από την ομάδα Λεμονή και ήταν πολύ πιο οργανωμένη από τις ομάδες του Σόλιντ. Η ομάδα Μπάγεβιτς δε μπαίνει σε αυτό το ζύγι, μιας και μιλάμε για ομάδα που στηρίχτηκε πάνω στο χειρότερο ρόστερ του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια (δηλαδή σεζόν Προτάσοφ-Αλέφαντου) με 3-4 προσθήκες (Σούρερ, Ριβάλντο, Νικοπολίδης, Οκκάς)

Eίναι γνωστό πως για αυτό πρόκειται! Ο Ντιόγκο ήρθε εδώ αρραβωνιασμένος με Βραζιλιάνα που θα παντρευόταν το καλοκαίρι. Εδώ άρχισε τις βόλτες με τον Λουτσιάνο, τον παλιό μας παίχτη που είναι στην Ξάνθη τώρα, που έχει γκόμενα μπουζουξού, τα έφτιαξε με την επίσης μπουζουξού αδερφή της, χάλασε τον αρραβώνα και τπτ από όλα αυτά δεν θα έπρεπε φυσικά να απασχολεί εμάς αν ο Ντιόγκο δεν άρχιζε να μιμείται τον Λούτσι και στο μέγεθος της μπάκας! #-o

Για Βαλβέρδε συμφωνώ με τον Κρισπ, για Μπελούτσι με τον Ζούγκλα.

Μακάρι να ξανάρθει ο Βαλβέρδε, αν και τα no II, είναι πάντα ή σχεδόν πάντα χειρότεςρα από την πρώτη φορά:):!:

βασικα του αρεσουν του κοκκαλη τα sequel (μπαγεβιτς, λεμονης και ιωαννιδης στο μπασκετ) και στη μπαλα του εχουν βγει

παντως ενδεικτικο του ποσο στρωτη μπαλα επαιζε ο οσφπ περυσι και ποσο γουσταρε ο κοσμος ειναι πως το γηπεδο εφτανε να αποθεωνει εναν ανθρωπο που αποκλειστηκε απο την ανορθωση και απο την σεντ ετιεν μετα :stuck_out_tongue:

Ήταν αγαπησιάρης:p, αλλά έκανε και δουλίτσα:!:

εγω θα την πω την αμαρτια μου και ας ξερω οτι θα το μετανιωσω.

αναπολω τον πατσατζογλου στα χαφ.νταξει μπορει να μην μπορουσε να δωσει μια πασα στα πεντε μετρα,αλλα τουλαχιστον ετρεχε,καλυπτε χωρους.οχι σαν μερικους μερικους φετος(βλ.μαρεσκα ο οποιος οσο καλα ξεκινησε τοσο με απογοητευει στη συνεχεια)

για βαλβερδε τωρα συμφωνω σε αυτα που ειπε ο καρβου.βεβαια μου τη σπανε λιγο τα πισωγυρισματα που γενικα προσπαθουμε τελευταια(λουα λουα,καστιγιο,φημες για βαλβερδε μπελουτσι)αλλα τουλαχιστον περαν του καστιγιο ξερουμε οτι λογικα θα πιασουν.αν και βλεπω δυσκολο να γινουν.

O κόσμος του Ολυμπιακού πιθανόν να αποθέωνε και Αλμπέρτο Μπιγκόν μπροστά στο φετινό συνονθύλευμα. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης αυτό…

ετσι και ερθει ο βαλβερδε θα παω μπουσουλωντας την εθνικη οδο πατρα-αθηνα!

…βαρύ λόγο-τάμα, ξεστόμισες-έγραψες:):!: